joanna9629 29.03.07, 09:30 Mam pytanie, czy ktos z Was podchodził do takiego zabiegu w tej klinice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olowa1 Re: Gameta- ICSI + punkcja jąder. 29.03.07, 19:14 proszę dziewczynki napiszcie mi ile kosztuje taki luksus jak inv właśnie w gamecie jestem z Łodzi i zaczynamy myśleć o tym coraz częściej , żeby spróbować. Wiem że cennik jest podany na ich stronie ale nie chce mi się wierzyć że to tyle. Dziękuję trzymam za was kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kaka154 olowa 30.03.07, 09:30 wychodzi mniej więcej tyle ile na stronie, to się zmienia w zalezności od tego ile leków zuzyjesz, w jakim protokole, jak dobrze się stymulujesz itp. O tym decyduje lekarz. Mnie to kosztowalo prawie 3,5 tys leki, 3 tys isci, 850 transfer, plus ok 300-400 na wizyty usg i bad krwi. są to ceny na grudzień 2006. i później 500 zl zamrożenie dwóch pozostalych zarodków, i 500 zl przechowywanie na rok. Najlepiej poszukac jeszcze na forum, dziewczyny bardzo duzo piszą o cenach... wiadomo w każdym miejscu jest troszke inaczej. No i nalezy pamiętaż że badania przed przystapieniem do in vitro nie są najtańsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś