31andzia 02.01.03, 12:59 Witam forumowiczki, mam wielką prosbę, czy któras z Was może leczyła się u dr. Krzysztofa Dynowskiego z Warszawy? Ciekawa też jestem waszych opini na jego temat. Dziękuję i czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kathtea Re: dr K.Dynowski w Warszawie!!! 03.01.03, 20:25 Leczyłam sie u niego, a mojej koleżance prowadził ciążę. Konkretny facet aczkolwiek nie wylewny. Generalnie polecem chociaz cieżko sie do niego dostac( pozdr. k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: dr K.Dynowski w Warszawie!!! IP: 212.75.117.* 06.01.03, 15:15 Ja się leczyłam, ale nie polecam; jest cholernie drogi (150 zł) przy tym niesympatyczny, z tak zwanej komunistycznej szkoły: jak się zaczęłam dopytywać o coś co wyczytałam w Internecie to był wyraźnie zirytowany, że taki laik coś tam usłyszał i teraz się mądrzy. Może jeszcze jego humory by mi nie przeszkadzały gdyby był rzeczywiście kompetentny, a nie był. W niczym mi nie pomógł ani nie miał nawet koncepcji. Pomógł mi zwykły ginekolog, choć problem był raczej endokrynologiczny. Olga Odpowiedz Link Zgłoś