Gość: RIKITIKI IP: 213.195.181.* 23.06.03, 12:31 CZY TEN LEK PRZEPISUJE SIĘ WYŁĄCZNIE W KLINIKACH NIEPŁODNOŚCI CZY MOŻE GO RÓWNIEŻ PRZYPISAĆ GINEKOLOG ZE ZWYKŁEJ PRZYCHODNI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evy Re: Clostylbegyt 23.06.03, 12:47 Mnie to lekarstwo przypisuje "normalny" ginekolog, przyjmujący prywatnie a nie w żadnej klinice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-74 Re: Clostylbegyt IP: *.rybnik.net.pl / 192.168.3.* 25.06.03, 12:25 właśnie wczoraj wykupiłam trzecią serię. opakowanie na receptę kosztuje ok. 4 pln a bez ok. 16 pln. przepisał mi go tak jak większości zwykły ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota17 Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 13:29 ... ile kosztuje tek lek? muszę właśnie (po raz pierwszy) wykupić receptę i ciekawa jestem ile mam na nią przygotować? Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 23.06.03, 13:34 Gość portalu: Dorota17 napisał(a): > ... ile kosztuje tek lek? muszę właśnie (po raz pierwszy) wykupić receptę i > ciekawa jestem ile mam na nią przygotować? Jakos 20-25 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.03, 17:40 jeżeli masz receptę ze zniżką to ja miesiąc temu płaciłam 6 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 24.06.03, 11:30 Biorac Clo nalezy monitorowac cykl na USG, gdyz jest to lek stymulujacy jajniki. Znajac polskie realia "ZWYKLY GINEKOLOG" nie posiada w gabinecie takiego sprzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 12:33 Gość portalu: andzia napisał(a): > Biorac Clo nalezy monitorowac cykl na USG, > gdyz jest to lek stymulujacy jajniki. > Znajac polskie realia "ZWYKLY GINEKOLOG" > nie posiada w gabinecie takiego sprzetu. A tu Cię muszę Andziu zadziwnić bo mój NORMALNY czy też jak piszesz ZWYKŁY GINEKOLOG ma w swoim gabinecie USG) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 13:54 evy napisała: > Gość portalu: andzia napisał(a): > > > Biorac Clo nalezy monitorowac cykl na USG, > > gdyz jest to lek stymulujacy jajniki. > > Znajac polskie realia "ZWYKLY GINEKOLOG" > > nie posiada w gabinecie takiego sprzetu. > > A tu Cię muszę Andziu zadziwnić bo mój NORMALNY czy też jak piszesz ZWYKŁY > GINEKOLOG ma w swoim gabinecie USG) > andzi pewnie chodzilo o usg waginalne - czyli to wewnetrzne. jest ono rzadziej spotykane niz zwykle usg, ktorym jezdzi sie po brzuchu. ale niewatpliwie coraz wiecej ginekologow (nawet tych "zwyklych") sie wen zaopatrza. Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 14:03 larvva - no i dokładnie o to mi chodziło, o takie usg :o)) miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 14:46 to masz szczescie do lekarza pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 15:04 larvva napisała: > to masz szczescie do lekarza > pozdrowko nooo:o), ale jak dla mnie wyznacznikiem tego szczęścia będzie bebik:o)))) miłego Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 15:05 larvva napisała: > to masz szczescie do lekarza > pozdrowko p.s. oczywiście miało byc bejbik... Odpowiedz Link Zgłoś
larvva Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 15:17 tez na swoj wyznacznik szczescia czekam czyli na malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
evy Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? 25.06.03, 15:39 larvva napisała: > tez na swoj wyznacznik szczescia czekam czyli na malenstwo to życzę niebieskich kresek:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-74 Re: Clostylbegyt - ile kosztuje ? IP: *.rybnik.net.pl / 192.168.3.* 25.06.03, 14:31 MÓJ LEKARZ NIE MA USG W GABINECIE, ALE ROBIŁ MI BADANIA W SZPITALU Odpowiedz Link Zgłoś
sylvie79 zwykly gin, a lek jest tani 25.06.03, 21:43 moj "zwykly" ginekolog przyjmujacy prywatnie ma doskonale wyposazony gabinet, usg (ide w przyszly czwartek na monitoring, a od dzis, czyli od 3 dc do niedzieli, czyli 7 dc bede przyjmowala Clo po raz pierwszy), a co wiecej wlasny mammograf. Ma tez na miejscu cytologie (wlasne laboratorium). Po nic wiecej do nikogo chodzic nie musze. Clostilbegyt na recepte kosztuje nie wiecej niz kilka zlotych - ja zaplacilam okolo 4 pln. Odpowiedz Link Zgłoś