aga280 06.07.06, 13:48 proszę napisz coś więcej o Skotniczym bo ja leczę się u niego od ponad roku, proponował mi laparoskopię ale zwlekam. Gdzie się leczysz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka.krak Re: do agnieszka.krak 06.07.06, 14:25 dr skotniczny z tego co mi wiadomo w ogole nie jest specjalista w dziedzinie niepłodnosci z złe opinie słyszałm od pacjentek nie zwiazanych z tym problemem. Ja sie lecze u dr Janeczki w klinice IVF i jestem zadowolona, wczesniej chodziłam do dr Goreckiej. Poza tym u mnie problemem jest brak problemu, tzw niepł. idiopatyczna. Miałam u niego trzy iui nieudane i dr sugerował in vitro, ale nagle zaszłam w zupełnie naturalnym cyklu, poroniłam w 6 tyg. Mam jak sie okazało podwyzszone p ciała antykardio i to wg doktora uszkadza zarodki.Dr Janeczke zdecydowanie polecam to chyba jedyny krakowski gin specjalista od niepł z prawdziwego zdarzenia, bardzo pozytywna opinie ma tez dr Przybycien ktory rowniez pracuje w tej samej klinice Odpowiedz Link Zgłoś
aga280 Re: do agnieszka.krak 07.07.06, 06:45 czy mogłabyś mi podać nr tel. do Janeczki, koszt wizyty z usg, adres, czy długo się czeka na wizytę Odpowiedz Link Zgłoś
mila_do_nieba Re: do agnieszka.krak 07.07.06, 07:37 Telfeon do kliniki: 12 665 37 77 cena I wizyty 100zl , kolejne 75, kolejne USG np do monitoringu 40zl Odpowiedz Link Zgłoś