17.06.05, 11:53
mój mąz wczoraj jak zaczełam beblac w lozku o usk pecherzykach pekaniu itp
wkurzyl sie i zero sexu, przez to moje rozmyslanie to naprawde nici beda z
ciazy bo przeciez sama nie dam rady...
Obserwuj wątek
    • justynek13 Re: bez sensu 17.06.05, 11:56
      a boje sie ze jak bede miala pecherzyk w koncu to meza nie bedzie w domu
      w poniedzialek 12 dc ide na usg i co jesli bedzie juz duzy??? a maz wraca
      dopiero w srode!!! a on tylko sie wkurza i traci ochote na przytulanko
      ja juz nie mogesad((
      • monia515 Re: bez sensu 17.06.05, 12:09
        To go zachęć tak jakoś po kobiecemu-gadaniem na pewno nie pomożesz ani jemu ani
        sobie. Z moim M. rozmawiamy o jajnikach, pęcherzykach, pękaniu, badaniu itp;
        ale nie w łóżku przed przytulankiem! To naprawdę może zniechęcić... Spróbuj
        poprzytulać się przed wyjazdem męża- plemniki żyją do 72 godzin. A jak wróci,
        to poprawicie. Powodzenia.
        • pimpek_sadelko Re: bez sensu 17.06.05, 12:28
          wyznawalam zasade, ze maz nie musi wiedziec kiedy gin zaleca seks. tak bylo
          najlepiej. jestes kobieta, korzystaj z tego!
          • iwa303 Re: bez sensu 17.06.05, 12:35
            Zgadzam się z teorią, że facet nie musi wiedzieć. Mój M powiedział kiedyś, że
            nie chce mieć presji iż musi (przepraszam za słowo) spuśćić się na brylantowo.
            Najlepiej ograniczyć rozmowy na tematy pęcherzyków, endometrium owu, bo nie
            znajdując oczekiwanego wsparcia, popadamy w dół, że nasz ukochany nas nie
            rozumie, a to znaczy, ze moze on się tak w to nie angażuje itd. się
            nakręcamy.Inaczej wygląda sytuacja przy bardziej skomplikowanej procedurze
            zachodzenia w ciąże!
            Minimum gadania maksimum działania!
        • justynek13 Re: bez sensu 17.06.05, 12:30
          no wiem to byla najwieksza glupota takie teksty...
          tylko ze ja ... nie umiem "podchodzic" go, jestesmy ze soba juz 13 lat i
          traktuje go troche jak "kumpele" wiec peplam bez opamietania
          musze to zmienic.... dzis bedzie koronka winko i zero "ginekologizmu"
          a z tym przytulaniem przed wyjazdem, myslalm o tym ...smile dziekuje za radysmile
    • invicta1 Re: bez sensu 17.06.05, 12:31
      mój tam zawsze chcesmile) pecherzyki mu nie przeszkadzają-nawet sam pyta-jakby na
      nie polowałsmile))
      • justynek13 Re: bez sensu 17.06.05, 12:32
        invicta1 napisała:

> mój tam zawsze chcesmile) pecherzyki mu nie przeszkadzają-nawet sam pyta-jakby na
        > nie polowałsmile))
        o zazdraszczam
        • invicta1 Re: bez sensu 17.06.05, 12:39
          a co ten twój taki wrażliwy?smile))
          • lana33 Re: bez sensu 17.06.05, 12:43
            Justynku dziewczyny mają rację, mój M też bardzo chce dzidziusia, ale jak
            zaczynam techniczne opowieści i kiedy to ma być, to twierdzi, że czuje się
            wykorzystywany i tak na zawołanie to nie może. Suma sumarum lepiej nie mówić
            tylko działać.
        • monia515 Re: bez sensu 17.06.05, 12:41
          My też jesteśmy ze sobą kupę lat i nie jest tak, że teraz o tym porozmawiamy, a
          teraz o wszystkim zapominamy i się kochamy. Nie jest tak. Po prostu seks
          wychodzi sam z siebie- nie dlatego, że musimy bo jest termin, ale dlatego, że
          chcemy... wtedy nie myśli się o pęcherzach, jajnikach itp..
          Ale mam też tak jak Invicta- mój M. zawsze ma ochotę- niezależnie od terminu
          jajeczkowania. Ten typ tak masmile))
          • invicta1 Re: bez sensu 17.06.05, 12:42
            dla ścisłości my jesteśmy razem też jakieś 11 lat-już nie liczę dokładnie
            Justynek a może Ty go czymś wystraszyłaś?smile
            • monia515 Re: bez sensu 17.06.05, 12:57
              On pewnie ma wrażenie, że MUSI tu i teraz. JUŻ, NA_TYCH_MIAST! A bo pęknie, a
              bo nie pęknie, a bo ma 12mm, a bo 15mm, a bo... coś tam... To nie jest fajne
              być pod taką presją...
              Justynek- mniej gadania, więcej działania.

(Invicta- widzę, że skaczesz tak jak ja... a to bezottek, a to niepłodność...
              he he).
              • invicta1 Re: bez sensu 17.06.05, 13:02
                ja dziś jeszcze skaczę po kuchni, swiecie, zdrowiu kobietysmile no co piatek nie?smile))
                • monia515 Re: bez sensu 17.06.05, 13:13
                  ... a ja jeszcze po weterynarii, kotach, modzie, zdrowiu, fotografii,
                  rowerach... No co.. toć piątek w pracy to już łykend.smile)
            • justynek13 Re: bez sensu 17.06.05, 12:58
              nie wiem czy wystraszylam....
              on zawsze ma ochote jesli tylko go nie zniechcece wiec to byl MOJ bład
              on sie "zabiera do akcji" tak zupelnie dla przyjemnosci nie tam zadne na sile
              ( zrezta i tak dopiero 8 dc)a ja do niego: a kiedy ty wracasz w srode? ojej a
              jak mi wczesniej peknie jajeczko to co wtedy?no GLUPIA JESTEM CZY CO????
              no i on popatrzyl na mnie jak na ufo odwrocil sie i zaczal tv ogladac
              ja jestem nienormalna, tylko ze nie moge myslec o niczy m innym. Ja wiem! wiem
              ze tak nie wolno co z tego . Nie moge przestac myslec ALE MOGE PRZESTAC GADAC!
              obiecuje sobie ze juz nie bede
              ale zla jestem na siebie
              • invicta1 Re: bez sensu 17.06.05, 13:03
                to się wygaduj na forum-nawet pierdoły największe i już-a jemu sza!
                • justynek13 Re: bez sensu 17.06.05, 13:05
                  invicta1 napisała:

> to się wygaduj na forum-nawet pierdoły największe i już-a jemu sza!
                  no wlasnie tak bede robic
                  o ja glupia c***, czemu wczoraj sie w jezyk nie ugryzlam..
        • pimpek_sadelko Re: bez sensu 17.06.05, 12:55
          justynek13 napisała:

>
          > o zazdraszczam
          kazdy chlop jest inny, kazda z nas jest inna. musimy to zaakceptowac.jesli maz
          poczuje sie lepiej kochajac sie z Toba bo go z kusisz a nie dlatego, ze jakis
          abstrakcyjny pecherzyk ma peknac.... to pomoz musmile
      • mycha79 Re: bez sensu 17.06.05, 13:25
        haha Invicta, mój tak samo smile
    • justynek13 wariuje tak bo to pierwszy cykl z clo 17.06.05, 13:05
      i wogole to czuje sie fatalnie!!!!!!
      w lipcu jedziemy w gory i chcialam sie go poradzic czy brac clo w nastepnym
      cyklu jesli teraz sie nie uda bo tak sie fatalnie czuje (to bylo na spacerku
      nie w lozku) a on .... zmienil temat
      wlasciwie jak on sie tak zachowuje to mi sie odechciewa
      bo wydaje mi sie ze jemu nie zalezy
      a wogole to mam takie wahania nastrojow .. wy tez tak macie , jezu normalnie
      jestem nie do wytrzymania
      placze bez powodu , smieje sie histerycznie bez powodu, pelna tragedia
      czy oni naprawde sa tacy? ze chociaz chca dziecka to tego po nich nie znac?
      • monia515 Re: wariuje tak bo to pierwszy cykl z clo 17.06.05, 13:25
        Tak jak napisał Pimpek- mężczyźni są różni. Mój na przykład chce zawsze, wręcz
        poluje na pękające pęcherzyki i prze bardzo na dzidziusia- biega ze mną do
        lekarza, gada z nim, podsuwa swoje pomysły itp.. I tez nie wiem czy to dobrze-
        bo on tak bardzo chce, a ja mu nie mogę dać! Przyznam, że momentami jest mi
        przykro, czuję się jak maszynka do produkcji jajeczek, tak jakby z boku całej
        akcji i boję się, że jak mu nie dam dziecka, to w końcu mnie zostawi... Chociaż
        wiem, że mój M. kocha mnie najbardziej na świecie... to i tak się boję..
        Takie mam odczucia i co zrobić? Tak źle i tak niedobrze...

• wiktoria33 Re: bez sensu 17.06.05, 16:30
      ha, ha, ale mi sie podobają wasze rozważania dziewczyny... smile)
      dobrze ze mamy siebie bo jest sie komu wygadac
      ha, ha mojemu sie tez zawsze chce ale jak zaczynam gadac i myslec o tym to mnie
      samej sie odechciewa ,
      Justynek juz nie posypuj glowy popiołem - zawsze sie czegos czlowiek uczy i
      tyle! wrzucaj na luz i juz
      Moj ostatnio stwierdzil ze jakby co to on z pracy zwieje i przyjedzie
      szybciutko hi hi wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka