rafulka 27.02.06, 11:14 ... czy któraś z Was miała spóźniony okres? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafulka Re: Po histeroskopi... 27.02.06, 15:05 Podciągam. Według normalnych cykli powinnam mieć @ sześć dni temu, wg najłuższego cyklu - 2 dni temu. Pre-test wskazuje jedną krechę. Od wczoraj wieczór lekko plamię. I stąd pytanie - jak było u Was po tym zabiegu? Może to norma taki wydłużający się cykl po zabiegu histeroskopii z usunięciem polipa... Odpowiedz Link Zgłoś
akinom74 Re: Po histeroskopi... 27.02.06, 20:34 rafulko, może to ze względu na stres przed histroskopią trochę ci organizm poszwankował, spokojnie poczekaj jeszcze trochę lub zrób betę, hihihi ))) Ja jestem 5 dzień po histeroskopii i ciekawe czy mi się spóźni??? Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Po histeroskopi... 27.02.06, 23:10 ja dochodzilam do siebie po histero bylo tak, ze plamilam po, a pozniej @ mi sie spozniala... mialas cos robione podczas histero? czy tylko zagladano Ci do srodka? Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: Po histeroskopi... 28.02.06, 08:19 Polipka wychlastał doktorek. Podejrzewał, że jest po USG. Już przyszła @ na całego. Od jutra CLO + monitoring + zastrzyk na pęknięcie = IVI. Yupiii. To pociecha po ostatnich dwóch dniach podeptanej nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś
adota Re: Po histeroskopi... 28.02.06, 11:57 To tak jak ja planuję Tylko po histeroskopii 10 lutego jeszcze czekam na @.Mam się zgłosić między 3 a 5 dniem do rozpoczęcia stymulacji przed IUI. Trzymam kciuki! adota Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: Po histeroskopi... 28.02.06, 12:13 No to będę pierwsza... Normalnie w 9-10 dc. jestem w pełni owulacji, a czasami juz po peknięciu, więc istnieje prawdopodobieństwo, że 10 marca będę po IVI (uhmmm). Dam znać oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś