jolka9919 28.02.07, 22:06 dziewczyny mam przed misiaczka (2 dni przed) dziwnw plamienia takze dzien -2 po pojawia sie dziwny sluz taki brazowawy nie komentujecie tego zlosliwie czy to jakas infekcja? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tymonka30 Re: dziwny sluz 01.03.07, 10:38 To pewnie brudzenie przed właściwą @. Wiele tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: dziwny sluz 01.03.07, 11:18 jolu, ja tez tak mialam - to podobno czesta rzecz i nie ma powodu do niepokoju Odpowiedz Link Zgłoś
jolka9919 Re: dziwny sluz 01.03.07, 18:39 dzieki dziewczyny zaniepokoilam sie bo powiedzmy ze to przed okresem tlumacze ale juz po i to tak nagle po 2-3 dniach ,kiedy juz zadnego nawet kropelkowego plamienia nie mialam? Odpowiedz Link Zgłoś
zula.a Re: dziwny sluz 01.03.07, 19:25 mam dokładnie tak samo i jestem podobno całkiem zdrowa. Zawsze jest to zapowiedz @ i zawsze się tak kończy, @, dwa dni nic a potem znów ten brudny śluz (chociaż trudno nazwać to śluzem). Głowa do góry, ja teraz, jak się nie pojawiłoby to będę zaniepokojona. Odpowiedz Link Zgłoś