17lipiec1976 11.05.05, 21:17 czy to normalne? przy poprzednich IUI w innej klinice dostalam luteine, a teraz gin nie kazal mi jej brac(mowil, ze sa rozne szkoly co do brania luteiny). nie wiem co mam zrobic.. prosze o pomoc pozdr Honorata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isiula1 Re: nie dostalam luteiny po IUI... 11.05.05, 21:21 Cześć ja nie dostawałam wcale luteiny przy inseminacji i myślę że tak bardzo nie jest potrzebna!pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: nie dostalam luteiny po IUI... 12.05.05, 07:21 wWzystko zależy od tego jaki masz poziom hormonów. Jezeli wszystko jest w normie to nie ma sensu bo lek zadział jak placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: nie dostalam luteiny po IUI... 12.05.05, 08:27 Ja też nie dostałam, nawet nie pomyślałam o tym że można byłoby wziąć. Ale za to dostałam receptę z tableteczkami na zagnieżdżenie które mam zacząć zazywać chyba po dzisiejszym usg Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do neja 12.05.05, 10:19 jesli to estradiol to radze gleboko sie zastanowic. moja poprzednia ciaza poszla sobie w dal, bo od estradiolu mialam zakrzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: nie dostalam luteiny po IUI... 12.05.05, 10:17 nic zlego. moj gin tez nie daje, mowi, ze suplementacja progesteronem to pic na wode i fotomontaz. Odpowiedz Link Zgłoś
neja Re: nie dostalam luteiny po IUI... 12.05.05, 10:21 Dokopałam się do tych tabletek i na recepcie mam napisane Implaston lub Implastor - niewyraźnie jest Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: nie dostalam luteiny po IUI... 12.05.05, 10:45 dzieki za odpowiedz. mysle, ze gin wie co robi Odpowiedz Link Zgłoś