giggle 22.01.06, 14:39 Jak szybko po odstawieniu tabletek anty wraca płodność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagps Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 14:51 powinna od razu i to z wieksza sila czasami. choc podobno po diane i innych starych, mocnych lekach moze byc kilka cykli bezowulacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 17:18 Dawno, dawno temu nie było czegos takiego jaki środki antykoncepcyjne. Wszystkie kobiety były płodne. Ktos kiedys mi powiedział, że nasza niepłodność może być skutkiem zażywania tych prochów. To jest jednak ingerencja w nasz organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 18:39 nie sluchaj sylwia takich bzdur. nie wszystkie byly plodne. i nie prawda ze leki anty powoduja nieplodnosc. ja musze przez wiekszosc zycia jesc anty zeby miec jeszcze jakies szanse na plodnosc. u mnie w rodzinie szaleje pcos, w tym pokoleniu wiemy ze mamy pcos bo istnieje juz usg, siostry babci nie wiedzialy bo usg nie bylo ale dzieci nie mialy - mozliwe ze pcos. po tabletkach anty organizm wraca do "normy", nawet jesli norma jest taka jak np. u mnie - cykle 32 - 56 dni, sporadycznie sucho przez pol roku, pelno pecherzykow na jajnikach i inne uroki pcos, ktore teraz juz nawet nie odchodza jak wracam do pigulek. klopoty zaczely sie jak mialam 15 lat - przysiegam ze wczesniej pigulek nie bralam a juz na pewno nie latami Odpowiedz Link Zgłoś
sylwestra73 Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 21:09 To prawda, tak czytałam,że płodność wraca już i pierwszego cyklu, ale może i trzeciego, czwartego. Bardziej inwazyjne są wkładki domaciczne, wyręczają organizm. Hurra mam @ po 3 miesiącach bez prochów !!! od czwartku do roboty! Życzę szybkiego powrotu do ślicznego, równego cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: tabletki anty a płodność 22.01.06, 21:25 oj mam nadzieje, wlasnie zaczelismy podejscie nr dwa do staran, dopiero jestem 3 tydzien bez pigulek, mam nadzieje ze tym razem (nie byla to wredna diane) bede miala jakis w ogole cykl na mysl o tym jak bede sie stresowala za tydzien zaczynam swirowac. gratuluje @ Odpowiedz Link Zgłoś