eszforcik Re: przyszla@... 15.05.06, 11:21 Nie martw się, na pewno w przyszłym cyklu sie uda U mnie dziś 24 dc i za kilka dni pewnie też przyjdzie @ ale nie poddam się Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Re: przyszla@... 15.05.06, 11:50 U mnie też coś nadchodzi, wreszcie!!!!!!!! Hurraaaaaa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: przyszla@... 15.05.06, 11:58 ...no i fajnie! tak trzeba do @ podchodzić jak Tymonka. Mimi zwłaszcza TY. nowy cykl nowe szanse!!!! ja wam nawet tej małpy zazdroszczę.... Odpowiedz Link Zgłoś
tymonka30 Asiu!!!! 15.05.06, 13:01 Jak mam brać tą aletrę? Od dzisiaj? Ile i jak? Odpowiedz Link Zgłoś
mimi282 tymonka30 15.05.06, 13:08 co to ta aletra czy jak jej am? na co to dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Asiu!!!! 15.05.06, 13:43 Tymonka ja aletry nie brałam więc nie chcę Ciebie w błąd wprowadzić ale któraś z dziewczyn kiedyś nam tak napisała o aletrze: "Jak powinnam zażywać aletris farinose o potencji 5 i 10 ile granulek pod język. Kłopot to niepłodność z niewykrytą przyczyną. Ponoć jestem zdrowa, nieznaczne wahania prolaktyny, cały czas zbijam ja castagnusem, ale od 5 lat nie zachodze w ciążę. Odkąd zaczełam brać aletris zdecydowanie lepiej się czuje, ale przyjmuje go na chybił trafił. pozdrawiam agnieszka Odpowiedź: Leki o niskich potencjach podaje się 2-3xdziennie po 5 granulek. Dobrze jest się pooczyszczać. Proponuję dodatkowo Galium Heel 3x dziennie 10 kropli oraz Ovarium comp . w ampułkach razem z Metro Adnex Injeel w amp. domięśniowo lub do wypicia po dwa opakowania oraz poprawić ekosystem jelit.- dieta, probiotyki." musisz powiedzieć jaka jest potencja leku. ja jak brałam thyuje i apis na jajniki to brałam tylko 3 dawki po 3 granulki ale to byly leki o potencji c1000. a Ty pewnie masz c5 czy c10? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia555 Re: Asiu!!!! 15.05.06, 19:46 jak najbardziej. to jest niska potencja o słabszym działaniu. więc spokojnie tak może być. pamiętaj że hemeopaci mówią że nie jeść bezpośrednio po ani przed braniem leku. i nie myć zębów. najlepiej umyć zęby i odczekać z pół godziny minimum i wtedy wziąć granulki pod jezyk. zreszta sama wiesz pewnie najlepiej. ps. ja w tym cyklu się podłamałam. bo ostatnio pomogły mi dwa razy - wchłoneły torbiel która po miesiaczce została a potem spowodowały peknięcie pecherzyka (czyli tą moją jedyną owu) a teraz w tym cyklu wszystko się pomieszało. homeopata powiedział ze daje mi lek kolejny po tamtych działający w tym kierunku i wspomagający zagnieżdżenie jaja płodowego.... no i dało tyle że pco mi podejrzewa gin....tyle się pęchezryków narobiło. ale wiadomo to moze czysty przypadek. trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pajda Re: przyszla@... 15.05.06, 15:33 mimi282 napisała: > cholera jedna mało powiedziane ... Odpowiedz Link Zgłoś