20.12.05, 15:53
Jaki jest skład Androwitu, i jaka cena jeśli ktoś może podać, ile dziennie ma
mąż brać tabletek. Byłam u androloga- ginekologa z wynikami męża i powiedział
że trzeba powtórzyć za 3 miesiące i potem znowu za trzy i wtedy dopiero
zbadać testosteron - bo ja chciałam żeby M zbadał. Na początku powiedział że
każdy mężczyzna jest przewrażliwiony na tle nasienia i że mąż zrobił tak
chętnie- powiedziałam że pół roku prosiłam go o to- Wy też tak długo? Z
cynkiem i wit. gin . był nastawiony obojętnie że WŁOSY mu lepiej urosną -
czyli na płodność nic - ja jednak chciałabym się Was spytać co Wasi mężowie
biorą i że się udało. Plemników mąż ma 14,8 mln w ml- troszke mało ale
ujdzie, natomiast ruchliwość jakakolwiek kiepska 10%- i jak ją poprawić ?
Obserwuj wątek
    • miaa26 Re: Androwit 20.12.05, 18:36
      Skład androvitu: Beta karoten, witamina E oraz C, niacyna, tiamina, ryboflawina,
      witamina B6 oraz B12, biotyna, cynk, miedz, selen, chrom.
      Sposób użycia: Raz dziennie 1-2 kapsułki.
      cena około 30 zł
      • pieszczoszek5 Re: Androwit 20.12.05, 19:24
        Dziękuje. A ile jest tabletek w tym opakowaniu- na ile starcza?I z ciekawości
        do miaa 26 - ile brał Twój mąż i czy widać efekty polepszenia ilości, a p. w.
        RUCHLIWOŚCI- bo z tym u M jest bardzo kiepsko niestety. To tylko dla męża
        rozumiem te kapsułki?
        • miaa26 Re: Androwit 20.12.05, 19:53
          tabletek jest 30 sztuk.
          Mój mąż bierze po jednej dziennie i ruchliwość się trochę polepszyła.Są to
          witaminy dla panów smile
    • tuszka78 Re: Androwit 20.12.05, 20:18
      moj maz tez bral po jednej dziennie, a przez sama "akcja" to nasza gin kazala mu
      jeszcze pic raz dziennie witamine c - setke, trzeba przyznac ze wyniki mial lepsze.
      • pieszczoszek5 do tuszki i mia 26 20.12.05, 20:21
        A możecie napisać dokładnie jaką miał ruchliwość i ilość przed braniem, ile
        miesięcy brał do zrobienia nast. badania i dokładnie ile % polepszyła się
        ruchliwość i jak z ilością. Piszę bo jestem trochę załamana- a w takim stanie
        już nie pocieszę męża. Proszę i z góry dziękuję.
        • miaa26 Re: do tuszki i mia 26 20.12.05, 20:51
          teraz mi się przypomniało... mój mąż brał jeszcze pentohexal przepisany przez
          ginekologa, na polepszenie ukrwienia.
          Wyników niestety nie pamiętam, ale u nas ilość była ok tylko chłopaki leniwe sad
          • gogolina77 Re: do tuszki i mia 26 20.12.05, 21:42
            Witam!
            Mój M. równiez bierze Androvit - jedną kapsułkę dziennie, do tego kwas foliowy
            i L-karnityna 1000mg oraz Proviron co drugi dzień przepisany przez lekarza.
            Leczenie trwa trzy miesiące, a badanie mamy zrobić po upływie miesiąca od
            zakończenia leczenia.
            Pozdrawiam!
            • pieszczoszek5 do gogolina 77 20.12.05, 23:02
              A Proviron na co? Na jakieś wirusy? A wit. C może być w tabletkach?-i jaka
              dawka 100mg dziennie czy więcej? I ile wynosi koszt 3 miesięcznej kuracji
              androwitem-l-karnityną i kwasem foliowym? A czy Ty również coś stosujesz
              bierzesz? I jakie wyniki miał Twój mąż- pytam , bo mój gin. nie każe nic brać
              tylko grzecznie czekać 3 miesiące, albo łykać jak już chce dla poprawienia
              nastroju( mąż -witaminki). Jaką ruchliwość ma Twój mąż i jaka ilość pl. i czy
              sami stwierdziliście że będzie te 3 składniki brał czy też polecił Wam to
              lekarz i jaki? Dzięki z góry za odpowiedzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka