coccinelle76 07.12.06, 13:25 Hej! A Ty czemu sie nie chwalisz tylko w innym watku niesmialo wspominasz??? Serdeczne gratulacje!!! Tutaj kazda taka dobra wiadomosc daje nadzieje innym dziewczynom wiec rozylaj fluidki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juja2103 Re: Do juja2103 07.12.06, 13:39 Bardzo dziekuję, ale naprawdę nie czuje tego, nie byłam świadoma ze się uda. Na dodatek po INV-ICSI człowiek sie boi, ze ten cud nagle przeminie. Tak czy inaczej, jestem w ciąży i przesyłam fluidki (w szczególności dla Edytki) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cieszę się niesamowićie, nie dociera do mnie, ze się udało. Dla zainteresowanych, leczyłam się w Invimedzie u dr Karwackiej i polecam. Jeszcze raz dziekuję. justa Odpowiedz Link Zgłoś
ronia.p Re: Do juja2103 07.12.06, 13:50 Ogromne gratulacje!!!! Zdrówka życzę dla Ciebie i fasolki! Zabieram jednego fluidka (~))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 Re: Do juja2103 07.12.06, 13:59 kochana gratulacje kolejny raz I łapie fluidki. Moje in vitro w tym miesiacu. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mojachwila Re: Do juja2103 07.12.06, 14:41 Justys jestes kochana,ale znasz juz moje podejscie do calej sprawy....ciesze sie,ze chociaz tobie sie udalo...ja zaluje tylko,ze nie moge podejsc od razu do kolejnego transferu...ale trudno...widocznie tak milao byc.... Odpowiedz Link Zgłoś
asioolka1 Re: Do juja2103 07.12.06, 15:19 Juja, cieszę się razem z Tobą i tez podkradam wiruskina przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś