Gość: AMELA IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 18:30 CZY KTOŚ Z WAS CHCIAŁBY PODZIELIĆ SIĘ SWOIĄ OPINIĄ NA TEMAT LECZENIA W BYDGOSZCZY? CZEKAM NA KAŻDĄ OPINIĘ. POZDRAWIAM GORĄCO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DeDe Re: BYDGOSZCZ ? IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 05.12.02, 07:37 Cześć Juz kilka razy o tym pisałam, ale chetnie napiszę dla Ciebie raz jeszcze... Leczę się u dra Szymańskiego. On przyjmuje na Osowej Górze (ul. Waleniowa). Moge go polecić, bo przejmuje się losem swoich pacjętów i nie mam watpliwosci co do tego, że wie co robi. Natomiast odradzam dra Ludwikowskiego. Mam na jego temat BARDZO ZŁĄ opinię. Pozdrawiam Cie serdecznie D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BYDGOSZCZ ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 19:16 Ja lecze się u pani Makarewicz i jestem bardzo z niej zadowolona.Przyjmuje na Gdańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: BYDGOSZCZ ? IP: *.hipernet.ras.pl 14.10.03, 14:07 Dr Kaźmierczak, która przyjmuje a Sanitasie, to chyba też dobry specjalista. Ale co do Jej skuteczności, to będę mogła coś powiedzieć jak w końcu zajdę w ciążę... Odpowiedz Link Zgłoś