funia79 20.11.06, 10:43 dziewczyny polećcie mi dobrego lekarza z Łodzi, który zajmuje się ciążowym leczeniem PCOS. Najlepiej prywatnie, taki który ma USG w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_marta Re: lekarz Łódź i okolice- PCOS 20.11.06, 11:18 dr Sobkiewicz - Salve prof. Radwan - Gameta www.gameta.pl/php/main.php Odpowiedz Link Zgłoś
funia79 Re: lekarz Łódź i okolice- PCOS 20.11.06, 12:42 też coś słyszałam o dr Sobkiewiczu, ale nie byłąm pewna czy zajmuje się PCOS, bo to w sumie zaburzenie ginekologiczno- endokrynologiczne a ile u niego płaci się za wizytę i USG ? czy On pracuje również w jakimś szpitalu ?? i co dla mnie ważne, jaki ma stosunek do pacjentek? czy jest bardzo oschły, czy raczej bardziej przyjazny ? Odpowiedz Link Zgłoś
anneczka78 Re: lekarz Łódź i okolice- PCOS 21.11.06, 15:01 Dr Sobkiewicz zajmuje się leczeniem niepłodności, a PCOs to przecież jedna z często wystepujących przyczyn tego zjawiska. Ma w gabinecie usg, wizyta prywatna kosztuje 90 zł, można też chyba leczyć się na NFZ, ale dopytaj w recepcji www.salve.pl/ w linku masz numery telefonów. Jest sympatyczny dla pacjentek, ale oczywiście w granicach rozsądku. Bardzo rzeczowy, dużo i przystępnie tłumaczy. Jestem jego pacjentką, choć u mnie akurat był problem poronień, a nie niepłodności. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś