meniutka 06.04.05, 08:26 Wczoraj na usg w 28 dc, lekarz powiedział, że moje endo ma 12 mm. Czy możecie mi powiedzieć co to oznacza? Czy to dobrze, czy źle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angieblue26 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 08:51 Czesc Meniutka Moim zdaniem endometrium powinno sie juz scienczyc przed okresem. Moze zrob test ? Pozdrawiam, Angie-Marsylka Odpowiedz Link Zgłoś
meniutka Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 08:58 No właśnie, słyszałam, że jak jest takie grube to może oznaczać.....? Ale robiłam dzisiaj rano test z moczu i nic.... negatywny W tym cyklu miałam strasznie późno owu (21 dc) więc napewno będzie opóźnienie w @. Bardzo bym chciała żeby teścik wyszedł pozytywnie, ale coż... Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 09:02 Jesli owu mialas tak pozno, powtorz test za 2-3 dni. Na razie za wczesnie na testowanie Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 10:11 Meniutko Zrób sobie bete i nie męcz się czekaniem. Moja siostra robiła test po tygodniu od @, a była w ciąży Trzymam kciukasy. Pozdrawiam,Ola 34 cykl starań (czekam na @) "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link Zgłoś
meniutka Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 10:15 Pszczolka - poczekam jeszcze kilka dni, bo ja w sumie to dzisiaj miałam dostać @. Ale wielki dzięki jeszcze raz !! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 08:57 a mi powiedzcie: miałam na usg 16 dc ślady przebytej owulacji, ale endo trojlinijne 7mm-bardzo to słabe? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 09:37 moze byc tak, ze kilka dni po owulacji bedzie ok.jesli sytuacja bedzie sie powtarzac to warto sprawdzic czy nie masz niedomogi lutealnej. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 09:38 ono jest słabsze, bo to na stymulacji clo ale zmartwiłam się czy taka grubość nie wykluczy możliwości zagnieżdżenia Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 09:57 Jak na endo przy CLO, nie jest zle. Dla lekarzy we Francji wystarczy 8 mm, wiec niewiele Ci brakuje Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 10:06 invicta1 napisała: > ono jest słabsze, bo to na stymulacji clo > ale zmartwiłam się czy taka grubość nie wykluczy możliwości zagnieżdżenia czasami podaje sie leki poprawiajace endo, jesli clo je "odchudza". pogadaj z ginem. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 10:07 dzis rozmowa zobaczę co powie, jakoś mnie zamurowało na ostatniej wizycie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Grubość Endometrium? 06.04.05, 09:26 Ja w lutym miałam ponad 15mm endometrium i lekarz był przekonany, że jestem w ciąży ale dzień później @ się pojawiła Powodzenia ) ******** czekam na cud 39 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Do Invicty 06.04.05, 18:10 A ja cię pocieszę Wiele razy powtarzałam na forum ,ze moja ginka ( lekarz znany i ceniony) twierdzi ,ze do zagnieżdżenia potrzeba min. 6 mm. A ja miałam w 15 dc - "tylko" 7,1 czyli podobno słabe. A jednak się udało! Jestem w 9 tc. Powodzenia zyczę. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Ariano dziękuję za radosną wiadomość! 07.04.05, 10:14 gratuluję dzidziusia! Odpowiedz Link Zgłoś
meniutka Re: Ariano dziękuję za radosną wiadomość! 07.04.05, 14:28 Powiedzcie jakie powinno być endo po zagnieżdżeniu się fasolki? Odpowiedz Link Zgłoś