Gość: Ana IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ana Re: Nadżerka - wymrażanie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 18:07 Ostatnio na dodatek wszystkiego lekarz wykrył u mnie niewielką nadżerkę. Jako ponoć najlepszy sposób jej usunięcia zaproponował mi zabieg tz. wymrożenia. Czy któraś Was to miała? Ile płaciłyście za taką przyjemność? Pozdrawiam i bardzo proszę o odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Nadżerka - wymrażanie 04.06.03, 19:19 Ja mialam - jakies 4 lata temu, wtedy placilam 200 zl. Caly zabieg jest bezbolesny i trwa 2 minuty. Potem troszeczke boli brzuch przez dwa-trzy dni tak jak przed okresem. Ja jestem zadowolona bo do czasu wymrazania ciagle mialam jakies stany zapalne, grzybice itp. a od tamtej pory NIC. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia222 Re: Nadżerka - wymrażanie 05.06.03, 09:44 Ja też miałam, rok temu, niestety nie pamiętam, ile płaciłam. Zabieg całkowicie bezbolesny, później miałam tylko lekkie plamienie, żadnych bóli brzucha. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola1232 Re: Nadżerka - wymrażanie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 17:36 Ja też to miała kilka lat temu. Zupełnie bezbolesny zabieg i od tego czasu spokój z nadżerką. Odpowiedz Link Zgłoś