anija10 12.04.05, 08:57 czy znacie takiego prof.? ponoć jest rewelacyjnym specjalistą od PCO. Czy któraś z dziewczyn miała z n im do czynienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 09:11 nie mam pco, borykalam sie z poronieniami nawykowymi. dzieki profesorwi zaczelam wczoraj 19 tc. mily, spokojny, nie sieje zamentu, nie strzela setek badan, nie naciaga na kase. wie co robi i po co robi, nie szuka dziury w calym. zawsze ma mase pacjentek, ktore ciagna z calej polski, ja tez mase kilometrow do niego zrobilam, ale bylo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa1979 Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 09:20 Rowniez polecam prof Wołczynskiego. Spokojny, zna sie na rzeczy, profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
joa344 Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 11:25 no i dobry czlowiek, a to tez wazne.... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 11:37 joa344 napisała: > no i dobry czlowiek, a to tez wazne.... oj tak. wiem, ze zawsze moge do niego zadzwonic, nigdy nie ma pretensji... na mnie jego dobroc i opanowanie podzialalo lepiej niz wizyty u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_30 Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 13:35 ja mam mieszane uczucia. Poza tym jest najdroższy z możliwych. Ale fakt, ze specjalista. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa1979 Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 14:14 zapewniam, ze w Białymstoku jest duzo drozszych lekarzy od profesora..... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 14:45 jam_30 napisała: > ja mam mieszane uczucia. Poza tym jest najdroższy z możliwych. Ale fakt, ze > specjalista. to sprobuj poleczyc sie w novum lub invikcie to zobaczysz co to znaczy dla domowego budzetu.w invikcie bylam 3 cykle. wydalam spokojnie ponad 3 tysiace nie majac najmniejszego klopotu z zaciazeniem. w novum chcieli mnie wyslac do faceta, ktory na dzien dobry zaproponoal mi serie immunologicznych badan za ok 3 tysiace a potem wspominal o wlewach( 3 sztuki) kazdy po 3 tysiace. bialystok to w porownaniu z tym naprawde taniocha. wizyta od 70 do 150. to nawet u mnie w olsztynie u zwyklego gina wizyta kosztuje 70 albo 100. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_30 Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 17:18 PIMPEK- jak tak ciebie czytam, to wydaje mi się, że cię zman. Nie byłaś przypadkiem na laparoskopii w białymstkou ok. 20 stycznia w PSK? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: prof. Wołczyński - Białystok 12.04.05, 19:37 jam_30 napisała: > PIMPEK- jak tak ciebie czytam, to wydaje mi się, że cię zman. Nie byłaś > przypadkiem na laparoskopii w białymstkou ok. 20 stycznia w PSK? nigdy laparoskopii nie mia;lam a pierwszy raz na wizycie bylam albo w ostatni dzien stycznia albo na poczatku lutego, no i nie w psk a w prywatnym gabinecie w psk bylam jedynie raz ok 4 tygodni pozniej na badaniach prenatalnych Odpowiedz Link Zgłoś
pini1 Re: prof. Wołczyński - Białystok 21.04.05, 20:14 Najdroższy? Profesor? A to dobre, ale się uśmiałam Byle konował na prowincji bierze tyle samo albo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ula-75 Re: prof. Wołczyński - Białystok 20.04.05, 20:12 Nie znam prof.Wołczyńskiego.Mam zespół PCO leczyłam się w Białymstoku u prof. Kulikowskiego.Mam córeczkę, za kilka dni kończy 1 i 8 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczor82 Re: prof. Wołczyński - Białystok 20.05.05, 23:40 mam zamiar do niego sie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
olaola94 Re: prof. Wołczyński - Białystok 28.09.05, 19:42 a ja bylam u niego raz, mam pcos wiec dla mnie wlasnie bardzo wazne byly te badania, a on zadnych zadnych nie zlecil, bo nie staralam sie wtedy o ciaze. to ze nie bylo miesiaczki od pol roku nie bylo wazne. dostalam tylko recepte i do domu. mily, fakt, mowi prawde, co cenne, fakt, ale dla mnie bylo trzeba czegos wiecej. fakt ze zaden inny tez nie zlecil tych badan... sama se zrobilam, ale od czegos oni sa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mabra1 Re: prof. Wołczyński - Białystok 28.09.05, 22:47 czy możecie podać mi numer tel. do prof. Wołczyńskiego? Na jakiej ulicy przyjmuje i ile płaci się za wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikus Re: prof. Wołczyński - Białystok 28.09.05, 23:43 Kopiuję swoją odpowiedź z innego wątku nt: Prof. Wołczyński prywatnie przyjmuje na ul. Rynek Kościuszki 13 w Białymstoku (I piętro, dla orientacji - nad urzędem pocztowym). Poniedziałki i środy, czasami też piątki od 14:30-15:00 do ok. 17:00 teoretycznie, bo zdarza się i do 20:00 Tel. do gabinetu 085 7424566, niestety z tego co wiem nadal nie umawia na godziny, przyjeżdżasz i czekasz; ale przed wizytą koniecznie potwierdź czy w ten konkretny dzień będzie. Ceny ? - pierwsza wizyta chyba 100zł, ostatnio koleżankę wysłałam (na marginesie szczęściara, po pierwszej inseminacji jest w ciąży). Ja staram się o drugiego dzidziusia, wizyta z usg - 70 lub 50zł; monitoring w trakcie stymulacji 50zł albo nic Odpowiedz Link Zgłoś