anonka 16.02.06, 20:07 Mam dni plodne a moj maz musial wyjechac!!!Wiec nici z dziecka.... I tak ,oto dogoni mnie @ !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociaczek22 Re: @ goni @ 16.02.06, 20:19 W tm miesiącu nici Ale ile miesięcy życia jest jeszcze przed nami Odpowiedz Link Zgłoś
nanna75 Re: @ goni @ 17.02.06, 20:44 Witaj w klubie! Moj wylatuje w niedziele. Nie bedzie go miedzy 8 a 24 dc. Jedyna dobra strona to taka, ze moze odpoczniemy troche od seksu co 2 dni z koniecznosci a nie spontanicznego. Pozdrawiam. Nanna Odpowiedz Link Zgłoś
anonka Re: @ goni @ 17.02.06, 21:44 hehe widze ze nie jestem sama.Tak to w zyciu bywa czesciej masz to czego nie chcesz niz to co chcesz....No coz potem spragniony nie wymuszony.! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetta771 Re: @ goni @ 17.02.06, 21:52 hmm , mój wyjeżdża w następnym tygodniu, wróci w 11 d.c więc będziemy się witać w dobrym czasie oby skutecznie ... Odpowiedz Link Zgłoś
lolilo Re: @ goni @ 19.02.06, 19:31 no to moze zalozymy klub zon z mezami ktorych nie bywa dolaczam sie) moj jak bywa- to jest zmeczony- ale zeby bylo "zabawniej"- to zmeczony jest najczesciej wtedy....pare dni "za pozno"- i zmeczeni mu mija /nie przeszkadza wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś