Dodaj do ulubionych

Ile macie linii na dłoni?-badanie;)

07.06.05, 22:26
Dziewczyny, żeby chwilowo troche wyluzować mam do Was Kochane pytanie: ile
widzicie wyraźnych linii po zewnętrznej stronie zwiniętej w piąstkę dłoni?
Chodzi mi o linie, które się zawierają między dwoma mocnymi zmarszczkami pod
małym palcem. Wg hiromancji ilość linii świadczy o ilości dzieci w naszym
życiu, zaś ich długość o płci. Jeśli by temu wierzyć to mi wychodza bliźniaki
zreszta mam duże prawdopodobieństwo ze po IUI sie one przydarząwink Pytam Was z
czystej ciekawości i może zrobicie takie małe hiromanckie badanie w swoim
otoczeniu. Ja po pierwszych obserwacjach wnioskuje, że o rety! wszystkim
zbadanym do tej pory się wyniki potwierdzaja sie w zyciu. Np. sprawdzałam
kobiecie 55-letniej bezdzietnej, która nie ma żadnej linii...
Obserwuj wątek
    • 76fiona Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 07.06.05, 22:38
      mam dwie...ale nie wierzę w takie rzeczy.
    • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 07.06.05, 22:38
      nie wiem jak co mam doklandie odczytywac ale chyba jedno albo dwa dzieciaki
      wychodza smile !!!!!
      • puciuszek Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 07.06.05, 22:40
        ponoć linie papilarne mówią wszystko o naszym życiu-możliwe, wszak nie ma dwóch
        osób o tej samej mapie dłoni...
        • monik39 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 07.06.05, 22:58
          Ja mam jedną bardzo wyraźną oraz 2 cieńsze
    • niunia90 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 07:17
      U mnie dwie (bardziej widoczne na lewej, na prawej jedna wyraźna i długa, druga
      krótsza i cieniutka).
      A wróżka kiedyś mi wywróżyła dwoje dzieci:synka i córeczkę. Tylko, że ja już
      przestaję w to wierzyć.
    • michalinnaa Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 09:15
      Na prawj 1 gruba, na lewej 1 gruba 2 cienka i słabsza.
      Jezeli moge prosić o interpretacje to będę wdziecza.

A ja znowy słyszałam, ze sie ściska brodę. Jeżeli wychodzi kreska to syn, jak
      jej nie ma to córka. smile
      Dobre nie.
      Pozdrawiam Aneta
      • pea_74 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 09:32
        Ja slyszalam ze sprawdza sie opuszki palcow na dloni, jezeli linie papilarne
        rozchodza sie poczynajac od koleczka to oznacza dziecko. Ja mam 3 koleczkasmile
    • pszczolka2 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 09:36
      Mnie po zgjęciu wychodzą dwie, krótka i długa, co oznacza, chłopczyka i
      dziewczynke, zbieg okoliczności czy nie...?
      Bo trzy osoby w ostatnim czasie wywróżyły Mi synka i córeczke, więc kto wie!!!
      Ja tam wierzesmile Napewno się uda, każdej z nas. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam,Ola
      36 cykl = 3 lata starań
      "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno"
      • naka1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 10:51
        jeśli wierzyć mim rękom i liniom poiomym miedzy dwoma wyraźnymi to mnie
        wychodzą bliżniaki!
        a ja z kolei słyszałam, zę to mają być linie pionowe wychodzace właśnie od
        małego palca... moja bratowa ma dwie i dwoje dzieci... ja nie mam ządnej sad
        ale poziome mam więc widocznie jakieś przekręcenie było!!! smile
    • puciuszek Do Michaliny 08.06.05, 11:53
      sprawdza sie lewa dłoń, u Ciebie wychodzi na 1 dziecko bo liczą się wyraźne
      liniesmile
      • owocowa2 Re: Do Michaliny 08.06.05, 12:15
        a między którymi liniami sprawdzać ja na dłoni lekko zwiniętej mam 3 wyrażne
        linie. to mam sprawdzać między 1 a 2 czy między 2 a 3 ?????????
        • puciuszek Re: Do Michaliny 08.06.05, 12:18
          wyraźne linie po zewnętrznej stronie zwiniętej w piąstkę lewej dłoni.
          Chodzi mi o linie, które się zawierają pomiędzy dwoma mocnymi zmarszczkami pod
          małym palcem./,,/
          • invicta1 Re: Do Michaliny 08.06.05, 12:23
            a te linie oznaczające dzieci muszą przebiegać "naokoło"? bo mam jedną długą i
            drugiej jakby połówkę-nie wiem jak policzyćsmile
      • michalinnaa Re: Do Michaliny 08.06.05, 13:34
        Dzięki, ale i tak mam nadzieję na 2 dzidzi. bo chciałabym więcej jak 1, choć na
        razie to 1 by się przydało od zaraz. smile
    • donata72 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 12:20
      ale mi poprawilyscie humorek ja mam dwie i to bardzo wyrazne!!!!czego czlowiek
      sie niechwyta??!!!!
    • karola27 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 12:48
      Choć scsptycznie jestem nastawiona do tego typu rzeczy , to muszę powiedzieć
      MAŁA RZECZ A CIESZY. Wyszły mi 3 grube krechy!!! i tak nie sądzę zeby sie
      sprawdziło ale warto było zrobić sobie taki mały experyment na poprawe humoru
    • justy11 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 12:59
      jak to się patrzy na te linie ! Jak trzeba zwinąć reke ?
    • cetka Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 17:30
      no co ty - kazdy jak zegnie reke, to ma te linie, a nie wszyscy maja dzieci. ja
      slyszalam inaczej - ze kazda linia to 15 lat zycia...
      • magdamajewski szalenstwo 08.06.05, 18:43
        ja juz od wczoraj ogladam swoje piesci i jeszcze polecialam do domu to kazalam
        m piesci mi pokazywac. Teraz jestem w pracy i znowu je ogladam az sie na mnie
        dziwnie patrza...
        Tak na marginesie to ja mam jedna BARDZO wyrazna (mam nadzieje ze to moja
        dzidzia z ivf - testuje sie w srode) i jakby dwie mniejsze a moze to jedna..
        magda
        • puciuszek Re: szalenstwo 08.06.05, 19:03
          a ja dziś "obadałam" pięści mojej mamy (wyszła 1 głęboka linia!) a ja jestem
          jedynaczka, nastepnie teściowej (ewdientnie widac 4 a ma 4 dzieci) robie coraz
          większe gały. Jedno mi nie pasuje mój mąż ma 1 a ja dwie...on ma juz córke
          hmmm;/
    • mila1974 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 08.06.05, 22:10
      ja dwie, mąż też wink))
    • dziewcze_z_sadu Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 09.06.05, 16:09
      Hmm, z pierwszej "wrózby" wychodzą mi dwie, wyraźne, w zasadzie identyczne- czy
      to oznacza bliźniaki wink ?

Z kółeczek na opuszkach palców też dwa wink
      Zgadzam się- czego to się człowiek nie czepia wink
      • beatrice73 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 09.06.05, 19:11
        a gdzie te koleczka na opuszkach ( ktore palce i w ogole) bo ja zadnych takich
        nie mam, chyba ze zle patrze, co do lini mam jedna grubsza, dobrze widoczna i
        jedna taka cienizne, musze dorwac meza jak wroci i sprawdzic u niego smile)
        • dziewcze_z_sadu Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 10:51
          beatrice, co do "kółeczek"- chodzi o całą, górną część wszystkich palców obydwu
          dłoni (przed pierwszym zgięciem palca)- te poduszeczki...Mam nadzieję, że
          napisałam w miarę zrozumiale...
          • beatrice73 do dziewcze z sadu 10.06.05, 12:02
            no ja patrze na te moje opuszki, ale zadnych koleczek nie mam, sa linie,
            rozciagniete, przewaznie w dol, ale koleczek an jednego!!! czy to znaczy ze nie
            dzieci nie bedzie ???? sad(((((((((
      • dziewcze_z_sadu Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 10:48
        po sprawdzeniu męża...hmm... na lewej dłoni ma tylko jedno zgięcie,
        zaś co do opuszków palców- zero indifferent.
        Hmm, a moze Panów ta wróżba nie dotyczy ?
        • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 11:06
          ja na lewej rece mam jedna kreche i maz tez,na lwej rece na trzech palcach mam
          koleczka i maz tez!!!! no i co z tego wywrozyc???????

hmmmm anie zastanawial sie nikt nad tym ze jak ktos ma np 8 dzieci to co-jakim
          cudem tam sie zmiesci 8 kresek??????
          • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 11:07
            zapytajmy przeydenta Wałęsęsmile))
            • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 11:51
              hehehehehehehe!!!!!dobra dobra-jeszce jedno zyla kiedys kobieta ktora przez
              cale swoje zycie urodzila 69 dzieci!!!!!!!!!!miala duuuuzo ciaz mnogich!!!!!
              pokazywali kiedys w telewizjii nawet jej zdjecie!!!!!kurcze ale jazda!!!!!na
              tyle kresek to musiala miec chyba 2 metrowa dlon!!!!!hehehehehehe<rotfl>
              • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 11:52
                ta babka równoważy nasze bezowocne starania-czy ona była z Czernobyla?smile))
                • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:00
                  buahahhaa nie pamietam!!!!!ale kurcze to byl szok jak to ogladalam!!!!kurka
                  wodna ona nic chyba nie robial tylko rodzila!!!!!!!
                  • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:03
                    mogła od wybuchu z Czernobyla być tak prześwietlona, ze nie potrzebowała
                    monitoringu ani hsg-w nocy wszystko miała jak na dłoni, to i trafiali za
                    pierwszym strzałemsmile
                    • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:05
                      hehehehee-nieeee ona chyba nie byla czarnobyla!!!!hihihiihiale zdje sie ze to
                      rosjanka i to jeszcze w n apoczatku 20 wieku wiec jeszcze przed wybuchem!!!!
                      • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:06
                        na bank Rosjanka-mało który naród tyle wytrzyma co Sowiecismile))
                        • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:08
                          hehehehehehe!!!!!ponoc kazdy rosjanin rocznie wypija 70 butelek wodki!!!
                          czujesz??!!!a pdliczmy dzieci,wiekszosc kobiet i starcow!!!!!!!!!!kurcze-oni
                          tankuja chyba codziennie!!!!!

a tak po za tym to hehehe moglabym miec jakas ciaze mnoga-w sumie to mi sie cos
                          takiego marzy smile))))))))
                          • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:09
                            Gocha musimy pić więcej wódkismile))
                            • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:12
                              nooooo spoko podejscie!!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehehhe ale si eusmialam!!!!!!!!!
                              no nie powalilas mnie
                              hehehehehehhehehe
                              nieee no spoko-piwo tez lubie wink)))))))))aaaa i wino tez-heheheheheheh
                              • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:14
                                hehehe
                                jak mi znowu wyjdzie jedna krecha, to uczczę ją dużą lufasmile))
                                pozdrawiam sto lat!smile
                                • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:17
                                  mnie ostatnio wyszla i golnelam sobie bycze poiwko!!!!!!!!!!!!
                                  aaaa zreszta @ u mnie niet-kiedy bedzie nie wiem!!!!!!!!kiedy zajde w ciaze te
                                  niewiem-a naprawde trza by sie zalac i tyle!!!!!!!!!!ejjj z jakiego miasta
                                  jestes moz sie wtrabimy razem-hehehehehehehehhe wink)))
                                  • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:18
                                    z miasta Trójmiasta
                                    • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:20
                                      ojjj to sie nie wtrabimy razem!!!!!!!ja z sosnowca ze slaska big_grin
                                      noo chyba ze chcesz przez gg sie wtrabic heheheheheh

a tak wogole to jakby ktos chcial pogadac to moje gg:3940801
                                      • invicta1 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:21
                                        ja jestem trochę anty GG mam, ale zawsze wyłączone
                                        a tak wogóle to jestem nał w robociesmile
                                        • gocha500 Re: Ile macie linii na dłoni?-badanie;) 10.06.05, 12:25
                                          he spoko ja podalam gg tez dla innych kobitek!!!!no wiesz zawsze jak bede to
                                          komukolwiek odpisze!!!!!

a teraz spadam juz z kompa!!!!
                                          apaapapapapapappa
                                          trzymcie sie wszystkie!!!!

hehehe invicta zajelaysmy pol watku!!!!

acha i ponawiam to co pisalam co jak ja i maz mamy na lewej lapce 1 kreche i 3
                                          palce z koleczkami!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka