Gość: agata IP: *.chello.pl 22.01.03, 20:04 Jakie trzeba zrobic badania żeby okazało się, że przyczyną nie udanego zajscia w ciążę był wrogi śluz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzka Re: wrogi śluz IP: *.przezmierowo.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 22:11 Rozpoczyna się od testu po stosunku (2-6 godz. po ) , wykonywany tuż przed owulacją, który powinien wykazać obecność 5 lub więcej aktywnie poruszających się plemników w śluzie szyjkowym, pobranym na poziomie ujścia wewnętrznego szyjki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: wrogi śluz IP: *.radom.pilickanet.pl 30.01.03, 15:00 ja miałam wykonany pc test i wynik był negatywny, pózniej skierowano mnie na hsg i okazało się, że mam drożne jajniki a teraz znów mam iść na pc test i co jak znów wyjdzie negatywny??? mam wykonane wszystkie badania hormonalne, mam jajeczkowanie, mąż też się badał i wszystko ok. czyli co dalej mnie czeka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atropina Re: wrogi śluz IP: webcacheP* / 62.29.220.* 30.01.03, 16:12 inseminacje p-m atro Odpowiedz Link Zgłoś