Dodaj do ulubionych

DO MAGDY MAJEWSKI

13.06.05, 09:50
Magdo !
Co u Ciebie sychać ? Jak się czujesz - dobrze pamiętam że 16 testujesz ?
Bardzo Ci kibicuję , tym bardziej że idziemy prawie łeb w łeb. (Ja miałam
transfer 5 czerwca). Ja mam testować jutro - ale chyba nie pójdę - panikuję.

Pozdrawiam gorąco!
s
Obserwuj wątek
    • magdamajewski Re: DO MAGDY MAJEWSKI 13.06.05, 12:47
      sandra,
      ja sie testuje w srode 15 ale mam takiego stracha, ze zoladek to mi wywraca na
      druga strone. Brzuch boli jak na @, kluje w jajnikach, w sobote to mialam
      maciupkie chwilowe brazowe plamienie, doslownie ciutek ale tak spanikowalam, ze
      na poczatku to sie poryczalam a teraz jak idiotka to latam do lazienki i
      sprawdzam czy @ nie przyszla. Istny obled. Za to tempke mam duzo podwyzszona i
      sama juz nie wiem co o tym myslec. Piegoosek testuje sie dzies, ty jutro a ja
      pojutrze, mam nadzieje, ze wszystkie bedziemy bardzoooo szczesliwe.
      Pozdrowienia
      Magda
      • sandra123 Re: DO MAGDY MAJEWSKI 13.06.05, 14:01
        Ja też wariuję. Też mnie brzuch boli jak na @@@ - a dziś wypada termin. Też
        co chwile latam do łazienki - sprawdzić wiadomo co. Tempkę mam 36,6 jak byk
        ani grama więcej. Za to cyce spuchnięte..... podobno po progesteronie tak
        jest. A propos - czy ty dostałaś jakieś leki po transferze na podtrzymanie
        ciąży ???

Trzymam kciukasy, gorąco pozdrawiam,
        s
        • magdamajewski Re: DO MAGDY MAJEWSKI 13.06.05, 15:07
          dostaje zastrzyk pregresteron w oleju sesamowy w dupsko kazdego wieczoru. Tylke
          mam juz tak pokluty ze ciezko mi siedziec. Moja tempka jest duzo podwyzszona
          zawsze jest 97 przed owu a teraz to 98.2 wczoraj dzis 98.3, nie wiem czy to ten
          progresteron tak podwyzsza..
          Niedlugo to moj M bedzie mnie musial zaprowadzic do jakiegos psychiatry bo
          zaczyna mi juz odbijac.
          Magda
          • piegoosek Re: DO MAGDY MAJEWSKI 13.06.05, 15:52
            nie martw sie Magda, to zupelnie normalne... mi tez juz odbija... ja juz chyba
            dzis cos bede wiedziala, dluzej czekac nie dalam rady...
            trzymaj sie!!
            • magdamajewski Re: DO MAGDY MAJEWSKI 13.06.05, 16:12
              to juz jest chyba na prawde nienormalne, za kazdym razem jak ide do lazieki (co
              1/5 H) co sprawdzam moja wkaldke bardzo dokladnie kazdy wiekszy uplaw o ogladam
              czy przypdadkiem nie ma brazowego zabarwienia!!! To jest chore!!!. Chcialamby
              juz wiedzic... bo wytrzymac dluzej nie moge, dzis 10pt...
              magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka