agat78 14.03.05, 18:47 No i jak tradycja każe zaczynam nowy wątek, bo na starym przekroczyłyśmy 100. Poniżej jest link do poprzedniego wątku dla zainteresowanych forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=20990493 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 15.03.05, 10:14 Cześć laseczki! To jak z naszym spotkankiem? Boję się, że 25 marca może być ciężko...to znaczy ja mogę przyjść, bez problemu, ale przyjezdne? Może niech się same wypowiedzą. No i jeżeli chodzi o ewentualne balety, to wielki piątek chyba też nie pasi, co? Może spotkajmy się przed Świętami na pogaduchy i potem po Świętach na tańce? Bo ja już Was potrzebuję. Na ostatnim spotkaniu nie byłam i normalnie tęsknię. A najbliższy wekk-and? Co Wy na to? Na akupunkturę jeszcze nie doszłam, bo kasy zabrakło. Jak nie urok to sr..... Pozdrawiam Was - prawda, że pachnie już wiosną? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 15.03.05, 15:42 Hej Gosiu. szaleństwo na baletach ma byc w kwietniu. Tak pisałam na poprzednim wątku. Czy któras sie piszę? Może II połowa kwietnie? Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 17.03.05, 10:16 Siup do góry, bo spadliśmy Halo dziewczyny, co u Was? Co tu taka cisza? Czyżbyście się przygotowywały do świąt? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 17.03.05, 11:56 Ja jeszcze o Świętach nie myślę, poza tym jak zwykle - jeden dzień u jednych rodziców, drugi u drugich, więc poza porządkami, to niczym się nie martwię. Widać, że wszystkie jakoś żeśmy opadły z sił...nie chce nam się pytać, analizować, porównywać itd. Ja bynajmniej tak czuję. U gina nie byłam chyba 4 miesiące i wcale nie chce mi się do niego iść. Ogólnie mi się nie chce...nic. Spotkam się natomiast z Wami chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: SZCZECINIANKI cd. 17.03.05, 13:02 Cześć! Jakoś mi się ostatnio nie udaje żeby tu spokojnie zajrzeć. U mnie nowa bida pogania starą. Zamiast o Świętach myślę o bakteriach. Odebrałam wynik mojego posiewu - e.coli i paciorkowce, liczne. Co to w ogóle jest? Dr.B. jest oblężony, więc muszę się jakoś wkręcić na krótką rozmowę. No i jeszcze M. muszę na badania "namówić". Ogólnie - kiepsko mi idzie... i to na kilku frontach. Czyżbym nie osiągnęła jeszcze dna i bąbelków? Przesyłam uśmiechy, M-M Odpowiedz Link Zgłoś
asiaku Re: SZCZECINIANKI cd. 17.03.05, 14:55 Ale wiosną już w Szczecinie zapachniało, prawda? Czy tylko ja to czuję...? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: SZCZECINIANKI cd. 17.03.05, 21:51 Ja też czuję wiosnę i nie mogę się nią nacieszyć. To nic,że stopiony śnieg odsonił góóóórę kup psich,ale w Puszczy Bukowej jest wiosennie,że hej. Ja bym chciała Was wszystkie prosić o mocne trzymanie kciuków.Dzisiaj miałam pierwszą (oby ostatnią) IUI. Wrażenia z personelu okropne (Unia),wszystkiego musiałam soma dopilnować, ale jak już po wszystkim wróciłam na salę to wyszło słonko zza chmór i w duchu wierzę,że to był dobry znak. Życzę wszystkim pomyślności.I niech nie zapomną o nas bociany. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 07:43 Ja też czuję wiosnę całą parą. Siedze właśnie w pracy w koszulce na krótki rękaw i przy szeroko otwartym oknie nie_mama trzymam kciukaski za pomyślny wynik IUI. Myszka-m zapytaj dr B o szczepionke na E.coli. Wiem, że taka jest i jest skuteczna. Poszukam w necie cos na ten temat i jak znajdę to Ci podrzucę. Pozdrawiam Was wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaku Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 08:01 nie_mama , juz niedługo mama) Trzymam mocno kciuki. Bądź tą szcząściarą, której udaje się za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 08:23 Tak...wiosnę czuć, słońce w niedzielę wejdzie w znak Barana - a to mój znak, więc od razu mam więcej energii w sobie. Wczoraj byłam u fryzjera i totalnie się ściemniłam...czas na zmiany, prawda? nie_mama mam nadzieję, że w Prima Aprilis zatestujesz i wynik pozytywny nie będzie tylko głupim żartem, przy czym jak wyjdzie negatywny, to na pewno będzie głupi żart A jak tam pęcherzyki? Ładnie urosły? Pozdrawiam Was wszystkie! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 09:48 Witam Dziewczęta, mam nadzieję że moge do Was dołączyć. Zaglądam na forum nieśmiało ale coraz częściej. Ja z mężem jesteśmy dopiero na początku drogi i cały czas podchodzimy do tematu na luzie - jeszcze. U nas istnieje problem poronień (2 razy) i własnie zaczęliśmy badania, wyszło że u mnie raczej wszystko ok ale mąż ma obniżona zdolnośc bojową swojego wojska. Wizyta u dr. Bielewicza z wynikami wyznaczona na 29.03. mam nadzieję, że powie coś konkretnego. Gorące pozdrowienia. Mea ps. Bociany już były widziane Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 10:06 Witamy Cię bardzo serdecznie!!! I mamy nadzieję, że zbyt długo z nami nie zostaniesz (czytaj: zaciążysz na dobre!). Zapraszamy na spotkanie, już wkrótce, bo rozumiem, że jesteś ze Szczecina lub okolic. Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 10:19 Przede wszystkim trzymam kciuki za Nie-Mamę! No i witam w naszym kółku nową Koleżankę: Mea - cześć! Agat - czytałam, że kuracja szczepionką na e.coli trwa 3 m-ce. Ja chcę szybciej pozbyć się wroga!!! No chyba, że jeszcze nie wiem z czym zaczynam wojnę Zobaczymy co powie dr.B. Życzę Wam prawdziwej WIOSNY lada dzień... M-M Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 11:01 Cieszę się z odzewu, tez mam nadzieję na szczęśliwe zaciążenie. Jestem z samego środka Szczecina. dzięki za zaproszenie na spotkanie ale na razie czasu brak, własnie jesteśmy na etapie kupna mieszkania i może ono pomoże nam w osiągnięciu dzieciowego celu (tym bardziej, że dotychczasowi właścicele mają 3 synów!!!) Pozdrowienia Mea Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 13:35 Dzięki Dziewczyny. Na Was zawsze można liczyć. Dziś mi się wydaje,że wczoraj nic się nie działo. A przecież wczoraj mogła do nas przyjść nasz duszyczka!!!Tak bardzo bym chciała!!!! Witam serdecznie Mea i życzę szybkiego zaciążenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: SZCZECINIANKI cd. 18.03.05, 23:08 Co tu tak cicho,dziewczyny?? Jesteście?? Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: SZCZECINIANKI cd. 19.03.05, 07:31 Witam wszystkich gorąco !!! Co do spotkania to chętnie przyjdę z koleżanką, ma za sobą około 6 lat starań z małymi przerwami, chodziła na psychoterapię, bardzo jej pomogła pozytywnie myśleć, ale może sama Wam opowie. Tak myślałam że może przed spotkaniem porozmawiałaby z Magdą, żeby być w temacie, ale zobaczymy... Moja fasoleczka ma już 11 tyg. Śpię w dzień nawet do 6 godzin, pobiję rekord ! W poniedziałek idę do lekarza więc zobaczymy. Czasem tylko miewam napady płaczu z byle powodu, może to objaw ciąży ? nie wiem. Pozdrawiam Julia Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Pytanko 19.03.05, 20:33 Kochane powiedzcie mi jak długo czekałyście na wyznaczenie terminu HSG ? Gdziemiałyście robione i jak wyglądało? Czy od momentu skierowania długo się czeka ? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: Pytanko 20.03.05, 13:35 Wyznaczenie terminu zależało od mojego podjęcia decyzji, że to robię. Zadecydowałam, poszłam do gina, przepisał mi czopki i coś tam jeszcze, kazał zrobić jakieś badanie z krwi, żeby stwierdzić, czy nie ma bakteri, okazało się wszystko okey, więc od razu miałam w tym samym cyklu HSG. Było to w Policach, gratis, trochę to trwa, tzn samo oczekiwanie na badanie. Dostałam zwolnienie na tydzień, bo sama chciałam i już. Co do samego HSG to nic strasznego. To zwielokrotniony ból okresowy, ale trwa stosunkowo krótko. Da się przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Pytanko 20.03.05, 20:55 Chodzi o to, że pierwszą rzeczą jaka zleca lekarz w przypadku niepłodności jest HSG. Mam wizytę na 7 kwietnia i to jest 1 dzień bez okresu, bo dostane @ 1 kwietnia ( prima aprilis). Zastanawiam się czy mogłaby zaistnieć taka sytuacja , że odrazu wyślą mnie na oddział. Powiem szczerze, że nawet byłoby mi to na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: Pytanko 20.03.05, 21:08 Wydaje mi się, że nie będzie to możliwe od razu. Chyba że już z lekarzem to ustalałaś i on już Ci przepisał czopki (i może coś jeszcze) i przyjdziesz tego 7 kwietnia z wynikami, że nie masz żadnych bakterii. Wówczas jest szansa, że jeszcze w tym cyklu zrobią Ci HSG. Chyba maksymalnie późno to 10 dc (o ile dobrze pamietam). W fazie okołoowulacyjnej już się nie robi HSG. Ale czy to co piszesz oznacza, że to będzie Twoja pierwsza wizyta związana z ewentualną niepłodnością? jeśli tak, to raczej na pewno nie wyśle Cię tak szybko na HSG. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Pytanko 20.03.05, 22:42 To moja pierwsza wizyta. pojedziemy z badankiem nasionek. Faza okołoowulacyjna zaczyna mi się późno bo owualcję mam koło 18 dnia cyklu. Zobaczymy co powie. idę do Sienkiewicza państwowo. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Oj! Bo spadamy... 21.03.05, 17:22 więc podnoszę delikatnie ... Wszystkiego dobrago w pierwszy Dzień Wiosny! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 21.03.05, 20:15 Ktoś tam chyba się znajdzie, ale szczerze powiem nie wiem kto. Ja jeszcze mam poniżej (co wynika z nick'u). Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 21.03.05, 20:24 hej, witam nowe koleżanki. Pandziksa - ja na HSG umówiłam się miesiąc wcześniej. Badanie miałam robione w Policach. Musiałam mieć ważne badanie z posiewu i OB. Pojechałam ze skierowaniem około 9-10 dc. Badanie trwało z 5 minut. Nie było takie straszne jak większość dziewczyn opowiada. Powodzenia. Co sie tyczy wieku ponad 32 lata, to ja się niekwalifikje ale są na pewno 3 dziewczyny. U mnie po staremu. Jeszcze niecałe 2 tyg. do 3 ostatniego zastrzyku. Mam częste uderzenia gorąca. Rozbieram się i ubieram na zmiane Oby do czerwca. Pozdrawiam wszystkich wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 WIOSNA, WIOSNA WSZĘDZIE !!! 22.03.05, 09:04 Witam w wiosenny poranek. Pobutka wszystkim śpiochom Niedługo święta. Jak przygotowania u Was dziewczyny? Może króliczek wielkanocny przyniesie Wam "Kinder Suprise" Życzę Wam z całego serducha. Rozmawiałyśmy z Madzią wstępnie o spotkaniu w kwietniu. Proponujemy termin 23.04. Ale sobota wieczór i jakies babskie balety Co Wy na to? Takie szaleństwo, jazdaaaa..... Ostatnio chętne były: 1. ja (agat78) 2. Madzia (damda) 3. Asia (asiaku) 4. Agatka (myszka-m) Kto się jeszcze pisze? Pozdrawiam Was cieplutko i zapraszam wszystkie nowe koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: WIOSNA, WIOSNA WSZĘDZIE !!! 22.03.05, 09:10 Ja też się oczywiście piszę na balety! Wiosna jest wspaniała i nastawia mnie bardzo optymistycznie! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Do Szaaa73! 22.03.05, 09:31 Szaaa73 zapraszamy na nasz wątek! Wchodź i pisz co na duszy Ci leży. Wszystkie jedziemy na tym samym wózku (oprócz tych,które niedługo na pewno będą pchały swój wózek. Każda z nas bedzie pchała... Odpowiedz Link Zgłoś
damda Re: SZCZECINIANKI cd. 22.03.05, 12:02 Hej !!! Wiosna, wiosna a ja mam wolne mam urlop odpoczywam. Dziś będe sprzątać myje okienka. Dziewczyny może jest któraś chetana na spotkanie w piatek na przed świateczne pogaduchy po południu np po 16 h.Zapraszam może jakieś piwko lub kawa. A co do spotkania 23 KWIETNIA to ustalimy jeszcze szczegóły. Ja z Agat spedziłam cały wekend było świetnie .Rozmowy nam pomagają staramy się nie mysleć o dzieciach a zająć się czym innym . Pozdrawiam was serdecznie i bardzo słonecznie. Ps. Czekam na chętne na spotkanko w piatek ja wiem ,że to już świeta ale wyrwijcie się z domków choc na 2 godziny . Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 22.03.05, 12:26 Ja się piszę na spotkanie, o ile nikt do mnie na korepetycje nie wpadnie, to chętnie. Dam znać, jak mi się wyklaruje sytuacja. Rozumiem, że w tym samym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Bociany są! 22.03.05, 14:16 " Pierwsze w tym roku bociany pojawiły się wczoraj w okolicach Lubieszyna. Zdaniem ornitologów, przylot bocianów rozpoczął wiosnę w regionie". Tak jest napisane w dzisiejszym Kurierze. Tak więc dziewczyny szykujcie się, bo jak już przyleciały to będą działać, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: Bociany są! 22.03.05, 15:25 Czołem Babki! U mnie leczenie bakterii pełna parą. Zażywam antybiotyki, wtykam sobie TAM jakieś globulki. Dr.B. stwierdził, że takiej terapii paskudy nie przeżyją. Oby! Mam teraz pełne ręce roboty, więc o Świętach jeszcze zbyt dużo nie myślę. Mam nadzieję, że namówię rodzinkę na wyjazd na wieś (mamy chałupkę pod Dobiegniewem). Żeby było swojsko, żeby nie siedzieć przed tv no i żeby szukać boćków na łące Jeśli plan nie wypali to chętnie Was zobaczę. Na raziątko, M-M Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Bociany są! 22.03.05, 15:36 Są Boćki, ja się cieszę, mąż się ze mnie śmieje. Ale wiosna mi humorek poprawiła. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Bociany są! 22.03.05, 18:22 A ja jutro jadę na święta w rodzinne strony!!!!Już nie mogę się doczekać, bo nie dość,że to zmiana otoczenia to jeszcze na dodatek polskie zagłebie bocianowe (Podlasie,Mazur). Oby Baćki ciesząc sie na mój widok zaklaskały w łapki i upuściły mojego Bobaska!!! Przesyłam wiosenne pozdowionka! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Bociany są! 23.03.05, 14:32 Podnoszę bo opada Nie_mamo ale Ci zazdroszczę, nie dość, że odpoczynek w pieknych stronach to jeszcze te boćki. Oby miały duży zapas dzieciuchów na ten rok!!! Słoneczo coś dzisiaj takie wstydliwe może na święta się szykuje... Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 24.03.05, 15:50 Dziewczyny! Moje plany świąteczne już się wyklarowały, wyjeżdżam więc nie spotkam się z Wami na kawce przedświątecznej. Życzę Wam aby wiosna odmieniła nasze życie - aby było więcej słońca, kolorów, zapachów, planów, uśmiechów, powietrza, chęci, pomysłów. Właśnie tak odbieram Wielkanoc - nowe życie się rodzi... Wszystkiego radosnego! M-M Odpowiedz Link Zgłoś
aga2831a Re: WESOŁYCH ŚWIĄT !!! 24.03.05, 16:59 Witam Dziewczynki! Dawno do Was nie zagladałam, bo poczatek tego rok to dla mnie istne szaleństo!Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie!Niewiele sie u mnie dzieje, u dr B byłam ostatni raz we wrześniu na inseminacji, pózniej odpuściłam ! Teraz postanowiłam znowu zawalczyć, myślę (na razie nie konsultowałam swoich planów z dr)o laparoskopii w kwietniu! Dziś odebrałam wyniki hormonów:prl, fsh i LH. Nie wiem co o nich sądzić, może Wy się wypowiecie :prl przed obciążeniem 13,3ng/ml po obciązeniu 207,5 ng/ml, Lh 4,98 mlU/ml fsh 6,34 ,lU/ml. Hormony robione w 3 dc. Moje wyniki sprzed 2 lat : prl 24,4 ;po obciążeniu 179 ; Lh 10,2 ;fsh 5,51 . podejrzenie pco (stosunek Lh/fsh na to wskazywał wyniósł 1,8 ). Co o tym sądzicie??????????? Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 wesolego alleluja :) 25.03.05, 14:54 witam wszystkie szczecinianki! kilka dni temu bylam w szczecinie, ale doslownie kilka dni a dzis znow jestem poza, wiec znow mi sie nie uda z wami spotkac, a tak liczylam na dobre czarowanie podczas spotkania przy kawce w kazdym razie wam zycze wesolych i spokojnych swiat wielkanocnych a w pozniejszym terminie niezpomnianego kawkowego spotkanka pozdrawiam was bardzo cieplutko bea Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: wesolego alleluja :) 25.03.05, 15:23 Rozśpiewały się w przestworzach Wielkanocne dzwony, Głoszą nam o Zmartwychwstaniu Ich radosne tony. Niosą wiarę i nadzieję Wielkanocne Święta, Spłynie na nas łaska z niebios Bóg o nas pamięta! Odpowiedz Link Zgłoś
damda Re:Wesołych Świąt aleluja !!! 26.03.05, 16:29 Hej dziewczyny !!! Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow bez liku. ********** Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re:Wesołych Świąt aleluja !!! 26.03.05, 18:12 Dziewczyny, Też chcę się przyłączyc z życzeniami świątecznymi. Spokojnych, radosnych Świąt Wielkanocnych, jak najmniejszej ilości zmartwień i problemów i wszystkiego naj, naj, naj życzy "eks foremka" ps. chyba jestem od Was uzależniona bo raz na jakiś czas Was podczytuję i mocno, mocno ptrzymam kciuki. Przesyłam wiruski pa Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re:Wesołych Świąt aleluja !!! 27.03.05, 22:02 Cześć dziewczyny ! Jestem tu nowa. Dowiedziałam się o forum od koleżanki. Nie jestem już sama, chyba mogę do Was dołączyć. Życzę Wam wszystkim pogodnych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 witaj betka!! :) 27.03.05, 22:13 oczywiscie ze mozesz dolaczyc, ale tradycyjnie zyczymy by nie na dlugo, nie zebym byla niegoscinna, ale zebys sie przeprowadzila jak najszybciej na ciaze forum nieplodnosc to najcieplejsze forum, przekonasz sie o tym szybko, ale uwaga....uzaleznia!! )) wielkanocnie pozdrawiam bea Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 09:46 Witam po świętach! Jak Wam minęły? Odpoczełyście troszkę? Ja się objadłam okrutnie i czuje się jak słoniątko hehe. Wiosna idzie, na dworzu pięknie sie robi. Trzeba jakiś rower odkurzyć Ja ostatnio odwiedziłam fryzjera, solarium i kupiłam sobie nowe butki Czuje wiosne pełną gębą Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, te stare i te nowe cieplutko i wiosenie Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 10:10 Witam dziewczęta po świętach. Wróciłam z krótkiego wypadu za miasto i musze sie pochwalić, że widzialam dwa klekoty! Ale mam tez mniej wesołe wieści, a mianowicie postanowiłam na świata odmienić swój wizerunek i zrobiłam sobie trwałą. Niestety mojej długie i okrutnie proste włosy sie zbuntowały i sliczne loczki miałam tylko jeden dzień. Teraz wyglądam jak lwica jak twierdzi mój mąż ale ja myślę, że bardziej przypominam Zbigniewa Wodeckiego!!! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 10:12 Zapomniałam dodac, że idziemy dzisiaj z wynikami do lekarza. Trzymajcie kciuki, może powie że nie jest źle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 10:55 mea8 ale mnie rozbawiłaś tym Wodeckim dobrze że siedze chwilowo sama w pokoju w pracy bo śmiałam się do monitora Ja tez mam długie i proste włosy i ciężko je skręcić i ułożyć. Może na mokro wklepuj pianke do włosów. Skręt powinien się utrzymać. Daj znać jak było na wizycie u gina. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 11:04 Kochana Agat, myślisz, że nie próbowałam??? Próbowałam juz wszystkiego. Po prostu myślałam, że chemia skręci te druty ale juz teraz wiem, że nie. Ale przynajniej nie będę żyła w marzeniach o pieknych lokach francuskich. Na razie pozostaje mi kitka i dużo wsuwek, żeby toto ucywilizować. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 11:18 Ja kiedyś też próbowałam kilka sposobów: pianki, żele, ahh... szkoda gadać. Trwała się u mnie trzymała ale tylko dzięki piankom i żelom. Może idź do fryzjera po poradę. Może on Ci coś poradzi na czuprynę. Jakiś zabieg. A może miałas źle zrobiona trwałą, nieprofesjonalnie?! Nie każdy potrafi dobrac odpowiednie środki! Ja narazie pozostaje przy prostych. Podobają mi sie moje proste długie włoski Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 12:10 ja juz tez pozostanę przy prostych, czekam tylko az takie sie uczynią. Najlepsze jest to, że za niecały miesiąc jade na wesele i musze coś z tym zrobić. Chyba pojde do fryzjera na prostowanie włosów!!!! Wiosenne ucałowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 19:36 Mea ja robiłam tak. Jak włosy są mokre po umyciu to wklepuję trochę żelu. Po umyciu nie wolno ich wogóle czesać. Ja zawsze czesałam przed umyciem. Zajmowało to pół godziny ale. Po umyciu jak się rozczesze to robią się drobne loczki a potem siano. Nie rozczesywać aż do umycia. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 20:28 Cześć Szczecinianki - stare i nowe Święta błogo mi minęły na łonie natury. Dziś za to istny horror pracowy. Czytam, że się spotkałyście? Fajowo, szkoda tylko że beze mnie Pragnę się Wam pochwalić, że dobiega końca moja kuracja antybakteryjna. Wierzę święcie , że była skuteczna. M. przebadany - zdrów jak rybka. Słonko świeci... Czyżby wszystko szło w dobrym kierunku...?! Wróble ćwierkają, że po 10-tym będę na laparo. Niech to się wreszcie uda!!! Miło poczytać, że zamiast się zamartwiać gaworzycie o głupotkach. Chociaż włosy mam dosyć kędzierzawe z natury ja też "przetrenowałam" trwałą ondulację. Pamiętam, że po umyciu i wysuszeniu absolutnie nie czesałam. W ten prosty sposób przekonałam się skąd się biorą... kołtuny )) Asiaku - jak tam Twoje gliniarstwo? Ogólnie serdecznie was pozdrawiam, ściskam. Trzymam kciuki za wszystkie Wasze dzienne (i nocne) sprawy. Kiedy się zobaczymy? Pa, M-M. Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 22:16 Mam pytanie : czy któraś z Was szykuje się do in vitro lub planuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: SZCZECINIANKI cd. 29.03.05, 23:39 Cześć Dziewczynki z wiosennego Szczecina. Właśnie wróciłam z mojego ślicznego zagłebia bocianowego.Widziałam Trzy Boćki.I co? I nic!!! Znowu odchłań rozpaczy.Moją pierwszą IUI z nadzieje z nią związane uważam za wrzucone do kosza i podeptane Nic mnie nie cieszy i nic mi się nie chce a tu jeszcze kolokwium z farmakologii i chemii farmaceutycznej wisi nade mną Powiedzcie jak ja mam funkcjonować jak moje zycie systematycznie,co miesiąc legnie w co raz większych gruzach ? Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 30.03.05, 07:55 betka30 o ile mi wiadomo to żadna z nas nieplanuje inv. Rozmawiałyśmy troszke o tym nie raz ale żadna nie podjła takiej dezyzji. nie_mama tak mi przykro, że Ci się znów nie udało. Żadne słowa nie są w stanie chyba Cię pocieszyć Wiem co czujesz i chyba nic nie pomoże na taki nastrój Może zrób sobie przerwę w staraniach. Odpocznij, odstresuj sie trochę. Ja mam przerwę w staraniach. Niedługo zaczynam 3 miesiąc na menopauzie a jeszcze czeka mnie ze 2-3 miesiące oczekiwania na @. Czas dłuży mi się niesamowicie i już nie mogę się doczekać tej cholernej @ jak nigdy w życiu. Ale co mam zrobić. Takie jest życie. Uczy nas cierpliwości i wytrwałości. Trzeba przyjąć kolejnego kopniaka od życia i podnieśc się szybko i to z uśmiechem na twarzy i jeszcze z większą siłą do walki. Nie poddawaj się i walcz dalej, ale pamiętaj też o sobie!!! Ja w czasie oczekiwania chodze do fryzjera, na solarium, wydaje kasę na fajne ciuchy i kosmetyki. Używam życia, bo jak przyjdzie maleństwo to nie prędko będe mogła sobie pozwolić na wojage. Inne dziewczyny z forum chodzą na jakieś warsztaty. W kwietnki myślimy o jakiś babskich baletach. Może się przyłączysz? Otrzyj łzy i uśmiechnij się. Wiosna przyszła, boćki przyleciały..... aga2831 a co u Ciebie? Jak wyniki i wizyta u gina? Pozdrawaim wszystkich cieplutko i wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 30.03.05, 09:50 Witam serdecznie Nie_mamo bardzo mi przykro, że nie wyszło ale głowa do góry, bedzie dobrze. My wczoraj byliśmy u lekarza, mój mąż z ciekawości sobie głowę prawie wykręcił (pierwszy raz w gabinecie ginekologicznym) i z jednej strony jest dobrze a z drugiej nienajlepiej. Dobrze bo dr obejrzał wyniki i okazuje się, że jesteśmy okazami zdrowia (PRL minimalnie podwyższona) a nie najlepiej bo myślałam, że znajdziemy przyczynę niepowodzeń. Ale mój mąż jest zachwycony bo odzyskał wiarę w swoje plemniczki!!!. Za to na 6.04 mam skierowanie do Polic na HSG, mam nadzieję ze wszystko bedzie ok. Trzymajcie kciuki. A własnie, czy na HSG mam walić na czczo czy mogę coś zjeść?? I czy brać piżamkę i takie inne szpitalne gadżety?? Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re: SZCZECINIANKI cd. 30.03.05, 09:50 Mi już nic innego nie pozostaje. Trzymajcie kciuki za mnie w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 30.03.05, 11:25 Betka30 będę trzymała za Ciebie kciuki. A gdzie robisz inv? Podobno rok 2005 jest bardzo płodny a szczególnie dla kobiet blisko 30 i po 30-tce mea8 na HSG w Policach możesz iść najedzona pod warunkiem, że będziesz miałą z soba aktualny wynik OB. Proponuję wziąc ze soba wynik OB i na czystośc pochwy. Zaoszczędzisz czas. Nie będziesz w szpitalu dłużej niz 3 godz. więc piżama Ci nie potrzebna. Weź tylko podpaskę bo się krwawi zaraz po badaniu. Powodzenia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: SZCZECINIANKI cd. 30.03.05, 11:52 Dzięki za odpowiedź, ob robię jutro a czystość mam aktualną. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaku do betki 30 30.03.05, 13:28 Piszesz o in vitro? Ja też jestem na tym etapie. Lekarz rozłożył ręce i powiedział, że to jest już ten czas, kiedy trzeba podjąć decyzję. W pierwszej chwili chciałam natychmiast podchodzić do zabiegu. Szukałam już właściwej kliniki i lekarza. Jestem po operacji tarczycy, po operacji endometriozy, leczeniu diphereliną, trzech inseminacjach - w sumie półtora roku bardzo intensywnych starań. Psychicznie byłam już dobita. Znalazłam jednak fajną psychoterapeutkę. No i na razie odpuściłam. Zrobię in vitro ale może za rok. Jak zbiorę siły na nowo. Zdecydowałaś się na zabieg w Szczecinie? Unii, Art? Bedę Ci gorąco kibicować. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama do betki 30 30.03.05, 23:15 ja też trzymam mocno kciuki.Tak bym chciała byśmy wszystkie spotkały się kiedyś w jakimś parku ze swoimi pociechami. dziękuję wszystkim za słowa pocieszenia. Smutno mi strasznie,ale trzeba dalej walczyć o swoje. Co do propozycji Agat o odpoczynku to na razie jeszcze nie czas na to. Dr B. mówił,że w naszej sytuacji jest sens robić tylko 3 IUi,a potem już tylko in vitro.Więc zostały nam jeszcze 2 szanse.Jeśli się nie powiedzie(tfu,tfu,tfu!) wtedy się zastanowie nad odpoczynkiem, a raczej nad adopcją. Co do spotkania to nic jeszcze nie gwarantuję,bo jeśli wypadnie po inseminacji to nie będę mogła się wybrać na tańce(ale na herbatkę i owszem). Pozdrawiem i trzymam kciuki za wszystkich. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 01.04.05, 08:29 Hop do góry :d Jutro w końcu biorę ostatni zastrzyk jejejeje!!! Nareszcie. A co u Was dziewczyny? Jakie plany na weekend? Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: SZCZECINIANKI cd. 01.04.05, 17:43 Dziś zaczełam nowy cykl niestety. Badanie nasionek leży na Unii i czeka a mnie zżera ciekawość. Odbiorę dopiero w czwartek bo dopiero będę wtedy. Może wszystko jest ok. To pierwsze badanie nasionek. Po roku starań. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe78 Re: SZCZECINIANKI cd. 01.04.05, 22:20 Cześć dziewczyny! Zmieniłam front całkowicie. Teraz się nie staram o dzidzię. Mam inne plany i do nich dążę. I to nie jest prima aprilis... Dzisiaj już nie piłam ziół, nie będę łykać wiesiołka. Zostawię tylko Bromka, bo nie mam zamiaru znowu przechodzić katorgi. Do tematu ciąża wrócę za jakieś minimum 4 miesiące. Jestem kompletnie pochłonięta realizowaniem swojego wielkiego marzenia... Trzymajcie się ciepło i zaciążajcie!!! Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Pomódlmy się za Papieża :( 02.04.05, 12:12 Pomodlmy sie za papieża który jest w ciężkim stanie ............_..l....l..._.......... .........l___.....___l..... .................l....l........... .................l....l......... .................l....l......... Odpowiedz Link Zgłoś
betka30 Re: SZCZECINIANKI cd. 04.04.05, 18:06 Witam Was wszystkie i gorąco pozdrawiam. Myślałam że to ja na tym forum będę miała największego doła, ale teraz żyję wielką nadzieją. Dwoje bezpłodnych się spotkało, pokochało i wydają mnóstwo kasy na leczenie, tłumacze sobie to w ten sposób, na nas trafiło i już !!! Konsultowałam się z wieloma lekarzami od bezpłodnośći wszędzie decyzja ta sama, inseminacja nie pomaga, koszty androloga, leków, badań, kredyt w banku i ostatnia szansa !!! W Białymstoku będę już za tydzień, już nie mamy na co czekać, mąż ma 39 lat, ja 30. Trzymajcie się cieplutko i nie poddawajcie się tak łatwo.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Czy Któraś jest ze mną? 04.04.05, 18:15 Chodzi mi o to,że ja dziś rozpoczynam stymujację.Nową nadzieję na nowy miesiąc i na nową wiosnę! Czy którać z Was też może dziś zaczęła? W kupie zawsze raźniej. A może też któraś się wybiera w tym miesiącu na IUI na Unii? Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: SZCZECINIANKI cd. 04.04.05, 18:24 betka30 gratuluje silnej woli do walki i powodzenia. Będzie dobrze. Trzymam kciuki. mea8 jak HSG? myszka_m jak bakterie i przygotowania do laparo? aga2831 jak wizyta u dr B, jak wyniki? nie_mama chyba jestes sama jeśli chodzi o IUI, ale trzymam kciuki za Ciebie. i co u reszty? asiaku? marghe78 zdradź nam tajemnice? jakie to swoje marzenie realizujesz? a u mnie? czekam z utęsknieniem na czerwiec. Wg moich obliczeń @ powinnam dostać na dzień dziecka.... Pozdrawiam wszystkich cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: do Agat 04.04.05, 18:58 Na Dzień Dziecka!!! To bardzo dobry dzień! Trzymam kciuki.Na pewno wszystko będzie dobrze. trzymam mocno kciuki za wszyskich Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Witam wszystkie 05.04.05, 09:59 Dziewczynki trzymajcie kciuki, jutro HSG w Policach. Staram się być pogodna i nie stresować się ale mimo wszystko strasznie się boję. Nie badania ale jego wyników. mam nadzieję, ze wszystko będzie dobrze i od następnego cyklu bedziemy nogli zacząć starania o małego bąbelka. A za 2 miesiące wprowadzamy się do nowego mieszkania!!!! Może maluszkowi tam się spodoba i zechce z nami zostać Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 mea8 05.04.05, 10:09 mea8 powodzenia jutro. Podobno po HSG sa duuużo większe szanse na szybsze zajście w ciąże, bo będziesz przedmuchana hahaha. Koniecznie napisz o wyniku (pozytywnym oczywiście). I pamiętaj o OB, wymazie i aktualnej książeczce zdrowia i dowodzie osobistym Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: mea8 05.04.05, 10:13 Przedmuchana, hihi, muszę to sprzedać mężowi Wymaz mam, OB zrobione, dokumenty sprawdzone, tylko wyniku cytologi nie moge znaleść w moich szpargałach ale dr powiedział, że wierzy mi na słowo, boziu muszę uczciwie wyglądać!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
damda Re: Pozdrawiam 05.04.05, 12:18 Witam wszystkie dziewczyny !!! Chciałam się pochwalić nowym lokatorem w moim domu.Zobzcymy jaki bęzdie narazie jest grzeczny bo siedzi sobie w klatce he,he. Mąż nazwał go Ferdziu i jest to szynszyl mamy teraz zajęcie . Pozatym @ jak zwykle nie przychodzi ale wcale nie testuje i się nie stresuje. Jakoś od marca faktycznie wyluzowałam i nie myśle obsesyjnie o dzieciach i staraniach. Podczytuje was wszystkie koleżanki na biężąco ale nie zawsze mam o czym opowiadać.3mam za was kciuki pamiętajcie ,że kiedyś się uda prędzej czy później na każdą z nas przyjdzie ten czas . mea8 - powodzenia nic się nie bój to tylko chwila nie mama - gratuluje mam nadzieje ,że sie uda . myszka - kiedy laparo asaku -co u Ciebie ? Pozdrawiam was wszystkie dziewczyny . Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Pozdrawiam 06.04.05, 10:05 Cześć. U mnie nic nowego. Czekam bez emocji na @, na potwierdzenie, że bakterie wytłuczone, na laparo. A emocje wiadomo gdzie krążą. Życzę powodzenia wszystkim bojowniczkom. Damda - moja znajoma doktórka też mnie molestuje na udomowienie jakiegoś zwierzaka, bo wtedy to może zaciążymy... . Trzymam kciuki. Marghe - nie odpuszczaj. Marzenia uskrzydlają Agat - zarządź spotkanie jakieś czy co? (dla mnie jesteś zdecydowanie "gospodarzem naszej klasy"). Pozdrowienia, M-M. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 tak aby chwile pogadac... :) 06.04.05, 11:25 czesc szczecinianki, dawno mnie nie bylo, ale staram sie lekko odwyknac od forum bo w pewnym momencie tochyba juz bylam uzalezniona na maxa, zagladam tu codziennie jakby od tego mialo zalezec powodzenie calego przedsiewziecia... a co u mnie? wczoraj wieczorem powinna przyjsc wredna @ ale jak na razie nie ma, nadzieja sie we mnie wciaz tli, ale wiem ze te wszystkie leki etc potrafia zafalszowac cykl, no coz, poczekamy zobaczymy... nie_mamo, jestes jedyna do iui, musi sie wiec udac plan w 100% w tym miesicu jesli chodzi o szczecinianki no tak, napilabym sie kawki, ale znow czuje ze wezme apapa i rzuce sie pod koc bo mnie glowa boli od rana... ach... taki jakis dziwny dzis mam dzien przepraszam za takie przynudzanie, chcialam tylko was wszystkie serdecznie i cieplutko pozdrowic i wszystkim zyczyc milego dnia i powodzenia w kolejnych krokach i kroczkach bea Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 jeszcze raz ja... 06.04.05, 11:31 ja jescze na momencik bo chcialam sie z wami podzielic pewnym wydarzeniem, otoz bylam pewnego dnia (nie dawno) w "chatce puchatka", przy szpitalu miejski, miejsce okrutne gdzie matki zostawiaja swoje dopiero narodzone dzieci, w tym dniu bylo ich 14!!!! 14 maluszkow takich w okolicach miesica!!! a w ciagu roku przez to miejsce przechodzi nawet 150 malenkich istotek porzuconych czekajacyc na milosc... i tak mnie jakos za serce wszystkie chwycily i zaczelam z moim M myslec o... adopcji!!! Moj M zakochal sie nawet w dwujce takich uroczych babli i chcial je wziac od razu.... i jak GO nie kochac??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 do beartice73 06.04.05, 12:40 Trzymam kciuki za 2 kreski. Skoro @ nie przyszła, to testuj!!! Zlituj sie nad nami wkońcu i pisz tu zaraz o pozytywnym wyniku testu. Szkoda tych maluszków o których piszesz. ahhhh przemilcze to Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Zarządzam spotkanie :D 06.04.05, 12:38 myszka-m masz rację, dawno nie było spotkania. hehe chyba też za nim tęsknię. Może znowu któraś zaciąży Więc weekend 23-24.04 odpowiada? Kwestia czy standardowa kawa, czy wieczorne wcześniej planowane balety? myszk-m a kiedy masz przewidziany termin laparo? Bo Ty chyba nie będziesz mogła "pobujać garba" w tym terminie, bo chyba będziesz po zabiegu. Wpisywac mi się tu szybko na listę, kto i na co się pisze. Pozdrawiam niesamowicie "gorąco" uffff Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m Re: Zarządzam spotkanie :D 06.04.05, 13:56 W sprawie pobujania garba... Najwcześniej laparo mogę mieć ok. 15-tego. Kurka wodna! Tak czy inaczej termin 23-24 w moim przypadku nie wypali No chyba, że (TFU! TFU! TFU!) mam nadal bakterie... M-M Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Zarządzam spotkanie :D 06.04.05, 21:16 mnie niestety nie bedzie, nie ma mnie w szczecinie i nie wiem kiedy znow zawitam, ale powtarzam i powtarzac bede ze serduchem zawsze bede szczecinianka i kawe wypije z wami choc daleko od was, co mi tam, w koncu grunt ze serduchem z wami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Biała lista ginekologów w Szczecinie-czytałyście? 06.04.05, 13:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12041995&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
myszka-m 14 kwietnia - laparo... 06.04.05, 16:34 Trzymajcie kciuki za pozytywny wymazik no i pomyślne wieści PO. Buźka, M-M Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: 14 kwietnia - laparo... 06.04.05, 17:15 Myszko-m trzymam kciuki.Jakoże na rękach mi są potrzebne wszystkie palce więc trzymam je na stopach.Na pewno będzie super. Beatrice a może jednak się udało.No przecież komuś musi! Agat- pomysł na spotkanie super, tylko dlaczego akurat w weekend kiedy ma przyjechać moja teściowa? Szkoda bo miałam nadzieje,że Was w końcu poznam osobiście. Ja w piątek idę na podglądanko (mam nadzieje,że dr B nie zrobił sobie wolnego dnia- czy coś o tym wiecie?).Wierzę w to,że mam przynajmniej tuzin pięknych pęcherzyków ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Do nie_mamy 06.04.05, 19:54 Rozbawiłaś mnie tymi kciukami na stopach hahaha. Bardzo bym chciała zobaczyć jak wyglądają A tak poważnie ja tez trzymam kciuki za wszystkich. Co do spotkania to zawsze ono odbywa się w pełnym lub prawie pełnym składze w sobote, bo wtedy wszystkim pasuje. W tygodniu większość pracuje, ale jeśli zaproponujesz jakiś dzień, to może którejs pasuje i spotka się z Toba na szybką kawę. Pozdrawiam szczególnie "gorąco" ufff termostat mi nawala hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Po Hsg 07.04.05, 09:35 Witam wszystkie, tak więc jestem juz po HSG. Dobrze, że juz po bo nie dość, że z nerwów wszystko mnie bolało, a poza tym drugi raz chyba bym się nie odważyła. Na szczęście wszystko w środku ok, żadnych zrostów. Takze od następnego cyklu chyba zaczynamy produkcje). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Po Hsg 07.04.05, 10:52 No witam mea8. Fajnie, że masz to już za soba i że wszystko jest OK. Powodzenia w staraniach. Nie masz co czekać na następny cykl. Teraz jesteś świeżo przepchana hehe to najlepiej się starać. Droga duuża więc chłopaki prędko dolecą hehe. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 JAKA KOLEJKA!!! 07.04.05, 11:59 Rany boskie, Dziewczeta czy wy wszystkie czekacie na wizyte do dr. B.??? )Bo dzwonie dzisiaj, żeby sie umówić a tam najblizszy termin na 22.04!!! No to sie wpisałam i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: JAKA KOLEJKA!!! 07.04.05, 12:34 Co Ty powiesz? No to nieźle. Zrobiłyśmy mu niezłą reklamę i teraz są kolejki, hehe. To ja się możę umówię juz na czerwiec ) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 jest zle :((((( 07.04.05, 12:46 no i pojawily sie dziwne plamy, jak na poczatek @ (((( a ja jeszcze naiwna zrobilam sobie test przed chwila ( godz 12 z minutami) bo pomyslalam ze moze jednak... ale nic z tego jak plamki nie zamienia sie w @ to zrobie test jeszcze raz jutro rano i to bedzie juz decydujace dla mnie... nadzieja gasnie... ale mi zle (((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: jest zle :((((( 07.04.05, 13:19 Beatrice, a moze jednak??? Trzymam kciuki!!! Oby @ szlag trafił i sobie poszła w niepamięć... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: jest zle :((((( 07.04.05, 13:28 nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala dziwne to wszystko, ludze sie na sile, ja mam wrazenie ze sie udalo, a wszystko wskazuje na to ze nie... chyba jestem lekko psychicznie zachwiana, zebyc nie powiedziec brzydko a dosadnie Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Melduję się już na stałe. 08.04.05, 21:18 No i niestety ja do Was już na stałe. Wyniki M do niczego. Poznałam wczoraj Magdę - Damdę. To jedyna dobra wiadomość z wczoraj i może jeszcze to, że kupiliśmy samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: Melduję się już na stałe. 09.04.05, 09:14 Pnadzikso, nie mów hop) Mój mąż też miał wyniki do niczego.... Pamiętam ten szok jak się dowiedzieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mama Re: Melduję się już na stałe. 09.04.05, 10:58 Ja się dolączam do tego nie mówienia hop. Po pierwsze mój Mężuś też ma wyniki takie,że szkoda gadać, ale wierzę,że i tak się da coś z tym zrobić i to szybko! Po drugie wyniki mojego szwagra( jak wspominała mi moja siostra) tez były fatalne, ale tak się złożyło,że odberał te wyniki jak już jego synek był wygodnie umoszczony w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Melduję się już na stałe. 09.04.05, 18:55 Dzxczyny jesteście kochane.Czekamy teraz 3 miesiące w międzyczasie wizyta u urologa. Faszeruję M witaminkami Salfazin, folik, L-karnityna 1000 mg. Wszyatko raz dziennie.Czy to nie za mało? Pozatym wyniki są koszmarne. Morfologia 0. Ilość 1,7 mln w ml. Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: Melduję się już na stałe. 10.04.05, 09:04 W pierwszym badaniu mój mąż też miał morfologię 0 a jak zaciążyłam - to miał 3. Miał też więcej żołnierzy, ale ilośc jest łatwiej poprawic witaminkami niż morfologię. Mój M przestał też palic, pic alkohol no i zaczął się lepiej odżywiac i jakimś cudem udało się naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś