ania9943 01.04.05, 21:16 Niech dobry Bóg ma Cię w opiece. ______________ Aniołek-marzec 2004 r. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: Modlitwa za PAPIEŻA 01.04.05, 23:27 Ja też modlę się za Wielkiego Człowieka .............. ******** czekam na cud 39 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Modlitwa za PAPIEŻA 02.04.05, 09:26 Jan Paweł II napisał na karteczce, którą podał swoim współpracownikom: "Jestem zadowolony, wy teź bądźcie. Módlmy się razem z radością. Dziewicy Maryi powierzam wszystko radośnie" Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszcz Re: Modlitwa za PAPIEŻA 02.04.05, 09:53 Ja też dołączam się do modlitwy za naszego kochanego Ojca Świętego! Niech Dziewica Maryja ma Go w swojej opiece. Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: Modlitwa za PAPIEŻA 02.04.05, 12:11 Pomodlmy sie za papieża który jest w ciężkim stanie .........._..l....l..._..... .........l___.....___l...... .............l....l......... .............l....l......... .............l....l......... Odpowiedz Link Zgłoś
olivia8 Re: Modlitwa za PAPIEŻA 02.04.05, 15:15 Ja również modle się za Naszego Kochanego Papieża Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: Modlitwa za PAPIEŻA 02.04.05, 16:55 Ja się modlę za Niego, żeby nie cierpiał, żeby miał lekką śmierć, bo co tu ukrywać, on odchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
variacja Re: Modlitwa za PAPIEŻA 02.04.05, 18:49 Dzień po tym jak dowiedziałam się o swojej ciąży przyszła ta smutna wiadomość z Watykanu. Rozpłakałam się, choć wiem, ze chce żebyśmy byli radośni! Urodziłam się w roku, gdy został papieżem, a teraz poczęłam dziecko w chwilach, gdy jest umierajacy! Oby Bóg złagodził jego cierpienie, przy jego słowach i cierpieniu wszystko wydaje się takie przyziemne i nieważne... Odpowiedz Link Zgłoś