bzubza 20.05.05, 18:06 Czy znacie i polecacie dr Błaszczyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepsi18 Re: dr Błaszczyk Katowice/Tychy 20.05.05, 18:16 NEVER!!!!!!!!!! Znam i nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dominika272 Re: dr Błaszczyk Katowice/Tychy 17.09.05, 20:51 czesc pepsi18, czy mozesz powiedziec mi cos wiecej na temat tego lekarza? leczyłam sie u niego przez kilka miesiecy i teraz zastanawiam sie czy podjechac zeby odebrac swoje wyniki badań które zatrzymał w swoim segregatorze czy dalej leczyc sie u niego.... Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza Re: dr Błaszczyk Katowice/Tychy 20.05.05, 18:39 pepsi18 napisalam do Ciebie na priv'a - prosze odpowiedz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: dr Błaszczyk Katowice/Tychy 21.05.05, 09:24 witaj bzubza, z tym privem cos nie tak.Napisz tu na forum.papapappa Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: dr Błaszczyk Katowice/Tychy 21.05.05, 11:03 Jeśli to ten, który przyjmuje też w Novomedice, to chyba bym nie polecała, bo mam złe doświadczenia z tą kliniką!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pepsi18 Re: dr Błaszczyk Katowice/Tychy 21.05.05, 14:14 tak to ten z Novomediki! Odpowiedz Link Zgłoś
bzubza dobry gin Śląsk 23.05.05, 20:06 Generalnie to jestem w dołku. Przejrzałam listę dobrych i złych gin i wybrałam 13 do których warto iść (są tacy, którzy są na jednej i drugiej liście to ich wyeliminowałam), ale nie mam pewności, ze sa to Ci wlasciwi. Byłam już u 7 lekarzy z czego 5 nie polecam, a co do tych 2 to nie mam pewności. Od lekarzy słyszę,że jest wyszstko ok, ale ciązy jak nie było, tak nie ma, a to juz 14 cykli staran za mna. ( Chce coś robić, a tu latam jak ćma wokół swiatła. Odpowiedz Link Zgłoś
annba Re: dobry gin Śląsk 17.09.05, 22:11 a może sprobujesz jednak w Provicie w Katowicach? ja też przeszłam przez ręce kilku "uczonych" i gdybym nie trafiła w końcu do Provity, to pewnie jeszcze dłuuuuuuugo leczyliby mnie na coś, czego nie miałam... Odpowiedz Link Zgłoś