tomisia123 24.02.06, 14:00 Ma pytanie( znowu!!) :poniewaz beta rosnie bardzo powoli( w poniedziałek 369,a dzis tj,piątek 540) martwie sie i nie wiem co mam na ten temat myslec.co wy myslicie?pomozecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gocha69 Re: kiepska beta 24.02.06, 16:42 Najważniejsze, że rośnie. Powinna rosnąć dość szybko, ale u Ciebie to prawie dwa razy więcej. Nie denerwuj się i zapytaj lekarza. Po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
tomisia123 Re: kiepska beta 24.02.06, 16:48 Wiesz co Gosiaku, jak dzwonie do mojego lekarza, to mam jeszce gorszy nastrój.On nie mowi mi wszystkiego, cos tam mamrocze pod nosem.Jest swiadomy tego,ze mialam zawsze( 3 ivf)kiepskie zarodki i tak w ogóle to chyba sie zdziwił, ze nie dostałam @.Moj gin jest wielce szanowanym autorytetem, ale w tej sytuacji wcale sie nie sprawdził.stąd podpytuję was.zastanawiałam sie czy nie jest to objaw jakiegoS słabego zarodeczka, albo pustego jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
56at Re: kiepska beta 24.02.06, 16:49 Tomisia skonsultuj to z ginem beta powinna się podwioc po 48 godzinach. Troche słabo rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: kiepska beta 25.02.06, 23:03 Ważne że rośnie. Uważam że medycyna to nie matematyka i nie można wszystkiego porównywać. Znam osoby, którym wolniej beta rosła a już są matkami ) Powodzenia )) ******** 53 cykl starań i nie poddaję się ..... już po laparoskopii Odpowiedz Link Zgłoś