Dodaj do ulubionych

tabletki anty a płodność

22.01.06, 14:39
Jak szybko po odstawieniu tabletek anty wraca płodność?
Obserwuj wątek
    • dagps Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 14:51
      powinna od razu i to z wieksza sila czasami. choc podobno po diane i innych starych, mocnych lekach moze byc kilka cykli bezowulacyjnych
    • kociaczek22 Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 17:18
      Dawno, dawno temu nie było czegos takiego jaki środki antykoncepcyjne.
      Wszystkie kobiety były płodne. Ktos kiedys mi powiedział, że nasza niepłodność
      może być skutkiem zażywania tych prochów. To jest jednak ingerencja w nasz
      organizm.
      • dagps Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 18:39
        nie sluchaj sylwia takich bzdur. nie wszystkie byly plodne. i nie prawda ze leki anty powoduja nieplodnosc. ja musze przez wiekszosc zycia jesc anty zeby miec jeszcze jakies szanse na plodnosc. u mnie w rodzinie szaleje pcos, w tym pokoleniu wiemy ze mamy pcos bo istnieje juz usg, siostry babci nie wiedzialy bo usg nie bylo ale dzieci nie mialy - mozliwe ze pcos.
        po tabletkach anty organizm wraca do "normy", nawet jesli norma jest taka jak np. u mnie - cykle 32 - 56 dni, sporadycznie sucho przez pol roku, pelno pecherzykow na jajnikach i inne uroki pcos, ktore teraz juz nawet nie odchodza jak wracam do pigulek. klopoty zaczely sie jak mialam 15 lat - przysiegam ze wczesniej pigulek nie bralam wink a juz na pewno nie latami wink
        • sylwestra73 Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 21:09
          To prawda, tak czytałam,że płodność wraca już i pierwszego cyklu, ale może i
          trzeciego, czwartego. Bardziej inwazyjne są wkładki domaciczne, wyręczają
          organizm. Hurra mam @ po 3 miesiącach bez prochów !!! od czwartku do roboty!
          Życzę szybkiego powrotu do ślicznego, równego cyklu
          • dagps Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 21:25
            oj mam nadzieje, wlasnie zaczelismy podejscie nr dwa do staran, dopiero jestem 3 tydzien bez pigulek, mam nadzieje ze tym razem (nie byla to wredna diane) bede miala jakis w ogole cyklsad na mysl o tym jak bede sie stresowala za tydzien zaczynam swirowac.
            gratuluje @smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka