Dodaj do ulubionych

Prosze o informację Poznań

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 15:48
Bardzo prosze o podanie namiarów na jakiegoś dobrego lekarza w Poznaniu,
który pomógł Wam w leczeniu PCO, mój dotychczasowy ginekolog poza
postawieniem diagnozy niewiele raczył mi powiedieć na ten temat a chyba nie
na tym ma polegać rola lekarza.
Prawie wszystkiego dowiedziałam się z forum smile
dlatego czekam niecierpliwie na informację równie wyczerpujące dotyczące
jakiegoś dobrego specjalisty
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • giza Re: Prosze o informację Poznań 17.01.03, 14:18
      Jeski jestes zainteresowana to znam adres dobrej pani gin. endokrynolog z
      Poznania

Dr. B. Halerz - Nowakowska
      przyjmuje na ul. palacza 117 a

Ja nie mam pco i nie lecze sie u niej, ale wiem ze jest bardzo ok.
      • Gość: djbober Re: Prosze o informację Poznań IP: *.ae.poznan.pl 26.01.03, 09:50
        Polecam dr Krzysztofa Derwicha. Bardzo dobry specjalista pracuje na Polnej i
        oprócz tego przyjmuje prywatnie.
        Adres prywatnego gabinetu: os. Na Murawie 13 pawilon 3 przyjmuje od
        poniedziałku do piątku w godz. 18-21. Wcześniej trzeba umówić się na wizytę
        telefonicznie pod nr 0602 64 69 34. Nie ma dlugich terminów. Osobiście bardzo
        polecam. Pozdrawiam.
        • Gość: ana Re: Prosze o informację Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.03, 16:30
          Polecam dr m. Maciejewską i dr Nowakowską- one przyjmują w Klinice
          Endokrynologii i to jest stosowna jednostka do leczenia PCO- byłam zadowolona,
          dzięki nim mam dzidziusia. Dr Derwich chyba zajmuje się ivf, jest dość "suchy",
          dla mnie nie był miły i szybko z niego zrezygnowałam
          • rooie Re: Prosze o informację Poznań 29.01.03, 16:39
            Ana, czy mogłabyś mi coś więcej napisać o doktor Nowakowskiej? Wybieram się do
            niej z pierwszą wizytą i chciałabym wiedzieć, na co mam się przygotować. Idę
            prywatnie - nie wiedziałam, że ona pracuje również w szpitalu. Tylko w moim
            przypadku to i tak nie miałoby pewnie znaczenia, bo jestem z innej niż
            Wielkopolska kasy chorychsad
            • giza Re: Prosze o informację Poznań 29.01.03, 21:57
              rooie napisała:

> Ana, czy mogłabyś mi coś więcej napisać o doktor Nowakowskiej? Wybieram się
              do
              > niej z pierwszą wizytą i chciałabym wiedzieć, na co mam się przygotować. Idę
              > prywatnie - nie wiedziałam, że ona pracuje również w szpitalu. Tylko w moim
              > przypadku to i tak nie miałoby pewnie znaczenia, bo jestem z innej niż
              > Wielkopolska kasy chorychsad

Jesli pozwolisz to ja moge Ci troche napisac smile
              Lezalam u niej na oddziale na Polnej (endokrynologia)gdzie przeprowadzala mi
              diagnostyke hormonalna wlasnie podejrzewajac pco, na szczescie sie nie
              potwierdzilo. Pani dr Nowakowska jest z-ca ordynatora. Bardzo mila i pomocna a
              przede wszystkim kompetentna kobieta, wszystko dokladnie tlumaczy, mozesz
              smialo zadawac pytania itp.
              Ja lecze sie u jej meza, przyjmuja w tym samym gabinecie, ktory maja b. dobrze
              wyposazony. Nie wiem na co powinnas sie przygotowac, chyba tak jak zawsze gdy
              idzie sie pierwszy raz do nowego ginekologa, potrzebny bedzie tkzw wywiad
              (przeprowadza go pani w poczekalni zakladajac Ci karte)
              No a potem badania ( ginekologiczne, moze z usg, piersi itp)
              W razie czego pytaj smile

• Gość: ana Re: Prosze o informację Poznań IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 12:49
                Potwierdzam to co napisała Giza. dr Nowakowska jest jednym z lepszych
                specjalistów ginekologów-endokrynologów w Poznaniu. Ja kontynuowałam leczenie u
                dr Maciejewskiej w Poe. Endo z uwagi na trudności finansowe, ale z sukcesem w
                postaci maluszka.
              • djbober Re: Prosze o informację Poznań 10.02.03, 16:24
                No niestety ja nie mogę tak zachwalać dr Nowakowskiej jak Ty. Leżałam na
                endokrynologii i nie mogę nic dobrego o Niej powiedzieć. Jeżeli nie jesteś jej
                pacjentką w gabinecie prywatnym to traktuje Cię jak kolejny przypadek
                medyczny. Nic rewelacyjnego ale przeciez kżdy ma inne odczucia
                • Gość: tami Re: Prosze o informację Poznań IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 08:56
                  Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za informacje smile
                  Chyba zdecyduję się na doktor Nowakowską,
                  będę mogła wzbogacić opinię o niej na forum o moje doświadczenia (mam nadzieje
                  pozytywne)
                  Jeszcze raz dziekuje za pomoc smile
                  • giza Re: Prosze o informację Poznań 11.02.03, 21:58
                    Gość portalu: tami napisał(a):

> Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za informacje smile
                    > Chyba zdecyduję się na doktor Nowakowską,
                    > będę mogła wzbogacić opinię o niej na forum o moje doświadczenia (mam
                    nadzieje
                    > pozytywne)
                    > Jeszcze raz dziekuje za pomoc smile

Powodzenia, napisz koniecznie co i jaksmile
                    Okazalo sie ze jadnak mam cos wspolnego z pco i pewnie tez bedzie znow czekala
                    mnie u niej wizyta, albo przyn. konsultacja.
                    • krop.ka Re: Prosze o informację Poznań 12.02.03, 08:19
                      Ja mam wizytę u doktor Nowakowskiej wyznaczoną na najbliższy poniedziałek. Idę
                      do niej po raz pierwszy. We wtorek napiszę, jak byłosmile
                      • giza Re: Prosze o informację Poznań 12.02.03, 10:32
                        krop.ka napisała:

> Ja mam wizytę u doktor Nowakowskiej wyznaczoną na najbliższy poniedziałek.
                        Idę
                        > do niej po raz pierwszy. We wtorek napiszę, jak byłosmile

Jedno jest pewne, gabinet lux smilew tym samym przyjmuje jej mąż.
                        • krop.ka Po wizycie u dr N. 19.02.03, 09:12
                          Cześć! smile
                          Jestem świeżo po wizycie u dr Nowakowskiej i tak jak obiecałam, piszę słów
                          kilka jak było.
                          Giza miała rację, gabinet naprawdę luxsmile Dobry sprzęt, czyściutko,
                          przestronnie, miło, no jednym słowem robi wrażenie. Za te wrażenia jednak
                          trzeba dość sporo zapłacić - z portfela wyfrunęło mi 150 pln.
                          Sama pani doktor ani nazbyt miła, ani nieuprzejma - chyba taka w sam raz.
                          Odpowiada na wszystkie pytania, sprawia wrażenie osoby kompetentnej.
                          Przeprowadziła ze mną wywiad, potem badanie, cytologia, usg dopochwowe, badanie
                          piersi. Niestety, okazało się, że moje problemy z regularnością cykli są
                          spowodowane przez PCOsad Żeby postawić ostateczną diagnozę, zostałam skierowana
                          na trzydniowy pobyt w szpitalu na Polnej, gdzie N. jest zastepcą ordynatora.
                          Tam zrobią mi wszystkie potrzebne badania i mam nadzieję, że znajdą jakąś
                          odpowiednią dla mnie metodę leczenia tego paskudztwa...
                          Cóż, ogólnie jestem zadowolona. Przede wszystkim z tego, że pani doktor od razu
                          wzięła się do działania. Mam nadzieję, że przyniesie to jakieś efekty.
                          • giza Re: Po wizycie u dr N. 19.02.03, 10:55
                            krop.ka napisała:

Za te wrażenia jednak
                            > trzeba dość sporo zapłacić - z portfela wyfrunęło mi 150 pln.

No, tanio nie jest, może jako stała pacjentka bedziesz płaciła mniej, pozatym
                            nie za każdym razem robi sie cytologię, czy usg smile

Żeby postawić ostateczną diagnozę, zostałam skierowana
                            > na trzydniowy pobyt w szpitalu na Polnej, gdzie N. jest zastepcą ordynatora.
                            > Tam zrobią mi wszystkie potrzebne badania i mam nadzieję, że znajdą jakąś
                            > odpowiednią dla mnie metodę leczenia tego paskudztwa...

Byłam tam na identycznych badaniach w pażdzierniku, jak bedziesz miała jakieś
                            pytania to chętnie Ci odpowiem! Czeka Cie badanie przez ordynatora, którym
                            jest znana prof., uchodząca za speca od pco, na pewno coś wymysląsmile)

Pozdrowionka!!
                            • krop.ka Do Gizy:) 19.02.03, 12:08
                              Hej, fajnie, że się odezwałaś! smile
                              Widzę, że przechodziłaś tą samą drogę, na początku której jestem teraz ja.
                              Oczywiście, mam troche pytań odnośnie pobytu w szpitalu i bardzo chętnie
                              skorzystam z Twoich radsmile
                              Jakie konkretnie badania przechodziłaś? Byłaś zadowolona z opieki? Czy 3 dni
                              wystarczyły, czy może trzeba było pobyt przedłużyć? Nigdy jeszcze nie leżałam w
                              szpitalu, więc nawet nie wiem, jakie są "ogólnoszpitalne" zasady - co wolno, a
                              czego nie wolno na oddziale? Co powinnam ze sobą zabrać, żeby ułatwić sobie
                              życie?
                              No i najważniejsze - czy postawiono Ci jakąś konkretną diagnozę, zaczęto
                              leczenie i czy są jego efekty?...
                              Jeśli miałabyś chwilkę czasu, to skrobnij co nieco smile Może być tutaj lub na
                              priv. Z góry dzięki! smile)
                              • giza Re: Do Gizy:) 19.02.03, 15:03
                                krop.ka napisała:
                                > Jeśli miałabyś chwilkę czasu, to skrobnij co nieco smile Może być tutaj lub na
                                > priv. Z góry dzięki! smile)

Napisałam maila smile
                                • krop.ka Re: Do Gizy:) 19.02.03, 15:43
                                  Dzięki za porady! smile
                                  Napiszę jutro, bo dzisiaj czasu brak!
                                  Pozdrowienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka