Dodaj do ulubionych

nadzieja matka matek?

06.06.06, 10:38
glupio sie przyznac dziewczyny, ale tyle nadziei co w tym cyklu to ja nigdy nie mialam. strasznie sie boje ze to na nic, ale mimo ze wiem co znaczy w moim przypadku plodny sluz i objawy owu (ze nic ni zaczy, c widac na wykresach), to strasznie sie nakrecilamsad elegancko bylo, kilka dni porzadnych objawow, przed, a nie w trakcie duphastonu, miedzy 11 a 14 dniem cyklu, jutro zaczynam duphaston, czyli tak jak tzreba. wszystko co wiem o owulacji i tym jak mozna ja sprawdzic i o pcos jakos sie nie liczy. nawet przestalam sie martwic co ja w nowej pracy powiem ak sie uda. po prostu to ten miesiac. czuje lek, ogromna nadzieje i tesknote za czyms, czego jeszcze nie znam. chce. chce teraz.

rzeczywiscie latwiej bylo sie nie nakrecac i czekac na @. zawsze bylo miejsce na mila niespodzianke, a teraz to jak na szpilkach.
Obserwuj wątek
    • ewa.sz3 Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 10:58
      Tyle razy się nie udawało - to może wreszcie tym razem!!!!! Mnie się co prawda
      nie powiodło ale za Ciebie trzymam kciuki!!!!!!!!!! Powodzenia i dawaj znać jak
      będziesz coś wiedziała wink
      PS. A tak w ogóle to trzymam za nas wszystkie kciuki bo przecież w końcu nam
      się uda
    • otylkaa Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 11:02
      dagps, dokładnie cie rozumię - przerabiałam to juz parę razy!
      A teraz jestem na drugim brzegu - ten stan też jest okropny!! Działam,, a
      owszem, ale jak maszyna - automatycznie - objawy owu książkowe, dziś wieczorem
      USG, jutro lub pojutrze może IUI, a ja zero emocji - tak jakby mnie to w ogóle
      nie dotyczyło - uda się - to sie uda, nie uda to się nie uda - wisi mi to!
      To sie chyba nazywa depresja!!!!
      • xsyla Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 11:08
        ja czekam na swoją pierwszą IUI, mam PCO, a jutro idę na 2 USG. Jestem pełna
        nadzieji ale czuje że się niuda. Wiem że powinnam wyśleć pozytywnie, wszyscy mi
        to mówią. Ale jakoś ego nie czuje, chyba strach wziął nad tym wszystkim górę.
    • asiunia555 Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 11:18
      Dagmara. jak Ty pierwsza to ja zaraz po Tobie.
      a po wakacjach żadnej stymulacji już nie będziemy miały.
      i to bedzie nagroda za wiarę.
      ...a nadzieja zawsze umiera ostatniasmile
      trzymam mocno kciuki za Ciebie.
    • aleks_czwa Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 11:52
      Ja też mocno trzymam kciuki!!! I muszę przyznać, że ja też powoli się nakręcam
      (chociaz pewnie zaraz przyjdzie @ i będzie koniec nakręcania). Duphaston
      odstawiony 7 dni temu i jak narazie nic. Zobaczymy. Powodzenia! smile
      • magasi9 Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 12:15
        ja nawet mialam ochote sie nakrecic, moj maz sie nakrecil ze w czerwcu nam sie
        uda, ale sie rozchorowalam, i nie wiem kiedy czy wogole mialam, mam, bede miec
        owulacje confused a tez z chora przytulanie, kaszel tak mnie meczy ze maz spi w
        drugim pokoju sad
        czekam do sierpnia do 2 iui i wtedy sie nakrece za cale to czekanie (od 3 lat)

ale tobie Dagps zycze czerwcowego nie tylko nakrecania ale i efektow!

• tymonka30 Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 17:00
      Czy jest jakiś emotikon, który oznacza "trzymam kciuki"smile?
      • dagps Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 19:51
        nakrecona jak cholera mowi: dziekuje za kciuki.
    • molonela Re: nadzieja matka matek? 06.06.06, 22:45
      oj uważaj z tym nakręcaniem się, ja wiem, że to daje chwilową siłę, ale jak nie
      wychodzi, to jest jeszcze gorzej
      ale domyślam się, że teraz jesteś w stanie w taki stanie nakręcenia, że nie
      docierają do Ciebie zdroworozsądkowe argumenty

w każdym razie mocno trzymam kciuki
      • dagps Re: nadzieja matka matek? 07.06.06, 09:18
        no, nie docierajasad jakos
        • aleks_czwa Re: nadzieja matka matek? 07.06.06, 18:00
          No, ja już się nie nakręcam. Wczoraj zatestowałam - wprawdzie pod wieczór, ale
          to 32 dc, więc chyba nie ma znaczenia. I teraz czekam na @. Ale Tobie życzę,
          żeby @ nie przyszła... Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka