Dodaj do ulubionych

Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Miła

04.07.05, 19:17
dziewczynki czy słyszałyscie lub macie jakies zdanie o Panu Andrzeju Tołoczko
(szkoła Ojca Klimuszki )który przyjmuje w Warszawie na ulicy Miłej 19/16.
Leczy kropelkami. Miałam okazje skorzystać z wizyty będąc na szkoleniu w
warszawie. Przepisał mi mnóstwo kropelek.
Obserwuj wątek
    • anna-joanna Re: Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Mi 05.07.05, 09:08
      Nic nie iwem o tym ośrodku, ale sama chciałam zapytać ile kosztuje wizyta i czy
      trzeba sie umawiać wcześniej czy przyjmują na ieżąco. Masz może telefon?
      • haniunia Re: Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Mi 05.07.05, 19:01
        numer tel: 602-386-659, wizyta 150 bynajmniej tyle płaciłam. zlecił mi mnóstwo
        badań no i musze powiedzieć ze jego spostrzeznia były dosyć trafne. np mam
        stwierdzone kamienie na nerkach co on potwierdził bez wcześniejszego
        informowania go o tym fakcie. zaryzykuj, zawsze warto spróbować-słyszałam od
        babek z apteki że jest b. dobry.
        • anna-joanna Re: Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Mi 06.07.05, 10:25
          Telefon komórkowy? Hmmm, znaczy się, że to nie jest jakaś przychodnia większa
          ani nic w tym stylu?
          A napisz mi jeszcze, please, czy on nastawia Cię na jkieś dłuższe leczenie,
          cykliczne wizyty. Jak to wygląda?
          • haniunia Re: Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Mi 06.07.05, 19:11
            Przyjmuje w mieszkaniu prywatnym, a na tych jego "receptach" jest nagłówek
            ośrodek terapii naturalnej. ja naprawde do takich rzeczy podchodze z dużym
            dystansem, ale postanowiłam próbowac czego się da. A co do jego wiedzy
            teoretycznej nie mam wątpliwości, naprawde operował takimi pojęciami jak
            normalni lekarze "ginekolodzy". Pod warunkiem że oni są normalni. Jak dasz rade
            to napisz do mnie na priva to opisze Ci jak to wyglądało. mój e-mail:
            haniunia@poczta.fm . poki co jestem w trakcie zażywania tych kropelek które są
            wykonywane przez apteke na zamówienie. Są to leki robione. Poprostu chwytam sie
            wszystkiego jak tonacy brzytwy. Próbuj anno- joanno bo ten cholerny czas
            nieubłagalnie zapieprzasmile
            • haniunia Re: Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Mi 06.07.05, 19:14
              zapomniałam dopisać. on proponuje kolejne spotkania, podłącza pod urządzenia
              stymulujące- zresztą robi to na pierwszym spotkaniu.Ja jestem z daleka i nie
              bedę miała tej szansy ponownie udac sie do niego na wizyte.
          • haniunia Re: Ośrodek Terapii Naturalnej w Warszawie ul.Mi 06.07.05, 19:15
            zapomniałam dopisać. on proponuje kolejne spotkania, podłącza pod urządzenia
            stymulujące- zresztą robi to na pierwszym spotkaniu.Ja jestem z daleka i nie
            bedę miała tej szansy ponownie udac sie do niego na wizyte.
    • lawendowa.pani Re: do haniuni i annny-jo 14.07.05, 08:54
      Tołoczko przyjmuje też w klinice Consilium, ale osobiście znacznie wole tam na
      Miłej, bo w Consilium wizyta trwa góra godzinę i dowidzenia, a u niego jest się
      tyle ile trzeba. Raz siedziałam podłączona do tego urządzenia stymulującego
      chyba ze trzy godziny i wyszłam jak nowo narodzona.
      Anno-joanno - rozczaruję Cię - nie trzeba się kłaść ani rozbierać. to nie jest
      potrzebne do diagnozy. ale warto wziąć wyniki badań, jeśli wczesniej jakieś
      robiłas.
      • anna-joanna Re: do haniuni i annny-jo 14.07.05, 11:32
        A skąd Ci do głowy przyszło, że rozczarujesz mnie tym, że nie trzeba sie kłaść
        i rozbierać? smile)) Cholera, nie jestem ekshibicjonistką! Co prawda
        zobojętniałam po długim leczniu na obnażanie się, ale w dalszym ciągu nie
        uważam tego za przyjemne smile)))))))))))
        Jakaś większa klinika albo przychodnia wydaje mi się bezpieczniejsza, bo raz
        już - na samym początku leczenia - trafiłam na takiego "profesjonalistę", który
        mnie "leczył" (prywatnie oczywiście za ciężką kasę!), a wiedzial o niepłodności
        trochę tylko wiecej niż ja jak przypuszczam. Dlatego jestem nieufna w stosunku
        do adresów w stylu ul. Miła 19/16 i telefonów zaczynających się od 0602.
        Dlatego pytam i pytam i pytam i pytam....
        Chciałabym wiedzieć, drogie panie, czy pomógł Wam ten Tołoczko, w leczeniu
        jakich przyczyn niepłodności się specjalizuje, co to za urządzenia stymulujące,
        etc., etc., etc.
        • lawendowa.pani Re: do haniuni i annny-jo 15.07.05, 18:57
          z tego co ja wiem o Toło9czce, to ma on dobrą opinię "na mieście", w kręgach
          lakarskich, zresztą prowadzi ten ośrodek już chyba kilkanaście lat. nie
          specjalizuje się w jakijś konkretnej przycznynie, bo leczy "całego człowieka".
          zresztą jako właśnie jako diagnosta jest dobry.
          jeśli chodzi o ten aparat, to mówi, że usuwa blokady bioinformacyjne, pobudza
          organizm do zwalczania stanów zapalnych. brzmi to tajmeniczo, ale mnie pomogło
          super - miałam dwa duże problemny(nie związane ze sprawami kobiecymi), zrobiłam
          mnóstwo badań, wychodziło, że jest OK, a ja juz powoli umierałam z bólu. i
          przeszło mi po tych jego kroplach - dostałam kilka rodzajów, potem inne, brałam
          chyba przez 3 czy 4 miesiące. w sumie kilka wizyt i do dziś jest wszystko OK.
          ja mam więc jak najlepsze zdanie o tym ośrodku, bo nie wiem, co by z4e mną dziś
          było, gdybym tam nie trafiła 2 lata temu.
          jak byłam ostatnio, minęłam się z kobietą, której pomagał zajść w 1 ciążę, a
          potem dostała od niego też jakieś krople przed porodem - mówi, że poszlo jej
          lekko, łatwo i prawie przyjemniesmile)) ma dziewczynkęsmile))
          • haniunia Re: do haniuni i annny-jo 15.07.05, 22:36
            Serdecznie dziękuję za pocieszającą informacje. tak bardzo bym chciała aby mi
            również pomógł. moim zadniem jego wiedza medyczna jest bardzo obszerna i
            zasakakująca na plus oczywiście.tez mam mnóstwo kropelek ale powoli zaczynają
            się kończyć i nie dam rady pojechać do niego na wizyte kolejny raz z uwagi na
            odległość. w kazdym razie zasugerował mi pomoc telefoniczną w zakresie
            interpretacji wyników badań które miałam zlecone przez mojego ginekologa, bo to
            że wyniki czasem mieszczą się w normie jeszce o niczym nie świadczy- tak stwierdził.
            pozdrawiam,
            • lawendowa.pani Re: do haniuni i annny-jo 22.07.05, 14:25
              myslę że warto zadzwonic i chociaż na odległość omówić te wyniki - bo to był
              mój przypadek, że wszystkie wyniki w normie, a ze mną było coraz gorzej. ja
              brałam krople jakieś cztery miesiące, przy czym kilka razy zmieniał się zestaw -
              bo organizm przecież reaguje na te substancje.
              pozdrawia, życzę wytrwałości i SUKCESU!
        • asiek15 Re: do haniuni i annny-jo 22.07.05, 18:01
          mnie też ten typ adresu i nr tel.zaczynający się od 0602... coś przypominają.
          Tylko ul.inna ... Mangalia.
          Może trafiłyśmy na tego samego "profesjonalistę" od cudów i ciężkich pieniedzy
          przy leczeniu ( zresztą nie wiadomo czego, skoro nie zna przyczyny )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka