invicta1 01.04.05, 10:34 nie wiem co mysleć zdębiałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietrek666 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 10:39 wiadomosci.o2.pl/?s=261&t=55205 Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 10:50 kiedy widzialam Go w wielkanoc , jak probowal cos powiedziec to az mnie w sercu scisnelo, jest juz tak bardzo zmeczony... ((((((( brakuje slow... ( Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 10:53 w si=umie należało msię trego spodziewać, to nić zaskakującego, ale szok jest-nie mogę sobie wyobrazić tej chwili, kiedy usłyszę, że... nie chcę tego Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 11:03 ja rycze od rana co chwila... chyba kazdy jest oszolomiony. mam nadzieje, ze nie cierpi, juz dosc cierpienia. niech Pan Bog go wezmie do siebie. tam bedzie Mu lepiej... a tu owszem, bedzie trudno i smutno, ale damy rade. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 11:09 bedę pamiętała o postawie Ojca Świętego, jeśli przyjdzie mi chwila załamania-On się nigdy nie poddaje-dziękuję Mu za Jego postawę Odpowiedz Link Zgłoś
owocowa2 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 11:12 Módlmy się za Ojca Świetego. Niech Dobry Bóg Ma Go w Swojej Opiece Odpowiedz Link Zgłoś
kattrin1 pomódlmy sie za Papieża..... 01.04.05, 11:13 chyba tylko to mozemy zrobic.... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 11:15 Widziałam papieża dwa razy z dość bliska i nie mogę w to uwierzyć Od rana śledzę na tvn24, co mówią: a to, że jest w śpiączce, a to dementują, niech dadzą temu spokój... Pomódlmy się za jego dusze, a to jest teraz najbardziej potrzebne. Pan Bóg Go wzywa, a My dajmy Mu odejść..................... Pozdrawiam,Ola Odpowiedz Link Zgłoś
pattaja Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 11:17 Wspaniały człowiek!!!! Bardzo go kocham i jestem z Niego dumna!!!! Będę swoim dzieciom opowiadała jakim Wilekim Był Człowiekiem. Wiemy, że gaśnie... ale w sercu pozostaje na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
ola7 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 11:29 odchodzi nasz OJCIEC, nasz wszystkich...Nasz autorytet...zeby stal sie CUD...NIECH SIE STANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sissy77 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 01.04.05, 14:30 Zatanawiałam się czy ktoś poruszy ten temat...Papież jest z nami od zawsze 25 lat pontyfikatu to prawie całe życie lub od najmłodszych lat... Zaraz idę do kościoła modlić się z innymi o Jego zdrowie. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: PAPIEŻ JEST W ŚPIĄCZCE! 02.04.05, 12:13 Pomodlmy sie za papieża który jest w ciężkim stanie ............_..l....l..._.......... .........l___.....___l..... .................l....l........... .................l....l......... .................l....l......... Odpowiedz Link Zgłoś