27.08.05, 00:24
Moze ktos wie. Bylem u urologa, ktory badajac mnie zdiagnozowal zapalenie
prostaty, jak sie dowiedzialem pozniej, lekarz powinien mi zbadac mocz, czego
nie zrobil. A moze nie mam racji? Dostalem 2 leki: Uridon solutab oraz
Kamiren. Do lekarza wybralem sie z zaburzeniami erekcji, ktore zaobserwowalem
i ktore zaniepokoily mnie dosc mocno. Mam 30 lat, wiec bylo to dla mnie dosc
dziwne, w zasadzie bardzo spadla moja zdolnosc do podniecenia, tak jakby
prawie jej nie bylo. Urolog stwierdzil, ze to zapalenie prostaty, no i
dostalem te leki. Ma chlop racje czy przyczyna lezy gdzie indziej? Moze ktos
juz spotkal sie z podobnym przypadkiem?
Obserwuj wątek
    • kacper.kosa Re: prostata? 21.11.13, 14:54
      Witaj

Miałem podobny problem jeżeli chodzi o zaburzenia erekcji. Dla mnie i dla mojej żony było to dość uciążliwa sprawa. Z pomocą przyszedł mi mój dobry znajomy który kiedyś pracował w przemyśle farmaceutycznym. Polecił mi suplement diety prostaceum który biorę do dziś. Do tego zmieniłem sowją dietę zaczęłem uprawiać wiecej sportu i naprawdę zauważyłem poprawe. Nie wiem jak duży wpływ na poprawę miał ten lek a ile reszta rzeczy ale ogólnie rzecz biorąc jest lepiej. Mam nadzieje że jakoś udało mi się ci pomóc smile
      • tacx Re: prostata? 24.11.13, 10:50
        > Miałem podobny problem jeżeli chodzi o zaburzenia erekcji. Dla mnie i dla mojej
        > żony było to dość uciążliwa sprawa. Z pomocą przyszedł mi mój dobry znajomy kt
        > óry kiedyś pracował w przemyśle farmaceutycznym. Polecił mi suplement diety pro
        > staceum który biorę do dziś.

kolego... nie polecaj czegoś czego nie polecił lekarz. Specyfik który zachwalasz jest specyfikiem hamującym konwersję testosteronu do dht i przez to ogranicza wpływ androgenów na prostatę. To lekarz ma ustalić przyczynę i przypisac odpowiednią kurację . Ten cały prostaceum obniży libido jeszcze bardziej tak na marginiesie.
        Libido po 30 spada i trzeba się z tym pogodzić. Czasami ma to przyczyny hormonalne a czasami psychiczne. jest to jednak jedna ogólna prawidłowość. Nigdy nie bedzie tak wysokie jak u nastolatków - przynajmniej bez ingerencji farmaceutycznej.
        • kacper.kosa Re: prostata? 27.11.13, 18:28
          Byłem u urologa i nie widział przeciwwskazań aby go przyjmować. Na własną rękę raczej nic nie biorę. Chyba, że coś na ból głowy. A moje libido jest w normie. Z żoną nie możemy narzekać.
          • kasi-a00 Re: prostata? 23.03.14, 23:15
            kolego, i jak po tych kilku miesiącach, ten prostaceum pomógł na Twój problem ?
            bo mój mąż widzę że zaczyna mieć podobnie, a lekarz w sumie nie wiele mu powiedział, poza tym że może coś łykać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka