dagps Re: jak tam dagps? 30.03.06, 23:46 e, nie ruszylo. plamie dalej. wieczorami juz czuje jak na @, boli glowa, tepo brzuch, smak w ustach znajomy od lat, o swicie skreca, a reszta dnia tylko male plamki. a w szpitalu nie pozwalaja zadnego progesteronu. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 30.03.06, 23:55 aha i poklucilismy sie jeszcze bardziej, a co, jak juz d... to na calego... dzieki ze zapytalas, milo mi sie zrobilo. Odpowiedz Link Zgłoś
dooh2 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 15:06 co mialam nie pytac jak czekam na ciebie i licze na na kwiecien... I się nie kłóć, bo jak będziecie działać??) Ale przedziwne z tym plamieniem.. Kurna wiem jak to potrafi wkurzac!!! Trzymam kciuki! I pozdrawiam. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 15:19 dziewczyny czytam tak sobie i wybaczcie nie wiem na jakim etapie leczenia jesteście (ja tak na poważnie dopiero zaczynam chociaż próbuję zajśc w ciążę od prawie 6 lat ale jakoś lekarzom nie udało mi się jeszcze pomóc przwę mówiąc leko prawie zadnych , tylko monitorowanie cykli czy nie rosną torberle)ale piszecie coś o plamieniach .ja też trochę sie tym niepokoję ponieważ dzień lub dwa przed normalnym krwawieniem mam plamienia ,@ dwa trzy dni i znowu przez dwa trzy dni plamienia. Może wiecie co te plamienia mogą znaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 15:22 Jola: ja mam tak samo. zawsze sobie tłumaczylam że to albo zwiastun miesiączki albo taka jej koncówka... Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 15:32 Asiu i mówiłaś o tym lekarzowi? co on na to ?Ja miałam w srode hsg i idąc na rtg pytałam gin. ( nie tego co mnie leczy) co mogą znaczyć plamienia bo jak zapytał mnie kiedy miałam ostnio @ to nie umilam określić przez te plamienia przed @,to powiedział że jak są plamienia to cos jest nie tak.a jakoś do tej pory ( 6 lat? - tyle się leczę) żaden gin. na to nie zwracał uwagi mi też wydawało sie to normalne.to endometrioza? zaburzenia hormonalne?wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 15:44 no właśnie też raczej bagatelizowali. jak mowiłam że @ cięzko stwierdzić bo najpeirw dwa dni plamienia to zawsze mówili ..nie nie liczymy cykl od właściwego krwawienia. to sie nie liczy... wiec sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 15:59 a ja nic juz nie rozumiem, plamienia sie skonczyly a @ jak nie bylo tak nie ma w szpitalu dali mi jeszcze czas okolo tygodnia, ale przed swietami chce to zalatwic. temperatura tez niska Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:03 se bede miala od teraz te swoje durne wykresy Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:07 i mam nadzieje ze w koncu bedzie jakis dluuuugi i nieskonczony Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:07 a jak wy to robicie ze wam sie podswietla to co macie w sygnaturce i pisze np "moj wykres" albo "moja corka"? Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:03 cholera to wszystko bez sensu musi się w końcu udać!też bedziemy mamami! dziekuję Wam dziewczyny ze jesteście i zawsze można na Was liczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
dooh2 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:14 cholera, nie wiem co ci powiedziec z tymi plamieniami, wiem tylko ze doprowadzaja do szalu bo ani to ciaza (bo nie, prawda? na 100%?) ani @. Swietego może wyprowadzic z rownowagi. Ja tez mialam plamienia, kiedys nawet pare dni przed i pare po. Pozniej-czasem tak, czasem nie. Ostatnio miewam plamienia od paru do parunastu godz przed własciwa @. Mowilam lekarce, ona twierdzi ze czasem sie tak dzieje na skutek stresu. Generalnie ginka wzbudza u mnie zaufanie, zastanawia mnie tylko czemu nie wyslala mnie na badania hormonalne?? No ale nic.. mam plan dam rade.. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:20 to gdzies chyba prolaktyna, podejrzewam ze wariuje u mnie. no ale ze teraz pzrestaly te plamienia to jestem zdziwiona. takich numerow jeszcze nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 19:14 A może Ty po prostu jesteś w ciąży? Kurcze tyle nas tu, że mi się powoli mieszają wątki także wybacz jeśli niestosowne to pytanie. Ups... Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 19:28 w tamten piatek testowalysmy, mamy z tego testowania tylko 2 kreski, ale one naleza do spa i tak robilam test zeby udowodnic sobie ze dobrze mierze tempki - owu nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:12 Ja jestem chorusieńka okropnie. Też cieniutko widzę kwiecień, ale inne miesiące też są piękne. Póki co siedzę i się obżeram Apetyt ma niekiepski po tych prochach! Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:15 będzie dobrze musi. z tym jedzeniem to znowu nie przesadzaj Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:16 Daj spokój Nawe nie wiedziała, że mogę tyle wrąbać Jem juz od godz. 15 Odpowiedz Link Zgłoś
jola733 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:19 a moze to znak że zblizaja się lepsze czasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:21 Nie nie W tym cyklu nic z tego Jutro odstawiam luteine i czekam T hormonki, które przyjmuje tak mnie rozkręcają Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 31.03.06, 16:21 jak lepsze to sie dobrze najedz na te epsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:23 Cześć Dagmara No ijak z plamieniem Ustąpiło? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:27 wczoraj nie bylo od wieczora, dzis znow wraca ale wkleilam sobie wykresy w sygnaturce w nadziei ze ktos sie zna i cos podpowie czego ja nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:31 Wiesz Dawno,dawno temu (miałam ok 20 lat) poszłam wystraszona do lekarza, bo cały miesiąc miałam brunatne plamienia. Myślałam, że umieram Wtedy własnie 1 raz usłyszałam, że będe miała problemy z zajściem w ciążę. Teraz najdłużej utrzymują się tydzień przed @. A nie próbowałaś "pokazać" wykres Ewie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: do dagps 01.04.06, 18:43 a czy wogole kiedys udalo ci sie zajsc w ciaze przy pomocy lekow? mialas jakies iui moze ivf? Ja tez mam bardzo zaawansowane pcos i na mnie nic nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:32 A w ogóle przyjmujesz progesteron? Nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:37 problem w tym ze moje pcos jest ostro zaawansowane juz, ostatnio jak chceilismy sie starac to nic nie wyszlo bo nie mialam @ pzrez pol roku i boje sie ze teraz znow sie zaczyna jazda, a teraz nie moge miec zadnych lekow bo czekam na badania i nawet progesteronu mi nie pozwlaja wziac (gadam jak narkomanka ) na staraniach na moje wykresy powiedzieli ze ja i tak wszytsko widac wiem - za duzo pokazalam ze sie znam na pcos chyba ale poslucham sie ciebie i zapytam jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:40 Czuję się wyróżniona Ty jestes znacznie młodsza ode mnie,ale widać pco nie wybiera. U mnie jest łagodne. A w ogóle doczekałas się potwierdzonego jajeczkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:45 nie, my starania dobiero zaczelismy, wczesniej bylam zawsze na pigulach, jak nie bylam to nie mialam okresu a ta owu ostatnia z wykresow niczym nie potwierdzona. zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:52 A Ty wierzysz w te wykresy? Ja jakoś nie bardzo. Podobnie z testami owulacyjmnymi. Przy podwyższonym LH nie zdają egzaminu. A ja miałam taką nadzieję. Mnie po pigułkach właśnie (minisiston) @ wróciła do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 01.04.06, 18:59 ja robie zeby miec pewna kontrole, przynajmniej wiem co mniej wiecej sie dzieje, jak mi skacza temperaturki tak jak widac to wiadomo ze prolaktyna jeszcze szurnieta. widac bedzie pewnie kiedy ciaza, choc ostatnio testowalam z dziewczynami mimo ze wykres mowil co innego - i prawde widac mowil. no i jesli jest przypuszczalna owu to wiadomo kiedy mniej wiecej @ a nie wieczna niepewnosc. ale wto ze wykres prawde powie na temat owu to tak srednio wierze. zawsze to jakas wskazowka w staraniach. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 01.04.06, 19:04 Jaj ak się dowiedziałam o pco odstawiłam wszystko Tylko minitoring mnie ratuje Nawet, jak mój organizm cos sugerował to okazywało się, że to to talna klapa Dlatego teraz boje sie torbieli. Mój gin zawsze sprowadza mnie na ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 08:00 Dagps ja też miałam @ sama z siebie nawet co pół roku stąd hormony od 18 roku życia. Starania zaczęłam wieku 28 lat, zaszłam rok później a 8 mies. później urodziłam córę takze niech mój przykład doda Ci wiary! W końcu się uda, zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 10:29 to rzeczywiscie podobna sytuacja, od 11 r.z. bardzo dlugie cykle, dlugie @ i bolesne. 15 lat i torbiel, po niej juz nigdy przez 7 lat nie pozbylam sie diane, potem byla ta nieudana przerwa, teraz po jeanine o wiele lepiej wracam do wlasnych miesiaczek, ostatnio bylo przeciez calkiem niezle jak na mnie. teraz mam 24 i mocno wierze, ale ze bez clo to juz mniej wierze. dzieki, podbudowalas mnie naocznym dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 10:43 A miałas juz cykle z clo, czy dopiero przed Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 10:50 jeszcze wszystko przede mna, nawet monitorowanych nie mialam, dopiero startujemy, a moj madry lekarz proponuje zeby do grudnia starac sie naturalnie. oczywiscie nie mam zamiaru go sluchac i jak tylko dostane wyniki ide z nimi do niego, niech chociaz prl obniza, to bedzie jakas szansa moze wtedy. jak wyniki fsh i lh nie beda duzo gorsze niz rok temu to daje sobie czas do konca wakacji tylko na samym obnizaniu prl. chcoaiz to jeszcze do przedyskutowania z m. jemu sie marzyło zeby w kwietniu bylo, ale ostatnio troche odpuscil, wiec zobaczymy, pogadamy jeszcze. jak z nowymi wynikami lekarz nic nie zrobi to go zdradze z szamatowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 12:13 Szkoda Myślała, że zastartujemy razem z clo od kwietnia, ale jesli może udac się bez prochów to oczywiście trzymam kciuki Nie wiesz przypadkiem, czy jeśli wizytę mam w 3-5 dc tomam się spodziewac USG dowcipnego? Troche to krępujące w trakcie okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 12:49 ale robia w tych dniach tez. jesli jest konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 15:47 1 dzień po odstawieniu luteiny jest koszmarny. Od razu boli brzuch,piersi o rozmiar większe,a spuchnieta jestem okropnie. Mam nadzieje, że przyjdzie szybko. Az sie boje myslec, co będzie jak dojdzie clo? Z tego co pamietam wtedy to dopiero się puchnie Dagmara pomarudź sobie ze mną! Jak sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 16:38 dobra jestes, pomarudz z toba ja chcialam wlasnie pisac ze nie przesadzaj, nie wiesz jeszcze jak jest z clo, moze bedzie ok, ale tez rozumiem, bo to nowosc, nie? ja czuje nawet niezle, tylko mysle sobie kiedy te badania moje, plamic pzrestalam, ale to zadna dobra wiadomosc bo gdzie @? bardziej sie martwie o moje stosunki z narzeczonym, wraca dzis wczesniej niz zwykle, bo juz o 18 a nie o 22 jak zwykle ostatnio bywalo. mowiac stosunki mam na mysli i relacje i stosunki postaram sie ladnie wygladac w sukience i nic nie wspominac o seksie, pcos, ze malo czasu spedza ze mna w domu i ze malo zarabia bede tylko ladna, mila "zonką, w lekkiej sukience, ktora gotuje dobre obiady moze damrade udawac ze mam gdzies seks, a tymbardziej seks prokreacyjny jak bede dzielna i to zadziala to dam znac. a i jeszcze musze za cos fajnego go pochwalic. moze za pracowitosc, tylko uwaga zeby nie wyszlo ironicznie Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 16:53 Przerąbane mamy Ja też staram się chodzic, jak w zegarku w dniach, kiedy mąż jest niezbędny Ale czasem wypomni mi, że traktuje Go jako rozpłodowcaTylko ciekawe, co my mamy powiedzieć. Też musi nam się "chcieć" na zawołanie Czekasz na @, że by zrobić najwazniejsze dla nas badania LH itd? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 16:58 zeby zrobic wszystkie bo mam z tamtego roku lh, fsh i estardiol, nie mam tez wszystkich androgenow, a w białymstoku jest teraz program badawaczy dla pcos, wiec mozna zrobic wiele badan na ich koszt, tylko tzreba byc bez lekow. zrobia mi tez badanie zagrozenia cukrzyca, to mi sie przyda bo ja z tym cukrem mam klopoty dlatego nie moge sobie wywolac, bo moje wyniki sa im potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:02 Przerąbane! To pewnie jestes wściekła To może ja juz lepiej nie będe się odzywać Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:03 odzywaj, latwiej sie wsciekac przy wsparciu. umowilam sie z nimi ze jak nie przyjdzie do swiat, to ja u nich zrobie te co nie tzreba w konkretnym dniu cyklu, a lh i fsh z estradiolem sama sobie potem zrobie po wywolaniu duphastonem. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:07 Bo powiem Ci, że ja jestem wściekła konkretnie Normalne, jak przed @ Do tego nie wchodze w ulubione ciuch przy takich samych posiłkach A jeszce tyle prochów przede mną Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:15 czekaj, po ciazy sobie schudniesz, bedziesz jadla niskoweglowodanowe rzeczy,a ja po wizycie u diabetologa na pewno sprzedam troche przepisow dla panienek z pcos. Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 08:16 Witaj w poniedziałek! Kontynuując... z powodu bardzo dłuuuugich cykli brałam tabletki antykoncepcyjne przez... 1,2, ... 10 lat!!! Potem zdecydowaliśmy się z mężem na dziecko. Poszłam najpierw do jakiejś baby na kasę chorych i ona oczywiście swoje, że najpierw trzeba rok popróbować a potem będziemy robić badania. Bez sensu. Po 8 miesiącach wróciłam do swojego starego lekarza, prywatnie, on odrazu podszedł do sprawy naukowo, badania, duphaston, clo, bromek, monitoring, na końcu pregnyl. Pierwsze 2 cykle były bez pęcherzyka, znaczy się były ale małe i zamiast rosnąć się wchłaniały. W 3 cyklu zwiększył dawkę i się udało. Teraz powtórka z rozrywki Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 08:26 Ja juz kiedys barałam clo,ale bez dokładnego monitoringu i bez zastrzyka. Skończyło sie oczywiście torbielą. Tak sobie myśle, że może u mnie cos tam sobie rośnie, ale nie pęka. Oby to było to! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 16:55 Oczywiście o 18 nie chcę Cię widziec na forumTylko spróbuj sie odezwać. Będe sprawdzac wszystkie wątki Skupiasz się na komplementach dla swojego mężczyzny OK? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:04 No proszę A Ty tu czytasz i nam cenne informacje przekazujesz Czytaj,czytaj - masz jeszcze godzinkę Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:06 jeszcze ci tylko przekaze ze po duphastonie tez od razu sie czulam niedobrze, ciagnelo i piersi jak bomby atomowe, ale to dobry znak, szybko potem przychodzi @, tak bylo u mnie przynajmniej. a potem clo i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:09 Teraz mam taka depresję, że nawet mi się nie chce wierzyć w to clo Bardziej myśle o tym co będzie, jak clo nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:16 tez dobrze, ucz sie duzo, bedziesz wiedziala co z toba robia. buziaki, koncze na dzis z forum, nasze uzaleznienie nas zje... Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 17:20 Buziaki Ja też odpocznę od uzależnienia Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 02.04.06, 19:37 Mówiłam,że sprawdzę No i co? Godzina 18, a Ty odpisujesz No i co z komlementami i nałogiem Że juz nie wspomnę o sobie- też miałam o pewnej godzinie na dzis zakończyć Ach - my kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 08:28 Tymonka to Ty tez jeszcze nie miałas robionej drożności? Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 16:57 Tak długi wątek, że dopiero teraz zauważyłam pyt. do siebie heh. Nie miałam. Ale coś czuję, że to przede mną. To, że zaszłam w I ciążę nic nie znaczy. Jakaś dziewczyna już pisała, że jej się nagle zapchały jajowody bodajże z powodu chlamydii na basenie. Jeśli w przyszłym tyg. dostanę @ to będzie mój ostatni cykl z clo a potem miesiąc przerwy od hormonków i wtedy zobaczymy co gin postanowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 08:30 a w ogóle jak sie czujesz po tym dziadostwie? Chodzi mi clo oczywiście? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 09:16 ja chcialam na dzien dobry powiedziec ze dostalam wczoraj nagrode za bycie mila zonka chyba kryzys zostanie zazegnany. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 09:22 No to fajnie, że sie usmiechasz Czyli warto było trochę posłodzić mężczyźnie Twojego życia Ach Ci panowie Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 09:36 próżny jest a jak twoj poluteinowy brzuch? sie jak czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 09:45 Okropnie Mam na sobie najszersze spodnieI nie może mnie nic uciskać, bo sie wściekam Wczoraj, jak sie najadłam brzuch osiągnął takie rozmiary, że az się wystraszyłam Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 10:28 zaraz zejdzie, a potem to juz bedzie tylko przyjemnosc jak bedzie rosł Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 10:39 Wiesz, jakie to uczucie, gdy patrzysz w dół,a "michałki" sa mniejsze od brzucha? Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 10:42 wiem ale dlatego ze mm skolioze hahahha))) to co, jutro dostaniesz @? zaklinam ze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 10:47 Oj chyba nie Żadnego plamienia - to cos nowego Ponadto moja wściekłość nie osiągnęła jeszcze apogeum Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 11:12 moze nie byc plamien, przeciez dostalas dawke progesteronu, jesli byla wystarczajaca to plamien nie bedzie. a na wscieklosc masz caly dzien jeszcze ide na rozmowe w sprawie pracy, jak wroce to poiem co i jak. moze bede miala drugie pol etatu Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 11:15 Trzymam kciuki W końcu na leki kasa potzrebna Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 15:47 hmmm, wiec tak, chca mnie, ale od czerwca, zgodzilam sie, bo przeciez jestes,my w dobie bezrobocia,a to fajna praca, ale jak cos sie przypadkiem znajdzie lepszego wczesniej, to pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 03.04.06, 17:10 Mam nadzieje, że nie przesadzę, jak zapytam co to za praca? Jeśli nie masz ochoty to nie odpowidaj Wszystko zrozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 20:40 na poczte ci napisze, uzywasz gazetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 04.04.06, 07:55 Od dzisiaj zaczne uzywać Jesli masz ochotę to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 03.04.06, 20:41 wystarczy ze caly swiat zna moje wykresy Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 04.04.06, 11:00 Dagmara wysłałam Ci cos na polepszenie nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
dooh2 Re: jak tam dagps? 04.04.06, 20:05 widze moje drogie ze sie swietnie czujecie na tym watku, bardzo mnie to cieszy! ja nie mam dostepu do kompa i prawie placze!! Ciesze sie dagps ze twoim M wszystko ok, rozumiem ze dalej czekasz... ja pod koniec tyg bede robic owulacyjne, z mezem bedziemy sie 'widziec' dopiero w sobote, mam nadzieje ze nie bedzie za pozno Koncze bo moj braciszek ma zepsuty monitor i mi co rusz gasnie. chcialam tylko osprawdzic co u Was i pisze na raty. caluje. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 05.04.06, 09:05 tak, czekam... w szpitalu zastanawiaja sie "co z tym przypadkiem zrobic" sylwia, zaraz bede pisac i patrzec, nawet ja czasem pracuje, wiec mnie nie bylo, tylko zajrzalalam na chwile wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 05.04.06, 09:07 Tylko nam sie nie przemeczaj, bo tu jestes potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 05.04.06, 09:21 Wiesz Nie chce nic mówić, ale mnie też zaczęły sie plamienia a @ nie ma Niesamowicie ta luteina pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
metuja Re: jak tam dagps? 05.04.06, 10:37 Cześć dziewczyny, cześć dagps! właśnie wyczytałam w tym wątku, że wybierasz się do diabetyka w związku z pco. ja tez mam pco, wiem od grudnia 2005, że to na pewno to. Mam 27 lat, staramy się o dzidzię od roku, a własnie dziś zaczynam 4 cykl z clo, ale tak sobie myslę, że sama jakoś też mogłabym sobie pomóc. w tym cylku piję ziółka o. Sroki, od stycznia staram się tez ograniczać weglowodamy w diecie,z róznym skutkiem, bo kocham słodkie, a nie cierpię z powodu zbędnych kilogramów i mogę je jeść bezkarnie. ale tak naprawdę niewiele wiem o diecie niskowęglanowej. jeśli znasz jakiś link do informacji o niej będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 05.04.06, 10:44 Tu jest duzo o pco Pewnie o tej diecie tez będzie www.pco.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
metuja Re: jak tam dagps? 05.04.06, 11:23 dzięki,tę stronę znam,od niej zaczęłam swoją edukację o pco, ale link do diety jeszcze w budowie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 05.04.06, 14:21 metuja, wejdz przez ta strone na nasze forum, tam troche piszemy co jemy. jak cie interesuje dokladnie dieta to mam linki, ale p angielsku, dla mnie na razie za trudne, dam do przetlumaczenia komus. po pol roku dety czekolada pierwszy raz jest niesmaczna Odpowiedz Link Zgłoś
metuja Re: jak tam dagps? 05.04.06, 14:49 O Boże!pół roku bez czekolady, ani małej kosteczki? ja już dziś zjadłam dwie kostki, a mówię, że się ograniczam... zajrzę na tamto forum, dzięki. muszę się trochę pochwalić, bo mam już pierwszy ( i wierzę , że nie ostatni) sukces w walce z pco. zbiłam prolaktynę. po obciążeniu miałam 13 razy większą, gdzie dopuszcza się max. 5-ciokrotny wzrost. od grudnia bromek 1 x pół tabletki i pod koniec marca wrócił do normy. cieszę się z tego, ale zostało jescze dość wysokie LH. tylko że z tym chyba niewiele da się zrobić? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 05.04.06, 14:51 A ja wrąbałam naleśniki ze smietaną A później marudze, że tyję Czasem nie umiem się oprzeć Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: jak tam dagps? 05.04.06, 15:04 ja teraz przed badaniami to sobie jem wszystko zaraz mi sie to skonczy Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: jak tam dagps? 05.04.06, 15:10 Ale oczywiście po rozkoszy obżarstwa bardzo tego żałuję Odpowiedz Link Zgłoś