Dodaj do ulubionych

dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zestaw)

20.07.06, 11:38
dzis moj 30 dc i poki co boli mnie brzuch i jajniki, co chwila chodze do
lazienki sprawdzac czy zaczela sie @ i poki co nic ... Pochlaniam jedynie po
litrze siku pomidorowego dziennie (i tak juz od prawie tygodnia). Kolezance z
pracy na sam widok szklanki pelnej soku jest niedobrze, a mnie ciagle go
malo smile
Przez ostatnie 3 m-ce bylo jak w zegarku - zawsze 21 @ przychodzila, wiec ...
pewnie jutro koniec czekania sad
Obserwuj wątek
    • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 20.07.06, 11:58
      Iwcia (o ile pamiętam dobrze Poznanianko) ja dziś chyba 22 d.c.
      też pierwszy cykl z ziołami Sroki. ale bez nadziei. w 14 d.c. nic nie było...sad
      także cudnego zadziałania ziół u mnie nie będzie sad ale piję je dalej...

ale Tobie zyczę żeby @ nie przyszła!!!
      • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 20.07.06, 12:05
        pamiec na 6 z + smile
        Ja nie wiem, czy cos bylo, czy nie, bo z powodu braku kompletu badan, zmiany
        lekarza i okresu urlopowego nie mialam zadnego monitoringu smile Wiec do konca
        bede zyc w nieswiadomosci i nadzieji. Ale jakby co, to nie martwmy sie, bo
        jeszcze miesiac wakacji przed nami smile No a ja 31 lipca mam urodzinki, wiec to
        bedzie napewno moje urodzinowe zyczenie. Sciskam mocno smile
        • asiunia555 !!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 12:07
          szok!!!! ja też mam 31 lipca urodziny!!!!
          • iwcia777 Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 12:07
            to naprawde niesamowite smile ja 27 a ty??
          • asiunia555 Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 12:07
            ciekawe co jeszcze nas łączy poza datą i poznaniemsmile)))
            • asiunia555 Re: !!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.06, 12:15
              no jeszcze pierwszy cykl z ziołami Sroki nr 3 nas łączysmile
    • iwcia777 ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 12:11
      a jestes rodowita poznanianka??
      Ja nie, mieszkam tu od 3 lat smile
      • asiunia555 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 12:14
        ja od więcej lat tzn. odkąd zaczęłam studiować (oczywiście z przerwami na
        wakacje w czasie studiów)
        ja za te parę dni skończę 27. a Ty rozumiem skończysz 28?
        • iwcia777 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 12:39
          rocznik 79 wiec tez 27 smile
          a skad pochodzisz??
          ja z okolic kepna.
          • asiunia555 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 12:56
            no to 31 lipiec 1979 z okolic Bydgoszczy pozdrawia 31 lipiec 1979 z oklic
            Kępna !!!smile)))
            może to jakiś znak? cosmile???
            • iwcia777 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 13:07
              moze ... smile
              i napewno bedziemy iec dzieciatka z tego samego roku, zobaczyszsmile i to
              blizniaki ... smile
              Pocieszam sie, ale tez upal swoje zrobil. U nas w biurze juz chyba ze 35 stopni
              i brak klimy. Acha no i pracuje w Janikowie ... ty moze tez??
              • asiunia555 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 13:18
                ja w poznaniu. ale mam w biurze klimę więc u mnie przyjemnie, nawet mi stopy
                zmarzłysmile

bardzo bym chciała zajść w ciążę jeszcze we wakacje...
                za tydzień w sobotę zaczynam urlop więc też będzie cykl bez usg - może
                wtedy...???
                • iwcia777 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 13:26
                  bede trzymac kciukasy za moja rowiesniczke ... smile musi sie udac w koncu, noe
                  nie. Sciskam mocno
                  • asiunia555 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 14:25
                    ja za Ciebie też. daj znać jutro koniecznie!
                    • iwcia777 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 14:57
                      dam napewno, wyplacze sie w Twoje ramiona
                      • asiunia555 Re: ile masz wiosenek kobitko?? 20.07.06, 15:19
                        są otwarte i na pewno wysłuchająsmile ale oby za parę dni wysłuchały innej
                        historiismile
    • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 08:26
      i nadal cisza ...
      • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 08:30
        i niech ta cisza trwa...smile
        informuj mnie koniecznie na bieżąco o postępach ciszy.
        jakieś objawy?

ale się chmurzy...chyba zaraz lunie...
        • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 08:41
          jedyny objaw to ten sok pomidorowy i skurcze i bol macicy (chyba macicy). A
          poza tym to nic.
          Napewno poinformuje, ale znajac moje porabane cykle to lada dzien sie zacznie.
          Jak nie, to w poniedzialek zrobie tescik - juz chyba tysiaczny z koleji (z
          czego tylko jeden byl pozytywny)smile
          • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 09:22
            a co było wtedy kiedy ten jeden był pozytywny? nie udało się?
            • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:05
              test pozytywny 1 luty 2006, 14 luty 2006 w 6 tyg. poronbienie samoistne
              niestety sad Bylo mi ciężko, nadal jest, tym bardziej ze zbliza się termin
              porodu i ... sama wiesz. Ale coz. To zawsze ze mna bedzie. Takie zycie. Mam
              nadzieje, ze byl to pierwszy i ostatni raz.
              • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:07
                przepraszam że spytam, jeśli to za bardzo boli to nic nie odpowiadaj...ja
                zrozumiem.
                czy bolało? musiałaś być w szpitalu? byłaś wtedy na cyklu naturalnym czy
                stymulowanym?
                • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:16
                  spokojnie, nie jestem tu pierwsza i zapewne nie ostatnia z takimi problemami.
                  Nic nie bolalo, kompletnie nic, przyszlo jak zwykly okres. Ale jak mowil lekarz
                  to dlatego, ze wczesniej w pazdzierniku mialam laparoskopie i ze to bylo tak
                  wczesnie. Ale slyszalam, ze ronienie nawet trzterotygodniowych ciaz strasznie
                  boli. U mnie byl to normalny, spozniony okres, beta po tym wszstkim spadala
                  ladnie, najpierw 118, potem 18.5 a potem juz mniejsza niz jeden, wiec lekarz
                  powiedzial, ze sam sie organizm wyczyscil. Widocznie tak musialo byc sad
                  Ale ja ciagle wierze, ze bede mama, bo kocham dzieci ...
                  A tak w ogole to czasem dobrze jest sie wygadac komus, kto cie rozumie smile
                  Dzieki
                  • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:24
                    wiem wiem. rozumiem. w razie jakbys potrzebowała się wygadac to śmiało możesz
                    pisać do mnie.
                    przykro mi bardzo że tak się stało. sad(( ja jak sobie pomyślę to nie wiem czy
                    bym psychicznie się szybko podniosła. czasem wydaje mi się że nie.
                    rozumiem że to Ciebie nadal boli...smutno mi.
                    ale kto wie...może juz masz tam tą fasoleczkę którą nie długo urodziszsmile mocno
                    Wam tego życzę.
                    • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:42
                      dzieki wielkie. Powiem ci cos, co jest smutne i przykre ale prawdziwe, ze co
                      nas nie zabije, to nas wzmocni. Przez pierwszy miewsiac chodzilam tylko do
                      pracy, nie chcialam nigdzie wychodzic, z nikim rozmawiac, tego nie da sie
                      opisac, co sie wtedy dzialo w mojej glowie, ale teraz jestem silniejsza i wiem,
                      ze musze walczyc. Zreszta cale zycie o cos walcze i mam pod gorke wiec ... Na
                      szczescie mam kochanego meza łobuza i dzieki niemu wrocilam do normalnego zycia.
                      A jesli chodzi o ewentualna asoleczke, to mimo ze czuje ze jeszcze jej tam nie
                      ma, to jak sobie pomyusle ze moglaby tam byc to miotaja mna dwa uczucia:
                      ogromna radosc i jeszcze wiekszy strach ... Oby sie tylko historia nie
                      powtorzyla.
                      Ale poki co staram sie myslaec pozytywnie, myslec o wakacjach w Muszynie,
                      opoczynku od stresow w pracy, a jeszcze przed urlopen wizyta u ginia smile Musi
                      byc dobrze no nie. I tego sie wszystkie trzymajmy!!!
                      • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:45
                        tak jest kochana!!! musi sie dobrze w końcu ułożyć. podziwiam Ciebie bardzo i
                        cieszę że Ciebie poznałam.
                        ja na urlop jadę za tydzień w sobotę - bardzo się cieszę. najpiew tydzień w
                        góry a potem morze trochę mazury i morze może samo morze. zobaczymy.
                        • iwcia777 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 10:58
                          ja tez sie ciesze, ze poznalam ciebie smile
                          No to wyglada na to, ze zaszalejecie w te wakacje. Zapowiadaja ci sie
                          urodzinowo-urlopowe dni. Nazbieramy sil i od wrzesnia do ataku. Wezmiemy
                          wszystko szturmem smile
                          • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 21.07.06, 12:01
                            a jakże!!!
                            może urodzinowe życzenie się nam spełni w sierpniu.
                            a może Twoje już się spełniło....smile
                            w moje urodziny pewnie będę w trakcie @ ale zaraz potem będzie cykl bez gina
                            bez usg....i zobaczymy. ziółka będę dalej pić.
    • ender78 udało się po pierwszym cyklu z ziołami 22.07.06, 10:29
      mam PCOS i straciłam nadzieję, to tu na forum dowiedziałam się o mieszance 3,
      kupiłam i już w pierwszym miesiącu brania dzisiaj test od Ewy pokazał ciążę !!!
      A lekarze już do in vitro nas namawiali.
      Jak ktoś chce mam do oddania resztę mieszanki bo kupiłam na cały cykl leczenia,
      pisać na e-mail ender78@gazeta.pl. starczy jeszcze tak na 60 dni.
      Opis mieszanki do oddania
      • asiunia555 Re: udało się po pierwszym cyklu z ziołami 22.07.06, 11:57
        Ender gratulacje!!! ja jestem na końcówce pierwszego cyklu z 3 mieszanką. ale
        już wiem nie zadziała bo byłam na usg. ale piję dalej i liczę że może w drugim
        cyklu się uda!
        nie odkupię jej od Ciebie bo sama mam puszkę i wielka torbęsmile))
        wszystkiego dobrego!
    • asiunia555 Iwcia777!!!! 22.07.06, 11:59
      no i co???? przyszła ta @ czy nadal wspaniała ciszasmile????
      daj mi szybko znać bo ja znów na weselicho dziś jadę więc dopiero jutro
      wiczorkiem zajrzę na forumsmile
      • iwcia777 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 07:55
        no jestem, niestety w domqu nie mam internetu, wiec na forum jestem w pracy od
        ponioedzialku do piatku smile Dzis .... 34 dzien cyklu i nadal cisza. Jutro chyba
        zrobie test, chociaz nie mam kompletnie zadnych objawow wskazujacych na
        fasoleczke i troche sceptycznie podchodze do tej ciszy. Z moim PCO to raczej
        normalne. Zastanawia mnie tylko fakt, ze przez ostatnie 4 m-ce mialam regularne
        cykle a teraz ... Jutro wszystko bedzie jasne.
        • asiunia555 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 11:47
          no to trzymam bardzo dalej kciuki!!!
          a czy przy tamtej ciązy czułaś coś miałaś w ogóle jakieś objawy? czy nic?

a ja już czuję że @ nadejdzie w tym tygodniu sad(((
          • szyszka39 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 12:06
            czesc dziewczyny, ile kosztuje taka mieszanka??i gdzie sie ją zamawia?
            • iwcia777 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 12:09
              mieszanke robi sie samemu, a poszczegolne ziola sa w kazdym sklepie zielarskim.
              Koszt ok. 25 zl
            • asiunia555 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 12:31
              Szyszka. w sklepie zielarskim dałam pani karteczkę ze spisem jakich ziół ile.
              pani z każdej szufladki łopatka nabrała odpowiednie ilości zważyła wsypała do
              jednej papierowej torby. w domu w dużej misce trzeba je wymieszać i pić
              codziennie przed snem szklaneczkę. koszt - ja chyba 22 zl zapłaciłam a torba
              jest sporasmile
            • yen33 mieszanka 24.07.06, 12:52
              Ja kupowałam tutaj www.sklep.starania.pl każdy składnik zapakowany w oryginalną
              zgrzewaną torebkę Herbapolu z certyfikatami więc wiesz co pijesz, w zielarni
              pani policzyła mi za zestaw 32 zł !!! ale u nas na wsi to jedyna zielarnia w
              okolicy 30 km więc może sobie ceny narzucać sad W aptece w ogóle połowy ziół nie
              było
              Mieszanki klik w torebkach
              • asiunia555 Re: mieszanka 24.07.06, 13:05
                no pewnie. cena zależy od dostępności. ja w zielarni w poznaniu zaplaciłam
                naprawdę malo i widziałam co Pani waży i jak.
                w sklepie starania są dwie możliwości albo pełen zestaw z rutą albo bez.
          • iwcia777 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 12:08
            dzieki za kciuki smile
            o ile dobrze pamietam, to wstawalam w nocy siku i nie mialam ochoty na slodnie
            (chociaz uwielbiam slodycze pod kazda postacia). No i tez bolal mnie brzuch jak
            na okres i jakby klula macica. aha i chyba piersi mnie troche bolaly.
            Teraz na slodkie tez nie mam ochoty, czasem mnie mdli, ale nie chodze siku w
            nocy. Piersi tez mnie bola od czasu do czasu no i caly czas podbrzusze, tak jak
            na @. wiec co chwila biegam do lazienki, zeby sprawdzic. Ale dzis juz mnie boli
            wydaje mi sie mocniej i tak typowo okresowo, wiec chyba @ przyjdzie lada
            chwila. A jak nie, to jutro raniutko tescik, bo to juz bedzie 35 dzien smile
            • asiunia555 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 12:27
              Iwcia ale by było super!!!!
              wynika że jednak jakieś obajwy zbliżone trochę masz. przecież nie muszą być
              identyczne.
              a co do ziółek mam do Ciebie pytanko: czy pogorszyły Ci cerę? bo mi straszne
              bolące syfy ostatnio powychodziły na twarzy i tak myślę że to od tego.
              jutro rano na forum chcę od Ciebie usłyszeć że są 2 kreski!!!!i zamawiam
              pierwsza fludiki!
              • iwcia777 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 12:50
                jakby co pierwszenstwo do fluidkow masz zagwarantowane.
                Ziolka cery mi jie pogoprszyly, a wydaje mi sie nawet, ze wrecz przeciwnie,
                zmienila sie na lepsze. A tak w ogole to jak po weselu??
                • asiunia555 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 13:09
                  wesele super. wytańczyłam się na juz tym razem na maksa. bo było to trzecie
                  weselicho w lipcu i ostatnie... na szczęściesmile bo finansowo nas w tym miesiącu
                  zrujnowały!smile)) a urlop przed nami....
                • asiunia555 Re: Iwcia777!!!! 24.07.06, 14:50
                  dzięki za pierwszeństwo fluidkówsmile

co do ziółek to zazdroszcze poprawy cery. u mnie wyraźne pogorszenie. poza tym
                  tak gdzieś od 8 może dnia ich picia (czyli w sumie od początku cyklu) nie mogę
                  dospać do rana i wstaję w nocy siusiu bo bardzo mi się chce. czytałam ze te
                  ziółka są moczopędne i u mnie to się sprawdza. a na bocianie wyczytałam że
                  jedne dziewczyny narzekają na gorszą cerę inne na poprawę przy ich piciusmile
                  a mi się kurczę musialo to gorsze przytrafić...
    • asiunia555 Re: dzis moj 30 dc-I cykl z ziol.O.Sroki (III zes 25.07.06, 09:53
      Iwcia kończę szczęśliwym wpisem ten wątek!!!
      hurraaa!!!! Iwcia ma dwie krechy!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka