Gość: nawojka9 IP: *.wsm.gdynia.pl 26.06.03, 10:51 Wybieram się do dr. Maciejewskiego. Czy któraś z Was jest jego pacjentką? Co o nim sądzicie? Przekroczyłam trzydziestkę i najwyższy czas starać się o dziecko. Oj, chyba nie będzie łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evy Re: dr Maciejewski z Gdyni 26.06.03, 11:30 Gość portalu: nawojka9 napisał(a): > Wybieram się do dr. Maciejewskiego. Czy któraś z Was jest jego pacjentką? Co > o nim sądzicie? Przekroczyłam trzydziestkę i najwyższy czas starać się o > dziecko. Oj, chyba nie będzie łatwo... witaj! Od lat chodzę do tego lekarza i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona - będę jeszcze bardziej jak uda mi się z dzieciaczkiem, bo mamy problemy:o(. Nie jest tani:o( ale nigdy nie było problemu ze zrobieniem jakiegoś zabiegu jeżeli nie miałam kasy - po prostu mówił - to zapłaci pani następnym razem. A ile razy zdarzało się że kobitki zapomniały mu zapłacić i dopiero jak wyszły z gabinetu się zorientowały i biegiem wracały... Ma teraz 2 gabinety. Oba wyposażone w USG dopochwowe. Jak trzeba się spotkać w sobotę czy niedzielę (np. monitorowanie jajeczkowania - patrz mój przypadek) nie ma z tym najmniejszego problemu. Ja nazywam go lekarzem typu siła spokoju. Tyle ode mnie i życzę powodzenia w poczynaniu;o)) evy Odpowiedz Link Zgłoś