Dodaj do ulubionych

przyszla@...

15.05.06, 11:03
cholera jedna
Obserwuj wątek
    • eszforcik Re: przyszla@... 15.05.06, 11:21
      Nie martw się, na pewno w przyszłym cyklu sie uda smile
      U mnie dziś 24 dc i za kilka dni pewnie też przyjdzie @ ale nie poddam się smile Pozdrawiam
    • tymonka30 Re: przyszla@... 15.05.06, 11:50
      U mnie też coś nadchodzi, wreszcie!!!!!!!! Hurraaaaaa!!!!!!!smile
      • asiunia555 Re: przyszla@... 15.05.06, 11:58
        ...no i fajnie! tak trzeba do @ podchodzić jak Tymonka. Mimi zwłaszcza TY.
        nowy cykl nowe szanse!!!!
        ja wam nawet tej małpy zazdroszczę....
        • tymonka30 Asiu!!!! 15.05.06, 13:01
          Jak mam brać tą aletrę? Od dzisiaj? Ile i jak?
          • mimi282 tymonka30 15.05.06, 13:08
            co to ta aletra czy jak jej am?
            na co to dziala?
          • asiunia555 Re: Asiu!!!! 15.05.06, 13:43
            Tymonka ja aletry nie brałam więc nie chcę Ciebie w błąd wprowadzić ale któraś
            z dziewczyn kiedyś nam tak napisała o aletrze:
            "Jak powinnam zażywać aletris farinose o potencji 5 i 10 ile granulek pod
            język. Kłopot to niepłodność z niewykrytą przyczyną. Ponoć jestem zdrowa,
            nieznaczne wahania prolaktyny, cały czas zbijam ja castagnusem, ale od 5 lat
            nie zachodze w ciążę. Odkąd zaczełam brać aletris zdecydowanie lepiej się
            czuje, ale przyjmuje go na chybił trafił. pozdrawiam agnieszka
            Odpowiedź:
            Leki o niskich potencjach podaje się 2-3xdziennie po 5 granulek. Dobrze jest
            się pooczyszczać. Proponuję dodatkowo Galium Heel 3x dziennie 10 kropli oraz
            Ovarium comp . w ampułkach razem z Metro Adnex Injeel w amp. domięśniowo lub do
            wypicia po dwa opakowania oraz poprawić ekosystem jelit.- dieta, probiotyki."

musisz powiedzieć jaka jest potencja leku.
            ja jak brałam thyuje i apis na jajniki to brałam tylko 3 dawki po 3 granulki
            ale to byly leki o potencji c1000. a Ty pewnie masz c5 czy c10?
            • tymonka30 Re: Asiu!!!! 15.05.06, 17:00
              Ja mam aletrę 09. To może tak ze 2 x 5?smile
              • asiunia555 Re: Asiu!!!! 15.05.06, 19:46
                jak najbardziej. to jest niska potencja o słabszym działaniu. więc spokojnie
                tak może być.
                pamiętaj że hemeopaci mówią że nie jeść bezpośrednio po ani przed braniem leku.
                i nie myć zębów.
                najlepiej umyć zęby i odczekać z pół godziny minimum i wtedy wziąć granulki pod
                jezyk. zreszta sama wiesz pewnie najlepiej.

ps. ja w tym cyklu się podłamałam. bo ostatnio pomogły mi dwa razy - wchłoneły
                torbiel która po miesiaczce została a potem spowodowały peknięcie pecherzyka
                (czyli tą moją jedyną owu) a teraz w tym cyklu wszystko się pomieszało.
                homeopata powiedział ze daje mi lek kolejny po tamtych działający w tym
                kierunku i wspomagający zagnieżdżenie jaja płodowego.... no i dało tyle że pco
                mi podejrzewa gin....tyle się pęchezryków narobiło. ale wiadomo to moze czysty
                przypadek.
                trzymam kciuki!!!
    • pajda Re: przyszla@... 15.05.06, 15:33
      mimi282 napisała:

> cholera jedna

mało powiedziane ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka