Gość: Dominika IP: *.tele2.pl 17.07.03, 12:32 mam pytanie czy mozna bedac w ciazy miec jeden miesiac okres? Podobno zdarzaja sie ciaze , w ktorych do 3 miesiaca wystepuja miesiaczki? Dlaczego tak sie dzieje, czym to jest spowodowane?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burza4 Re: ciąża - okres ?! 17.07.03, 13:58 ja miałam coś na kształt okresu, w pierwszym miesiącu, tylko mniej obfite. Za to koleżanka istotnie zorientowała się dopiero w 4 miesiącu, bo miała normalne miesiączki... A dlaczego tak bywa? Pojęcia nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Styler Re: ciąża - okres ?! IP: *.elektrim.pl 17.07.03, 14:19 Rany, a czy śluz w pochwie ma wtedy też inną konsystencję? Duża jest różnica w obfitości? Czy wtedy są mniejsze bóle brzucha? No to zaczynam mieć niezłego stracha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia1 Re: ciąża - okres ?! IP: *.tele2.pl 17.07.03, 14:22 A TY nie chcesz miec dzieci??? To daj mi bo ja jestem chora z powodu braku dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Styler Re: ciąża - okres ?! IP: *.elektrim.pl 17.07.03, 16:03 Bardzo chcę, tylko jeszcze nie teraz, tak gdzieś za dwa, trzy lata... Czy to prawda, że lekarz nie chce z Tobą gadać o bezpłodności jak nie minie rok od momentu podjęcia prób a tu nic...? Odpowiedz Link Zgłoś