Dodaj do ulubionych

neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy:)

22.06.05, 11:09
ze pisalas na forum ze masz dwie krechysmile
trzymam kciukismile
Obserwuj wątek
    • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:01
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Popłakałam się ! Serio
      Kochana jesteś !!!
      • monia515 Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:04
        Kiedy testujesz?
        • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:08
          Jutro z samego rana lecę na betę. Wyniki będę miała w internecie po około 4 h
          czyli koło południa
          Jutro 12 d po IUI i 14 po pregnylu. W klinice powiedzieli mi żeby wcześniej nie
          testować. Jestem dumna z siebie bo wytrzymałam bez testowania sikanymi, i nie
          pobiegłam dzisiaj chociaż miałam ochotę. Przy pierwszej IUI tak świrowalam że
          już 10 dnia po IUI byłam na becie smile
          • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:09
            P.S. może zrobię sikany żeby się sparwdził sen ??
            Sny przecież nie śnią się na odwrót !!!!!!! Nie w tym przypadku !!!!!!!
            • 17lipiec1976 Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:15
              ja wierze, ze to byl proroczy sensmile
              • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:16
                Innej opcji NIE MA !!
                • monia515 Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:21
                  To sikaj! czekamy.
                  • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:23
                    Po południu to chyba nie bardzo jest dobry czas na taki test.... to w końcu
                    dopiero 11 dni po IUI dzisiaj no może 11,5 bo IUI była rano smile
                    Jak myślicie ?
                    • 17lipiec1976 Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:26
                      jak wytrzymasz to poczekaj do rana
                      • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:28
                        Będę dzielna i pojadę na betę, tylko kuszą mnie te Twoje dwie kreski, może to
                        jest właśnie ta niedosłowność snów wink
                        A może bliźniaki ?

Miałam jeden pęcherzyk - więc bliźniaki odpadają uncertain
                    • agutkaa Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:26
                      Neja, zajdź w tą ciążę! A ja zaraz za Tobą. Ja jestem 3 dzień po IUI, nawet
                      jeszcze nie wiem czy pękły pęcherzyki, brzuch wprawdzie boli od wczoraj, ale
                      tempka lichutka. Poza tym nasienie jak to u nas, niestety nie z najwyższej
                      półki - a jakie u Was udało się uzyskać parametry??
                      • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:30
                        Agutka trzymam kciuki !! Za 10 dni będziesz już wszystko wiedziała !! To już
                        tak niedługo smile
                        U nas ruchliwość po obróbce skoczyła do 70% a ja dostałam 13 milionów chłopaków
                        z perwszej grupy ruchliwość. Podobno wynik bardzo ładny smile
                        A jak było U Ciebie ??
                        • agutkaa Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:38
                          Ogólnie ruchliwość podobna, ale dominują ci z grupy C sad Tych najszybszych to
                          dostałam połowę mniejsad Poza tym obawiam się, czy trafiliśmy w czasie - niby
                          pęcherzyki 19 i 21, endo 10 mm, śluz widoczny "gołym okiem", ale te plemniczki
                          są tak mało żywotne, że martwię się, czy dotrwały do kulminacyjnego momentu...
                          • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:44
                            Agutkaa większość plemniczków pada pokonując barierę śluzu szyjkowego co w
                            przypadku IUI odpada a do zapłodnienia wystarcza 1 plemnik !!!!! 7 ml to
                            baaardzo dużo a yle chyba dostałaś ??
                            • agutkaa Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 12:52
                              Jak już tak gadamy, to zadam Ci pytanie techniczne. Nie miałaś wrażenia, że
                              zaraz po, część "przesyłki" opuściła Cię? Bo ja nawet zaraz po podaniu czułam,
                              że jakaś strużka wędruje sobie po mnie. Obawiam się, czy gin nie skopał
                              sprawy...
                              • neja Re: neja, snilo mi sie dzisiaj, ze jestes w ciazy 22.06.05, 13:05
                                big_grin Ni nie czułam, leżałam 10 minut po zabiegu, zabieg był robiony przy
                                jednoczesnym podglądzie przez brzuszek na USG nie wiem dlaczego i co to daje bo
                                w pierwszej miałam bez USG, teraz robił ją inny lekarz i jestem bardziej
                                zadowolona, zawsze to jakiś dodatkowy element bezpieczeństwa. Potem jak wstałam
                                też nic nie czułami nie widziałam żeby się wydostało.
                                Może jesteś przeczulona, może ci się wydawała ??
                                Mnie się też wydaje czasem że @ juz poleciła a tu nic i nic
    • agat78 jutro Dzień Ojca 22.06.05, 13:26
      i fajny byłby prezent dla przyszłego tatusia smile)
      Trzymam kciukaski za pozytywne wieści smile)

PS. Ja jutro też testuję w 15 dpo.

Pozdrawiam cieplutko.
      • neja Re: jutro Dzień Ojca 22.06.05, 13:29
        Agat faktycznie !! Jaki test apteczny czy beta ? Podziwiam że tak długo
        wytrzymałaś z tym testem wink
        • agat78 Re: jutro Dzień Ojca 22.06.05, 13:46
          Apteczny. Jeśli wyjdzie pozytywny to dopiero wtedy pójdę na betę. Na jutro
          wyliczyłam termin @. Starałam się naturalnie po zakończonej kuracji
          endometriozy - diphereliną. Od lutego nie mam @ więc sama nie wiem jak to
          będzie. Ale jestem dobrej myśli smile)

Trzyma kciuki za Ciebie a Ty trzymaj za mnie.
          • neja Re: jutro Dzień Ojca 22.06.05, 13:59
            Jasne że trzymam i teraz rozumiem dlaczego tyle czekałaś, ja teoretycznie
            mogłam robić już w czoraj w 10 dniu po IUI ale w Klinice radzili poczekać i
            robić 12 - 14 dzień po więc czekam dzielnie !

Trzymam za wszystkie czekające !! Ktoś musi skrócić kolejkę po dzieciaki !!!
    • neja No to się nakręciłam 22.06.05, 19:53
      No to się nakręciłam, mdli mnie od godziny i mam co jakiś czas atak bólu
      brzucha tongue_out W panice zaczęłam szukać najbliższego kibelka żeby nie puścić pawika
      na środku korytarza ..... teraz jestem już w domku niech się dzieje co chce !!!
      • agat78 Neja co tam? 23.06.05, 08:11
        Mnie też mdliło trochę. Ale te wszystkie objawy to raczej u mnie urojone wink
        Zmierzyłam sobie dziś rano tempkę sad Spadła do poziomu wyjściowego sad Nie
        robiłam już testu, bo po co skoro @ przyjdzie lada dzień sad
        Trzymam kciuki za Ciebie. Daj znać jaki wynik.

Pozdrawiam cieplutko
        • pea_74 Re: Neja co tam? 23.06.05, 11:25
          A ja jutro mam dzien bez komputera, jestem caly dzien na miesciesmile
          Myslalam ze dzisiaj robisz bete ale im pozniej tym lepiej. -

src="lilypie.com/days/051027/0/0/1/+10" alt="Lilypie Baby Ticker"
          border="0" /></a>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka