baby21 20.11.05, 12:05 sa 2 rozowe kreski.ale hmmm ja w ogole nie wierze w te testy sikane jutro zrobie bete i sie przekonamy...NIE WIERZE~!!! i juz dopiero beta mnie przekona..no i martwi mnie ten bol brzucha(ale plamnien nie mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
56at Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 12:09 To cudnie )) Ja tam wierze że będzie dobrze i beta tez wujdzie cudna.Trzymaj się cieplutko gratuluje Anka. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 12:14 do terminu mies jescze 3 dni a wczoraj bylam u gina na wizycie z tymi bolami brzucha to mnie nastraszyl ze to moze byc pozamaciczna((chyba dlatego nie wierze i sie nie ciesze..tzn ciesze ale i ogarnia mnie strach.. 56at dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 12:20 To sie nie ciesz ale wierz że bedzie dobrze,koniecznie daj znać.3maj się.Anka Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 13:20 wspolczuje lekarza. zamiast wyjasnic, ze bole podbrzusza we wczesnej ciazy, to NORMA,to straszy pozamciczna. dziewczyno, jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 13:28 ))))))) Gratuluje, super niespodzianka ) Ola Ps : A ktory dzis masz dc ? Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 13:55 angieblue26 dzis mam 30dc ok 13 dni po owulacji..nie za szybko wyszedł ten test..jakis niedowiarek ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 13:54 maretinko dziekuje za pocieszenie tak bardzo sie boje..te bole sa takie napadowe i trwaja juz ok 5 dni i sa dosyc mocne dzis 30dc i moj 1 test z II kreseczkami.Dodam ze jest to PRE-TEST Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka27 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 14:48 No ogromniaste gratulacje!!!! A moim zdaniem jak test wychodzi tak szybko to znaczy ze ciąża sie bardzo ładnie rozwija i beta ładnie wzrasta!!! a przy pozamacicznej beta słabo wzrasta więc nic tylko sie cieszyc!!!!!!!!! Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 14:55 kruszynko dziekuje za słowa otuchy ..moze i masz racje...chce abys na pewno miała racje)) jescze raz bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
kosamka Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 16:43 Ja też się muszę pochwalić że wczoraj robiłam Betę i wyszło że jestem w ciązy!!! Dzisiaj zrobiłam sobie "sikiańca" i też mam dwie piękne kreseczki. Tak się cieszę nareszcie się doczekałamn po 4 latach starań a to było 3 nasze ICSI. Jednak do trzech razy sztuka - się sprawdziło Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 17:44 baby21, mam nadzieję, że beta potwierdzi tą cudną wiadomość. Daj znać jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 17:45 Kosamka, gratulacje olbrzymie i spokojnej ciąży!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mafrolka Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 19:28 Ale super wiadomość!!!!! Bardzo, ogromniaście się cieszę razem z Tobą baby!!! Jak na 3 dni przed @ dwukreskowiec, to wynik już nie pozostawia wątpliwości )))Oczywiście rób betę i zaraz nam tu pisz co i jak, ale ja czuję, że to moje fluidki poskutkowały Pzdr ciepło! M. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 19:40 oczywicie jutro dam znac jak tylko dostane wyniki....boje sie ze test jakis zepsuty.kurcze....)) Odpowiedz Link Zgłoś
ola1006 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 20:59 znam to uczucie byłam wtedy przed planowaną laparoskopią ale okres mi się spóżniał a moja pani doktor potem szła na urlop więc zadzwoniłam do niej że chyba będziemy musiały przesunać termin laparoskopii a ona do mnie najspokojniej :proszę zrobić test ciążowy. ja na to: test?no i były dwie kreski o boże to lekarz mnie blagał żebym uwierzyła żze będę mamą to naprawdę duże przeżycie po 4 latach oczekiwań.trzymam kciuki baby21 matka dwóch synów!!!!. pozdrwienia z gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
hali11 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 20:47 Baby21, cieszę się bardzo i po co była ta panika! oj owocny tamten weekend był... jeszcze raz gratulacje. Trzymajcie się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: zrobiłam test i.... 20.11.05, 22:49 Ja też dwa dni temu zobaczyłam dwie kreseczki,po 8 cyklach starań,podobnie do ciebie było to 3 dni przed spodziewaną @,pobiegłam szybciutko na betę i wyszła 225,więc chyba dobrze,ale mimo tego i tak cały czas umieram ze strachu, że lada chwila dostanę @i szczęście pryśnie ,zwłaszcza, że też boli mnie brzuch małpowo i tempka niewysoka 36.9 Odpowiedz Link Zgłoś
kara114 Re: zrobiłam test i.... 21.11.05, 08:35 Serdeczenie gratuluję wszystkim zaciążonym Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 BABY21!!!!Gratukuje!!! 21.11.05, 09:59 Gratulacje serdeczne... mnie od owu tez boli brzuch caly czas..i krzyz( wczoraj wieczorem nasil sie bol w dole brzucha.. a testuje jesli nie dostane małpy w sobote.. napisz jakie dokladnie masz te bole... ja sie nie nastawiam na II kreski..ale tez mnie boli... a bola Cie piersi??? pocieszam sie..ze na @ nie bolalby mnie brzuch od owu... k. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 kitek29 21.11.05, 11:51 kitek te bole sa strasznie mocne nasilaja sie zwłaszcza wieczorem i w nocy i jakj spie(tzn wybudzaja mnie) bylam u lekarza ale on nie wie co to moze byc.te bole sa takie kłujaco rwące tak w doł i czasami podobne do @ ale to jednak nie to... piersi nie bola ale urosły)) jak masz jescze jakies pyt to wal smiało )) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: kitek29 21.11.05, 12:32 hmmm.. powiem Ci jak u mnie jest.. mam bole..ktore nie trwaja caly czas (i tez nasilaja sie wieczorem...)..przychodza falami..i tak dziwnie w srodku mnie boli..w dole brzucha..a boli Cie krzyz?bo mnie troche boli... jest mi cholernie zimno..do tego i ciagle sikam.. piersi tez mi urosly i mam zaczerwienione brodawki..ale nie bola.. a czujesz ze masz powiekszone cos tam w srodku?? kurcze..nie chce sobie wmawiac i napalac sie..bo napewno sie rozczaruje...i bede wyc.. w piatek lub sobote..jesli nie dostane @..zatestuje.. co Ty na to? k. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: kitek29 21.11.05, 12:52 no mnie tez boliu takimi napadami nie caly czas wlasnie w dole brzucha. ojjj co do krzyrza to boli boli i to juz bardzo dlugo od owu..czuje taki ucisk i kłucie w podbrzuszu ale nie latam jescze do kibelka..troche mnie dzis muliło w przełyku..hehhe co jescze przede mna..mam nadzieje ze tyle wystarczy..ktory masz dzien po owu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: kitek29 21.11.05, 13:05 dzis 9 dzien po owu..jak myslisz kiedy testowac? piatek, sobota??chyba wtedy najlepiej... mnie tez krzyz boli od owu..czsem bardziej czasem mniej... probuje sie nie nakrecac....ale kurcze..nie moge..(((((to silniejsze ode mnie k. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: kitek29 21.11.05, 13:13 ja zrobiłam w 13 dniu po owu lepiej zrob w sobote..ale co sie bedziemy oszukiwac ))pewnie zrobisz w piatek - ja tez nie wytrzymalam mialam zrobic w 14 ale nie dalo rady ciekawosc okazała sie 100 razy silniejsza )POWODZENIA!!!! i pisz co i jak u ciebie !!??))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: kitek29 21.11.05, 13:27 no pewnie zrobie w piatek ale czuje ze nic z tego nie bedzie...i dostane @.. poniewaz za bardzo sie nakrecam( i znowu sie rozczaruje( k. Odpowiedz Link Zgłoś
baby21 Re: kitek29 21.11.05, 13:49 a ja w ogole nie myslałam o @ poniewaz zaraz po owulacji zaczelam brac duphaston to i tak w trakcie brania by nie przyszla wiec nawet sie nie zastanawiałam. ciesze sie ze chcociaz branie FOLIKU przez 2 wczesniejsze mies no i teraz nie poszly na marne hehe a ty nic nie bierzesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek29 Re: kitek29 21.11.05, 13:53 biore folik... pytalam gina czy brac luteine..powiedzial ze jak zajde to mi da wtedy... k. Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: kitek29 21.11.05, 16:23 Kitek, Twoj lekarz ma racje : luteina blokuje owulacje i dziala jak srodek antykoncepcyjny. Zycze powodzenia, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
eny5 Re: zrobiłam test i.... 21.11.05, 15:07 Ja również serdecznie gratuluję zaciążenia napewno wszystko jest ok! Ja jestem dopiero 3 dni po owu więc na razie nie myślę o testach itp., a wogóle to nie mam zamiaru robić chyba że @ naprawdę zacznie się spóźniać. Po ponad 4 latach już przestałam robić testy. Wszystkim dziewczynom serdecznie jescze raz gratuluję. I przesyłajcie koniecznie fluidki. Odpowiedz Link Zgłoś