kita36 26.09.07, 15:07 Odebrałam wynik z poniedziałku 68,90 mlU/ml. Tak więc się udało, a ja nie mogę uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwcia77 Re: Moja beta 26.09.07, 15:17 Gratulacje! Powiedz w którym dniu cyklu robiłaś betę? Ja też czekam na efekty, mam dziś 23 d.c. i strasznie mnie kusi żeby zrobić betę, ale nie wiem czy jest sens tak wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Moja beta 26.09.07, 15:55 IUI miałam robione w 14 dniu cyklu 10 września, a bete zlecono mi zrobić 24 września czyli w 28 dniu. A może zaczekaj jeszcze. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę żeby się udało! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_b3 Re: Moja beta 26.09.07, 16:14 Gratuluje! Ja tez w poniedzialek dowiedzialam sie, ze sie udalo ) Oby bylo nas jak najwiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna801 do kita 36 26.09.07, 17:56 a czym byłas stymulowana do iui ja mam zamiar podejsc w pazdzierniku i dostałam lamette pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Moja beta 26.09.07, 18:52 Wiesz chyba miałam maksymalnie dużo szczęścia. Była to moja pierwsza IUI na natralnym cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
korysia Re: Moja beta 26.09.07, 19:40 Gratuluje kochana! za ktorym razem Ci sie udalo? Moza daj nam jakies rady... Ciesze się razem z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Moja beta 26.09.07, 21:02 Korysia Kochana miałam po prostu dużo szczęścia, maksymalnie ile można było dostać. A Ciebie proszę żebyś się nie bała i podeszła do HSG. Chwila strachu i po wszystkim, badanie mega ważne. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: Moja beta 26.09.07, 21:20 Ale super że ci się udało! Trzymałam kciuki za ciebie! Ja za tydzień podchodzę do 2iui i mam nadzieję na cud taki jak twój. Kita36 a napisz jak po iui było? Czułas się inaczej niż zwykle? Aha. A dużo odpoczywałaś po iui przez te 2tyg czy luzik i się nie oszczedzałaś? Może coś odgapię od ciebie hihihihi!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje jeszcze raz i uważaj na zdrówko bo pogoda obrzydliwa jest!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daisy_27 Re: Moja beta 26.09.07, 22:12 Mega gratulacje!!!!!!!!! Dobrze słyszeć takie wiadomości. Spokojjnej ciąży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kita36 Re: Moja beta 27.09.07, 15:54 Dzięki za wszystkie gratulacje. Aniaresz, jak już pisałam nie wierzyłam w powodzenie pierwszej IUI. Po IUI, nie oszczędzałam się specjalnie. Ale nie było biegania, pływania, jazdy na rowerze. Taki spokojny tryb życia, dodatkowo kilka miesięcy temu zrezygnowałam z pracy, tak więc nie mam zbyt wielu zajęć, i stresów. Bete zrobiłam w poniedziałek tak jak miałam zalecone od lekarza. Nie wierząc że wynik będzie pozytywny zrobiłam u siebie i wyniki dopiero były we środę. Czułam od czasu do czasu takie pobolewania okresowe. No i tak jak zwykle ciągneło mnie do lodówki. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikrowanka do kita 36 01.10.07, 09:44 mam pytanko, czy robiłaś IUI na pęknietym pęcherzyku, czy na niepękniętym? Odpowiedz Link Zgłoś