Gość: ania
IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com
17.06.03, 17:44
witam dziewczyny,
chyba przyszedl na mnie czas, rok temu bylam w cizy pozamacicznej, ktora usunieto zastrzykiem z methotrexate, byla bardzo malutka. po tym nastapila seria poronien bardzo wczesnych, lekarz stwierdzil,ze nie ma sie czym martwic bowiem wiele kobiet nie zauwazyloby naewt,ze byly w ciazy ot przesuniecie okresu i tyle. nie zalecil zadnych badan hormonalnych, nie widzial potrzeby badania meza a to z tego wzgeldu, ze mamy juz jedno wspolne dziecko (10 letnie), stwierdzil ,ze jestem zdrowa, anatomicznie wszystko gra nic tylko rodzic dzieci....... wspomnialam,ze z sutkow cos sie wydziela co skwitowal mentlikiem w organizmie, wczesnymi poronieniami ....
z gabinetu wyszlam zadowolona, dodal mi otuchy -zdrowa jestem , wszystko dobrze ...
bylo to 1 marca..... a ja ciagle czekam, symptomy ( wydzielina z sutkow, okres tydzien wczesnie) zostaly a ciazy nie ma i nic nie wskazuje aby cos mialo sie zmienic.
mam pytanie do Was, od czego zaczac leczenie? jestem w USA, sama musze placic za wizyty i badania chcialabym byc wiec dobrze przygotowana i robic te naprawde konieczne.
bardzo dziekuje za pomoc,
pozdrawiam
ania