ela333 22.10.05, 22:45 cześc dziewczyny, dostałam namiary na ego doktora. To kiedyś był karkowy konsultant, a teraz dyr. w szptalu przy Madalińskiego. czy któraś z was do niego chodziła i czy on leczy niemoznośc zafasolkowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijohanna Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 22.10.05, 22:52 ela333 napisała: > niemoznośc zafasolkowania? polecam ogrodnika na takie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
karma_tsondry_palmo Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 11:16 Z publicznych wypowiedzi Chazana orientuję się, że jest to lekarz o silnych poglądach katolickich, a jak wiadomo kościół jest przeciwko leczeniu niepłodności, więc nie sądzę, żeby się tym zajmował. Raczej kieruje się wskazaniami kościoła... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 11:24 kosciol sprzeciwia sie jedynie sztucznemu zaplodnieniu a nie leczeniu wszelkich aspektow nieplodnosci. wczesniejsza uwage o ogrodniku uwazam za chwyt ponizej pasa.... nie slyszalam, zeby chazan byl jakims znaczacym autorytetem w leczeniu nieplodnosci. wybralabym raczej kogos innego w tym celu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cetka Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 18:59 a co rozumiesz pod pojeciem sztucznego zaplodnienia? bo ja slyszalam, ze kosciol sprzeciwia sie inv, isci, iui, a nawet oddawaniu nasienia do badania, bo w wyniku masturbacji Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 19:17 oddanie nasienia do badania nie jest grzechem... kosciol tego nie zabrania. zamiast rozpowszechniac plotki proponuje zapytac u zrodla inv, icsi i iui niestety kosciol iznaje za grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 13:00 Chazan nie zajmuje się niepłodnością za to chętnie zajmuje się kwestią aborcji Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena381 Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 14:03 Nie polecam tego lekarza.Rutyniarz, bagatelizuje ciążę, nie zleca badań.Potraktował mnie kiedyś bardzo obcesowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ela333 Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 17:34 Dziewczyny, dziekuję za informacje, również słyszałam o jego katolickim podejściu do zapłodnienia - nie piszę zafasolkowania, choć potraktowałam wypowiedź drugiej dziewczyny raczej jako przymrużenie oka - jestem zapisana do doktora na drugę połowę listopada, może on pomoże mi w tej ogólnej depresji spowodowaniem tym, że nie mogę zostać mamusią........((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
cetka Re: czy dr Chazan leczy niepłodność? 23.10.05, 19:00 to dobry poloznik. nieplodnoscia sie nie zajmuje, endokrynologia tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś