maliniaq 11.02.06, 08:19 Dziewczyny, skład mam, tylko... nie wiem w których dc sie to pije, od kiedy do kiedy? Może mi ktoś pomóc? Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaz87 Re: pytanko o zioła o. Soroki 11.02.06, 11:54 Zioła pije się przez cały cykl codziennie wieczorkiem, jedną łyżeczke zalewamy szklanką wrzącej wody i parzymy 1/2 godziny a potem wypijamy. Tak robimy przez 3 kolejne cykle chyba ze zaciązymy to przerywamy. Jeśli nie to po 3 cyklach przerwa 1 miesiąc i od nowa zabawa z piciem W smaku ziólka nie sa złe, ja pije juz 2 cykl narzie bez upragnionego efektu Duzo informacji na temat ziólek jest na stronie bociana i na forum dla starających sie . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maliniaq Re: pytanko o zioła o. Soroki 11.02.06, 15:41 dzięki serdecznie. Ja szykuję się w marcu do iui (staranko o 2 dziecko, pierwsze po 5 latach leczenia i 6 iui powód: cykle bezowulacyjne, tylko, więc może te ziółka pomogą). Mam się stymulować clo 3 x dziennie po całej tabletce, ale ostatnio po takiej dawce miałam tylko jeden pęcherzyk, więc chciałabym sobie "dopomóc", a ziołami przecież się nie zatruję, nie? . Ciekawa jestem Waszych opinii. Łączyć clo z ziółkami, jak myślicie? Buźka. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaz87 Re: pytanko o zioła o. Soroki 12.02.06, 10:44 Ja pije ziółka i biore równoczesnie bromek i luteine. Nic złego się nie dzieje, a wrecz czuje się berdzo dobrze po tych lekach choć wiele dziewczyn narzeka na samopoczucie szczególnie po bromku. Nie wiem oczywiście czy to zasługa ziól cz y poprostu mój organizm tak dobrze toleruje te leki ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Opisy mieszanek i stosowania 13.02.06, 09:39 forum.starania.pl/viewtopic.php?t=124 Odpowiedz Link Zgłoś