Dodaj do ulubionych

POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!!

09.01.03, 00:59
Panie Doktorze! Myślę, że Pan nie musi się bać Forum, ponieważ jest Pan
prawdziwym fachowcem!
Pacjentka oraz wierna fanka smile

P.S. Swoją drogą, ciekawa jestem ile osób podpisze sie pod tymi
pozdrowieniami....
Obserwuj wątek
    • aleksandra3 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 09.01.03, 08:08
      Mika!
      Ja mam pytanie do Ciebie, jak długo leczysz się u niego? Czyżby sukces
      może.....???? Ja właśnie zaczęłam leczenie u niego, byłam na razie raz, za
      niedługo będzie drugi, niewiele mogę powiedzieć. Czy szybko znalazł u Was
      przyczynę?
      pozdrawiam
      • tadorotka Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 09.01.03, 11:24
        Witam goraco!!
        Ja niestety nie pozdrowię pana dr. Kostyka bo mi się nie spodobał. Za duzo
        czasu u niego straciłam bez efektów. Cały czas miałam wrażenie, że przdłuża
        wszystko ile się da bez konkretnej diagnozy a oczywiscie przy okazji wyciąga
        całkiem spore pieniażki..
        Obecnie leczę sie w Novum i jestem zadowolona - przynajmniej konkretnie
        okreslają jaka jest dalsza droga naszego postępowania.
        I do pozdrowień się nie przyłaczę...
        tadorotka

• mika_1 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 09.01.03, 20:31
          Hello!
          Widzicie, to takie dziwne...
          Sukcesu, niestety, jeszcze nie ma - in vitro to rzeczywiście całkiem spore
          pieniądze, więc musimy je zgromadzić.
          Ja jestem bardzo z niego zadowolona, ponieważ na pierwszej wizycie zlecił mi
          1000 różnych badań, a na drugiej dał konkretną odpowiedź. Po konsultacji z
          innymi lekarzami wszystko zostało potwierdzone. Poza tym, odnoszę wrażenie, że
          właśnie on stara sie tak zorganizować moje leczenie, żebym niepotrzebnie
          nie "wtapiała" kasy. Znam go od 9 miesięcy,a już jakieś 3 miesiące temu było
          wiadomo, jaki mamy wybór. Osobiście wybraliśmy in vitro, bo wydaje się
          najbardziej "ekonomiczne" (chłodno jednak kalkulując).
          Nie wiem, może to zależy od problemu - ale nasz wcale nie był taki błahy. A
          może to również zależy od tego, że nie tylko on mnie, ale także ja jego
          wypytuję o wszystko i dzięki temu szybciej można coś ustalić.... Nie wiem. Ja
          mam do niego ogromne zaufanie i oby go nie zawiódł....
          Pozdrawiam,
          Mikasmile
          • Gość: Libra Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 19:14
            Prawdę mówiąc zdziwiło mnie Twoje stwierdzenie, że in vitro jest bardziej
            ekonomiczne. Od czego?? Bo jeśli masz na myśli inseminację to jest kilka
            różnic. In vitro jest wykańczające dla organizmu. Jestem po ICSI i długo się
            zastanawiałam, czy podejdę do stymulacji po raz kolejny. Te wszystkie leki,
            zastrzyki, hormony nie są bez wpływu na nasze zdrowie. I dlatego zdecydowałam
            się na Novum bo jest większa szansa, że się uda. A drKostyka też znam i uważam
            go za dobrego lekarza.Libra
            • mika_1 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 11.01.03, 10:16
              Witaj!
              Prawdę mówiąc, podstawowym problemem bło to, że prof.Malinowski, do którego
              zostaliśmy wysłani, zrobił na nas bardzo złe wrażenie. W liście polecającym,
              miałam wyspisane moje dotychczasowe leczenie oraz diagnozę. List krótki i
              zwięzły. A gość, zapisując to do swojego kajet, wszystko zapisywał inaczej-
              typu:jest endometrioza (choć jej nie było i nie ma), niedrożne jajowody (piękne
              i drożne), itd. Szczerze mówiąc wystraszyłam się, bo jeśli od do tego tak
              podchodzi teraz, przy rozmowie, to co będzie potem, kiedy trzeba będzie podjąć
              konkretne leczenie. Poza tym, w ogóle nie słuchał co mamy mu do powiedzenia,
              tylko wybrał opcję "standard" i cześć. Bałabym sie u niego leczyć. Dlatego
              wróciliśmy do dra Kostyka. Prawdę mówiąc, nie wiem nic nt. tego, jak wygląda
              procedura zapłodnienia pozaustrojowego, więc sie trochę "mądrzę" w tej kwestii,
              bo wydaje mi się, że to najkrótsza droga do celu. Jeśli chodzi o wszystkie
              leki, badania itp, to ja już teraz mam ich dość, ale zdaję sobie sprawę z tego,
              że bez nich sie nie da.
              Swoją drogą ciekawa jestem, jakie leczenie i kokretnie co oferuje Novum, bo już
              jakiś czas temu zastanawialiśmy sie, czy tam się nie wybrać. Byłabym Ci
              wdzięczna, gdybyś pokrótce napisała, czym się oni różnią od metod leczenia dra
              Kostyka.
              Pozdrawiam,
              Mika
    • basia.m Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 21.02.03, 17:32
      wcale nie uwazam ze dr Kostyk wyciaga kase. za pierwsza wizyte u Niego nie
      zapłaciłam ani grosza - zrobił ze mna wywiad, który trwał niecałą godz, zalecil
      odstawienie tabletek i badania hormonalne i zaprosil na wizyte. jest bardzo
      fachowym lekarzem i ciesze sie, ze tak całkiem przypadkiem do Niego trafiłam smile
      pozdrv.
      • Gość: aleksandra3 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.03, 14:35
        Moim zdaniem dr Kostyk wcale nie jest drogim lekarzem. W zeszłym miesiącu
        widzieliśmy się z nim kilka razy (monitorowanie jajeczkowania). Zawsze na końcu
        wizyty pytałam o jej koszt. I zawsze słyszałam że płatność przy ostatniej
        wizycie w danym miesiącu. A u innego lekarza płaciłam rzeczywiście mniej ale co
        z tego, kiedy siegałam do portfela za każdym razem. No więc jak wizyt było
        pięć w miesiącu... Policzcie sobie same.
        Dodatkowym atutem jest wyposażenie gabinetu! Nie każdy lekarz dysponuje USG
        wyposażonym w głowicę dopochwową.

Z tego powodu bardzo szanuję dr Kostyka. Na same badania, które musiałam
        wykonać w różnych lablatoriach poszło sporo kasy a tu taka miła niespodzianka.

Aleksandra
        • Gość: Usia_1 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! IP: *.zetosa.com.pl 27.02.03, 19:09
          Też potwierdzam,że dr Kostyk nie jest lekarzem skoncetrowanym na wyciągnięciu
          jak największej ilości pieniędzy.Też zdarzyło mi się wziął połowę ode mnie lub
          w ogóle uznajac ,że ta wizyta nie jest normalną wizytą, choć taką była.Nigdy
          też nie miałam poczucia,że któraś wizyta była niepotrzebna, tylko dla
          zainkasowania pieniędzy.
          • mika_1 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 27.02.03, 22:58
            No właśnie- nigdy nie czuję się tak, że idę tam po to, żeby zapłacić. Wizyty są dobrze zaplanowane (ale przez dra a nie przeze mnie) i wiem, że taka wizyta ma sens, że jest rzeczywiście potrzeba. Często jest tak, że ja wolałabym przyjść, pokazać wyniki ipt., ale słyszę, że nie ma takiej potrzeby, że można to załatwić przez telefon i razie czego umówić się na wizytę. I między innymi również za to cenię dra Kostykasmile
            Pozdrawiam, Mikasmile
            • Gość: Libra Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.03, 21:26
              No nie mówmy, że 80zł za wizytę w Krakowie to mało. W Novum nie raz płacę
              mniej. DrKostyka lubię i zdarzyło mi się, że nie wziął za wizytę, ale przy
              monitorowaniu cyklu te kilka wizyt to trochę kasy jest. Chociaż nie tani, to
              na pewno wart polecenia.
              Libra
    • anet1 Re: POZDRAWIAM DRA KOSTYKA !!! 18.03.03, 15:12
      Witam,
      Ja także jestem pacjentką tego lekarza. Mysle, ze rowniez mogę do pozdrowic,
      gdyz jak dotychczas uwazam go za dobrego specjalistę, na 10, ma jak na razie u
      mnie 8 pkt.
      Pozdrawiam,
      Anet

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka