Dodaj do ulubionych

krępująca prośba :(

15.01.07, 22:51
Jeżeli któraś z Was ma niepotrzebny Duphaston i mogłaby się go pozbyć, to
bardzo proszę o kontakt. Mam kryzys finansowy, a lek jest mi potrzebny. Jeśli
kogoś uraziłam - przepraszam. Jest to dla mnie krępujące, ale nie mam się do
kogo zwrócić.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • mag_32 Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 09:01
      Mam duphaston, ktorego juz pewnie nie uzyje, wiech chetnie oddam.
      mag
      • e-dziunia Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 09:11
        Bardzo gorąco dziękuję. adres przesłałam na skrzynkę pocztową. Jestem naprawdę
        bardzo wdzięczna smile)))
        Pozdrawiam ciepło smile
        e-dziunia
        • malesa.m Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 12:16
          Witam! Ja mam Duphaston ale tylko 6 tabletk z datą waż.09 2007.
          Jeśli by Ci to coś pomoglo to daj znać.(przyślij adres to wyślę).
          Adres przyślij na mail malesa.m@interia.pl
          • e-dziunia Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 12:26
            6 tabletek to 3 dodatkowe dni leczenia. Wiem, że niektórym dziewczynom zostają
            takie właśnie niepotrzebne końcówki, które mnie bardzo się przydadzą. Dziękuję
            bardzo! Adres posłałam. Pozdrawiam smile))
    • ominika Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 12:23
      Wczoraj odstawiłam duphaston. Jesli tylko przez najbliższe 2 dni wszystko bedzie
      ok - a mam nadzieje, ze tak winkto moge oddać Ci 14 tbl.
      Pzdr.
      D.
      • ominika Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 12:25
        A i podpytaj na forach ciązowych dziewczyny z terminem na pierwsze trzy, cztery
        miesiące 2007, jesli brały to tez pewnie juz odstawiają. I moe tez pomogą wink
        • e-dziunia Re: krępująca prośba :( 16.01.07, 12:29
          dziękuję, prośby rozsyłam. Pozdrawiam smile))
    • e-dziunia Już wystarczy :)) 16.01.07, 20:42
      Wszystkim dziewczynom z całego serca dziękuję. Uzbierałam dość, aby doczekać do
      wypłaty. Dziękuję jeszcze raz!!!
      • mada27 Re: Już wystarczy :)) 16.01.07, 21:34
        Mam jeszcze ponad 20 sztuk. Mi już się nie przydadzą. Chętnie oddam, bo po co
        kupować.
        • e-dziunia Re: Już wystarczy :)) 16.01.07, 22:30
          jeśli rzeczywiście się nie przydadzą, to ja zrobię z nich użytek. Dziewczyny
          jesteście wspaniałe!
          Adres podam na skrzynkę. Pozdrawiam i dziękuję smile)
          • zetka31 Re: Już wystarczy :)) 17.01.07, 00:14
            Ja nie używam, ale jeśli będzie Ci nadal brakowało lekarstw (jakichkolwiek), to
            pisz śmiało - chętnie kupię i wyślę, żeby Ci pomóc. Jestem na etapie CLO.

A swoją drogą - łzy mi się w oku zakręciły, bo kuźwa mać - w tym Państwie na
            wszystko są pieniądze, tylko nie na pomoc takim jak my.
            • tymonka30 Re: Już wystarczy :)) 17.01.07, 07:50
              Zamiast becikowego to by dali najpierw na leczenie dziady !!!!!!
              • e-dziunia Re: Już wystarczy :)) 17.01.07, 08:56
                To prawda, że gorzej już być nie może. A dziecko to dzisiaj luksus od momentu,
                kiedy zaczyna się o nim myśleć. Na razie dzięki uprzejmości wielu dziewczyn
                udało mi się zdobyć odpowiednią ilość tabletek, aby doczekać "lepszych czasów".
                To takt, że niby jedno opakowanie drogie nie jest - 30cośzł, ale biorąc pod
                uwagę, że w miesiącu potrzebne są dwa (to ponad 60), do tego wszystkie badania
                prywatnie ,bo lekarze na fundusz uważają, że szkoda robić sobie koszty, i do tej
                pory nie miałam nawet zalecenia na mocz czy morfologię. Jak chcę się
                czegokolwiek o swoim stanie zdrowia dowiedzieć, to muszę szukać na necie, jakie
                badania powinno sie wykonać i jak interpretować wyniki! To jakiś obłęd.
                • e-dziunia szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 17.01.07, 18:50
                  Kochane dziewczyny, okazałyście mi ogrom serca za co jestem Wam niezmiernie
                  wdzięczna. Mam w tej chwili w domu ostatnią tabletkę, ale już jej nie wezmę,
                  ....maluszka już nie ma...
                  Tym, które tabletki posłały odeślę je tak szybko jak to będzie możliwe, reszta
                  niech nie wysyła.
                  Ja teraz czekam, aż popłynie pierwsza krew, a łzy spływają mi po policzkach jak
                  rzeka. To już trzecia stracona szansa...
                  Chyba czas przenieść się na Wasze forum.

Jeszcze raz Wszystkim z całego serca dziękuję!!!!
                  • zetka31 Re: szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 17.01.07, 21:29
                    Strasznie mi przykrosad((
                  • malesa.m Re: szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 17.01.07, 22:05
                    Strasznie mi przykro!!!
                    Tabletek nie odsyłaj, jeszcze mogą ći się przydać!
                    Nie trać nadziei, jeszcze Wam się uda.
                    Ja miałam pięć razy In Vitro i dopiero za tym piątym razem się udało.
                    Odpocznijcie trochę i próbujcie dalej (jeśli tylko będziecie mieć możliwość).
                    Ja byłam za kazdym razem coraz bardziej załamana a teraz mam moje bliźniaki.
                    Ja przez 4 razy nawet na "chwilę" nie zaszłam w ciąże a u Ciebie coś się dzieje.
                    Za piątym podejsciem też myślałam że się nie powiodło bo czułam jak za każdym
                    razem że dostanę okres i przestałam uważać na siebie a tu niespodzianka.
                    Zmień lekarza, klinikę i próbuj. UDA WAM SIĘ! Trzymam kciuki.
                    • e-dziunia Re: szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 17.01.07, 22:23
                      no właśnie okazało się że niewiele się dzieje, bo to był pusty pęcherzyk - jak
                      zawsze sad
                      No to skąd ja mam wziąć dzidziusia jak w jaju go nie ma?
                      • malesa.m Re: szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 17.01.07, 22:30
                        Może właśnie zmień lekarza.
                        Pewnie dostaniesz trochę inny zestaw leków i w końcu się uda.
                        Musi się udać.
                        Trzymaj się
                      • ae_iwona_83 Re: szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 17.01.07, 23:05
                        bardzo mi przykro, ale pamiętaj, że nie jesteś sama, bądź dzielna i się nie
                        poddawaj, pozdrawiam
                  • ana_31 Re: szczęście bywa czasem tylko chwilką :(((( 21.01.07, 18:26
                    Przytulam mocno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka