Dodaj do ulubionych

Czy z wrogim śluzem komuś się udało??

29.06.05, 14:05
?? nic dodać nic ująć do pytania powyższego
smile
Obserwuj wątek
    • agakra Re: Czy z wrogim śluzem komuś się udało?? 29.06.05, 15:24
      mi sie udalo
      mam wrogi sluz, pco, slabe plemniki, problemy immunoloiczne i naturalnie
      zaszlam w ciaze
      Kiedys dziewczyna na forum pisala, ze przez 3 miesiaca kochala sie z mezusiem w
      prezerwatywach, zeby sluz sie odzwyczail i zaszla naturalnie. No i ja tez
      sprobowalam.
      • invicta1 Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 15:26
        ale ekstra-"domowym" sposobemsmile gratulejszyn! jeszcze raz!
        • agakra Re: Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 16:07
          invicta1 napisała:

> ale ekstra-"domowym" sposobemsmile gratulejszyn! jeszcze raz!

wiesz co, ja jak przeczytalam ten "domowy" sposób to tez sie pukalam w glowe,
          bo lekarz mowil ze to dupa w krzakach, inseminacja tylko i wylacznie. Ale
          zmienilam lekarza, u drugiego wyszly jeszcze inne sprawy no i zrobilam sobie
          wakacje w staraniach i stwierdzilam a co mi szkodzi. Moze to psychika
          zadzialal. Tego dnia mialam dziwne przeczucie, snilo mi sie dziecko, dziwne to
          wszystko bylo. No i wyszło, jak zrobiłam test to wierzyc mi sie nie chcialo, do
          tej pory nie moge uwierzyć.
          Nie zaszkodzi sprobowac.
          • neja Re: Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 16:19
            No dooooobraaaaaaa ALE TO OZNACZA 3 MS BEZ ŻADNYCH STARAŃ !!!!! Nie dam rady,
            muszę coś robić bo oszaleję, a 3 ms to dla mnie całe wieki .... sad
            • agakra Re: Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 16:23
              neja napisała:

> No dooooobraaaaaaa ALE TO OZNACZA 3 MS BEZ ŻADNYCH STARAŃ !!!!! Nie dam rady,
              > muszę coś robić bo oszaleję, a 3 ms to dla mnie całe wieki .... sad

ee tam. wiesz co, ja o moich wyniklach immunologicznych dowiedzialam sie na
              poczatku pazdziernika a zaszlam w lutym kolo 19.
              ale mi bylo wtedy dobrze, rzadnych testow ciazowych, w ogole nie myslalam o
              ciazy, to byly bardzo fajne 3 miesiace. w ogole nie patrzylam ktory to dzien
              cyklu, bylismy spontaniczni, rewelka.
              • agakra Re: Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 16:24
                agakra napisała:

> neja napisała:
                >
                > > No dooooobraaaaaaa ALE TO OZNACZA 3 MS BEZ ŻADNYCH STARAŃ !!!!! Nie dam r
                > ady,
                > > muszę coś robić bo oszaleję, a 3 ms to dla mnie całe wieki .... sad
                >
                > ee tam. wiesz co, ja o moich wyniklach immunologicznych dowiedzialam sie na
                > poczatku pazdziernika a zaszlam w lutym kolo 19.
                > ale mi bylo wtedy dobrze, rzadnych testow ciazowych, w ogole nie myslalam o
                > ciazy, to byly bardzo fajne 3 miesiace. w ogole nie patrzylam ktory to dzien
                > cyklu, bylismy spontaniczni, rewelka.

sorki, na poczatku grudnia mialo byc.
                tez nie lubie prezerwatyw, ale bylo fajnie.
                • neja Re: Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 16:36
                  Ja przeciwko gumkom nic nie mam ale nie zniosłabym myśli że na 3 ms wieszam
                  wszystko na kołku z efektem niewiadomo jakim... sad wiem stuknięta może jestem
                  ale nie dam rady wolę próbować, ale nie wykluczone że jak się teraz nie uda to
                  może spróbuję i tak.....
                  • agakra Re: Neja słyszysz to?!?!?! 29.06.05, 23:26
                    po poronieniu 03/2004 miałam 2 miesięczna przerwe bo mialam zabieg zreszta bylam
                    tak przybita, ze nie mialam ochoty na seks. Potem bez lekarzy bez lekow
                    staralismy i nic z tego nie wyszlo, 10/2004 poszlismy do lekarza, po hormony i
                    miala byc inseminacja, na dziendobry mialam 2 tabl clo, menogon i zrobila mi sie
                    torbiel 6 cm (w Novum) i wtedy sie wqu..lam i poszlam do Dubrawskiego, zrobilam
                    immunologie, przeciwciala i on mi kazal zrobic przerwe w staraniach dopoki mi
                    sie wyniki nie poprawia.
                    Powiem ci ze mi ta przerwa bardzo dobrze zrobila, ja juz swira dostawalam, co
                    miesiac ryczalam, wszystko bylo podporzadkowane lekarzowi i kalendarzykowi, juz
                    zaczelam myslec o adopcji. Dzieki tej przerwie cos mi odblokowalo, przeszlam na
                    diete niskoweglowodanowa, bo dodatkowo mam pco i nigdy nie mialam jajeczkowania.
                    Zrobisz jak zechcesz, ale zastanow sie nad wakacjami. To na prawde dobrze robi.
                    Ja sie strasznie ciesze ze zrobilam sobie wakacje od lekarzy, od lekow.
                    Podziwiam mojego meza, ze ze mna wytrzymal.
        • kamelia111 Re: Neja słyszysz to?!?!?! 30.06.05, 13:13
          w necie znalazlam zalecena nawet 6 miesiecy wstrzemiezliwosci lub
          uzywania "gumek"...
    • monikakika No to super - gratulacje :-) 30.06.05, 08:29
      aż mi się pysio roześmiało radośnie na wieść o Dzidziusiu. Nam też wspominali o
      tych prezerwatywach. Warto spróbować.
      • pea_74 Re: No to super - gratulacje :-) 30.06.05, 15:02
        Neja! przeciez mozesz uzywac gumek i jednoczesnie nie poprzestawac na
        staraniach podchodzac do kolejnej IUI, chyba ze sie myle...
        • neja Re: No to super - gratulacje :-) 30.06.05, 16:04
          No właśnie nie wiem jak się ma do tego IUI ? Tak na zdrowy rozsądek skoro omija
          się w ten sposób barierę śluzu to pewnie nie ma znaczenia czy jest IUI czy też
          jej nie ma ...
          Może ktoś wie ?
      • adzienia Re: No to super - gratulacje :-) 01.07.05, 15:03
        z tego co słyszałam , na wrogi śluz pomagają też ziółka od tego Lamy
        tybetańskiego w Warszawie (inny wątek - też Cięna nim widziałam) - mi się na
        pewno po nim poprawiła śluzówka.
        • monikakika Re: No to super - gratulacje :-) 01.07.05, 15:27
          no własnie ciekawe co z IUI - bo jesli się plemniki dostaną to organizm je od
          razu poczuje i...rozszarpie ;-(. Dziewczyna mi mówiła, że nawet...całowac się
          nie można!!!! Ale szkoda mi okazji, następna IUI około 25 lipca - w dniu
          imienin męża, hmmm
          • nie_mama Re: No to super - gratulacje :-) 02.07.05, 22:31
            A dlaczegóż na litość boską nie można się całować???
            • monikakika Re: No to super - gratulacje :-) 04.07.05, 08:24
              hi hi z tym całowaniem to chyba chodzi o to, że jeśli są antyciała to sa
              wszędzie - i nawet przez ślinę można się "zarazić". ale tak naprawdę to nie
              wiem dlaczego. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka