Dodaj do ulubionych

Mam pytanko...

12.08.05, 15:13
Mam pytanie, czy na początku ciąży występują bóle w podbrzuszu, podobne do
tych przy @? Wiem że jest duża bolesność piersi ale nie wiem co jeszcze może
wystąpić.
Obserwuj wątek
    • kask77 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 15:22
      Tak, czesto wystepuja takie @ pobolewania. W dodatku bolesnosc piersi, etc.
      jednak uzyj wyszukiwarki-byla masa watkow na temat objawow ciazy (np na forum
      ciaza). Jak poczuytasz, to zobaczysz, ze takie objawy niekoniecznie swiadcza o
      ciazy-czesto mamy je, pomimo tego, ze ciazy brak. Czasami w ciazy, dziewczyny
      nie czuja zadnych objawow.
      Pozdraiwma
      kask
      • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 15:27
        Bardzo dziękuję za odp. Pytam dlatego że mam już 37 dc i nie ma @ ale to chyba
        niestety zbyt wybujała wyobraźnia. Pozdr
    • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 15:29
      Marta dlaczego nie zrobisz testu. Mozesz mieć taki długi cykl ????
      Trzymam kciuki
      • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 15:45
        Mój cykl to 31,32 dni. Dzisiaj kupię test ale zrobię go dopiero jutro rano
        (niestety, więc do jutra mogę sobie jeszcze trochę pomarzyć. Na dziecko czekam
        już 6 lat więc jeden dzień też wytrzymam. Serdecznie pozdr.
        • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 15:55
          Koniecznie napisz wynik, jutro rano. Ja bym nie wytrzymała i kupiła dwa, jeden
          zrobiłabym już dziś a drugo jutro rano. Mam nadzieję, ze to TO. 37 dc to ładne
          przeciągnięcie w porównaniu do 31-32. A jak z temp. moze zmierzysz ?
          Wow .... trzymam mocno kciukasy. smile
          • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 15:56
            Ach i jeszcze, czy masz jakieś inne oznaki, "dolegliwości" czy tylko brak @ (a
            raczej aż). smile
    • wiktoria33 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 16:07
      martaaaa
      lec po 2 testy pewnie to tooo smile)
      czekamy, pisz
      • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 16:22
        Temp 36,8 st. Oprócz tego duża bolesność piersi (nie zawsze ją mam) i bóle
        podbrzusza. I to chyba na tyle...Aha, zmiana nastroju ale przed @ też jest.
        • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 16:25
          Marta ja bym nie wytrzymała i zrobila test już teraz. I jeszcze mi napisz, ze
          na piersiach masz widoczne błekitne żyłki a ten ból to takie skurcze co chwilkę
          albo kucie ???? smile
          Wiesz sama sie nakręcilam, trzymam kciuki. Koniecznie napisz dziś lub jutro jak
          zrobisz test.
          • wiktoria33 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 16:30
            Rozumiem cie Marta, ja tez tak mam, nie wiem czy sie odwaze na ten test -tyle
            razy byla 1 kreska ze ... nawet teraz jak zrobilam test owu i wyszly 2 kreski
            to az sie wzruszylam,
            poczekam na @ (mam nadzieje ze 9 miesiecy smile)

a tempke mierzysz w pochwie? (bo tam jest wyższa)
            • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 16:43
              Temp w pochwie 37,5. Żyłki są ale generalnie mam dość spory biust i często są
              widoczne. Ok lecę po testy. Jak zrobię dam znać.
              • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 16:49
                świetna decyzja, trzymam kciuki i czekam na wynik. Buziaczki
                • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 17:16
                  Wyszła jedna, wstrętna, paskudna , niebieska linia! Z żalu zjem chyba
                  drożdżówkę.
                  • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 17:21
                    o kurde sad( a kupiłas 2 testy, może zrobisz jutro rano, powtórkę ??? Kurde, tak
                    sie napaliłam wiesz byłam pewna, ze napiszesz, ze to TO. Przepraszam, ze
                    namawiałam do testu ale byłam przekonana, ze wynik będzie całkiem inny.
                    Powtórzysz test rano ???
                    • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 17:33
                      Jasne że powtórzę. Nie przejmuj się i tak wynik nie byłby inny niż jest. Już
                      tyle razy był zawód że chyba zaczynam się przyzwyczajać. Ale wkurza za każdym
                      razem tak samo!
                      • michalinnaa Re: Mam pytanko... 12.08.05, 17:37
                        Wiem... rozumiem... mam to samo.
                        Ostatnio robiłam nawet betę i była coś w okolicach 6 a to był 12 dpowu i nawet
                        gin dał mi nadzieję i byłam taka szczęśliwa a na drugi dzień zrobiłam betę i
                        była w okolicach 3 a potem po 2 dniach przyszła @ to było strasze. Ten jeden
                        dzień pierwszy raz w życiu byłam w ciąży. Prawda tak bardzo boli ... a marzenia
                        i nadzieja są takie piękne...
                        • marta003 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 17:44
                          Mi tylko raz w życiu wyszedł pozyt test ale niestety nie cieszyłam się zbyt
                          długo. To było 6 lat temu i od tej pory nic. Mam nadzieję że Wam się uda.
              • wiktoria33 Re: Mam pytanko... 12.08.05, 18:52
                Martus, moze nie trac jeszcze nadziei - poki co @ nie ma, tempka jest
                podwyzszona a te testy czasem sa do kitu... moze mialas pozne zagniezdzenie?
                • marta003 Re: Mam pytanko... 14.08.05, 16:14
                  Niestety nie Wiktorio. Testy nie okazały się do kitu (rano powtórzyłam), a
                  dzisiaj już niestety marzenia jak co miesiąc rozwiały się. Mam chol...@.
                  Pozdrawiam serdecznie.
                  • michalinnaa Re: Mam pytanko... 14.08.05, 19:08
                    Trzymam kciuki za kolejny cykl starań.
                    Buziaczki Aneta
                    • wiktoria33 Re: Mam pytanko... 15.08.05, 10:11
                      moja @ nawet 1 dzien sie nie spoznila tym razem...
                      no, wiec juz jest po wszystkim smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka