egoscicka 20.03.05, 10:10 do wszystkich ktorzy trzymjaa za mnie kciuki, do radleny i wszystkich ktore czekaja na wyniki, mi sie ni e udalo wynik negatywny, trzymam za was kciuki a ja czekam na okres i kolejna iui Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maqdzik Re: nie udalo sie 20.03.05, 10:15 egoscicka - bardzo mi przykro ale moze za wczesnie testowałas? nie ma jeszcze @ więc nie wszystko stracone. Ja nadal trzymam kciuki za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
egoscicka Re: nie udalo sie 20.03.05, 10:35 ja biore luteine dlatego nie mam @, a rtest robilam w dniu polecnaym przez korzyckiego mojego gina Odpowiedz Link Zgłoś
radlena Re: nie udalo sie 20.03.05, 12:09 kurcze kochana przykro mi naprawde trzymałam kciuki za ciebie myslałam ze bedzie nas duzo w tym m-cu ja jeszcze nie testowałam, @ powinnam miec jutro jestem na luteinie ale mój gin kazał mi testowac 14dni po iui - beta hcg 16 dni po iui - test z moczu wiec ja jeszcze czekam i jestem pełna nadziei jezeli nie w ty m-cu to kwiecień bedzie nasz musimy w to wierzyc sciskam cie mocno i głowa do góry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: nie udalo sie 20.03.05, 12:29 Kochana, przykro Mi bardzo Ale jest jeszcze następny miesiąc i trzeba bardzo wierzyć w to, że się UDA. GŁowa do góry, będzie dobrze, zobaczysz. Musisz wiedzieć, że jeszcze nic nie jest tak naprawde stracone, poczekaj jeszcze, bądz cierpliwa. Pozdrawiam,Ola 33 cykl starań (w tym trzeci "odpoczynkowy" Odpowiedz Link Zgłoś