gabi9913 23.12.07, 10:52 czy test jest wiarygodny? wyszła mi bardzo blaga kreska i mineło 13 dni po pregnylu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahita70 Re: bardzo blada kreska ? 23.12.07, 17:09 niewiem czy test może bvyć wiarygodnyale mi też wyszła dzisiaj bardzo blada kreska + do tego bóle w podbrzuszu delikatne upławy mdłości zmienny apetyt. Może sie wkręcam z tym wszystkim bo bardzo od kilku lat chce mieć dziecko ale narazie naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_marta Re: bardzo blada kreska ? 23.12.07, 20:11 Ja miałam bardzo blada kreskę w 9tc. Chyba taki test do d... był. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9913 Re: bardzo blada kreska ? 23.12.07, 20:47 ale czy miałyście zastrzyk z pregnylu? Odpowiedz Link Zgłoś
baska2222 Re: bardzo blada kreska ? 23.12.07, 22:27 Mi tez wyszla bardzo blada kreska 15 dni po pregnylu. A teraz moja blada kreska ma 8,5miesiaca Mysle ze to TO powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9913 Re: dzisiaj już nie taka blada!! 24.12.07, 11:12 powtórzyłam dzisiaj test 26dc i 14 dni po pregnylu i druga kreska dosyć mocna wyszła w ciągu 5 min. pocichu sie cieszę, dam znać po świętach. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_26 Re: dzisiaj już nie taka blada!! 25.12.07, 15:53 Witam, ja te święta również spędzam z obsesyjną myślą na temat ciąży. Staramy się już z mężem kilka miesięcy i wciąż nie zobaczyłam na teście upragnionej drugiej kreski.( Wczoraj miałam dość intensywne bóle podbrzusza: bolał mnie na zmianę raz lewy a raz prawy jajnik oraz pępek (ale od wewnętrznej strony). Oczywiście nie wytrzymałam i musiałam zrobić sobie test (BOBO test). Od razu (po 30 sekundach)pojawiła się ta gruba krecha kontrolna, więc ze złości wyrzuciłam test do kosza. Potem po jakiś 7 minutach wygrzebałam go z kosza i wtedy zobaczyłam, że właściwie pojawiła się tam jeszcze cieniutka bardzo bladziutka druga kreska. Pokazałam nawet mężowi, żeby potwierdził czy nie mam zwidów i potwierdził, że coś tam niby widać, ale stwierdził, żebym się nie łudziła i nie napędzała samej siebie.Rano jak sprawdzałam jeszcze raz ten sam zużyty test to już nie było na nim widać tej bladziutkiej kreski. Czy mogę się łudzić, że ta bladziutka kreska może oznaczać wczesną ciąże? Dodam, że jestem w 16 dc a stosunek miałam z mężem 6 dni temu. Mój mąż pewnie ma rację, że nie powinnam się nakręcać, ale ja piszę do was, bo tak bardzo chciałabym by ktoś dał mi choćby cień nadziei, że mogę być w ciąży.... Co wy myślicie na ten temat? Pozdrawiam świątecznie Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
thursday.next Re: dzisiaj już nie taka blada!! 25.12.07, 16:01 matylda wyluzuj )) bo się wykończysz. Testy robi się minimum 10 dni po owulacji, owulacja zazwyczaj jest koło 14 dc, a Ty w 16 dniu pytasz czy jestesz w ciąży. U Ciebie owulacja jest 10 dnia? Potwierdziłaś to, bo to dość wcześnie... 16 dzień cyklu to dobry czas na starania a nie testowanie zazwyczaj, chyba że masz bardzo krótkie okresy... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_26 Re: dzisiaj już nie taka blada!! 26.12.07, 19:04 Tak, zgadza się cykl mam 24 -dniowy a w dniu, w którym współżyłam był najbardziej płodny, ponieważ pojawił się śluz płodny a już następnego dnia wieczorem był niekorzystny. Rzeczywiście macie rację, że mogę wkrótce zwariować myśląc na okrągło o tym, ale to już chyba moje hormony wariują bo w ogóle nie słuchają rozsądku... Najgorsze to, że mój zegar biologiczny tyka i za 2 tygodnie będę miała już 30 lat i może dlatego tak świruję, bo wiem że z każdym dniem będzie mi coraz trudniej zajść w ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.witkowska Re: dzisiaj już nie taka blada!! 27.12.07, 20:12 no i, no i - opowiadaj, jak tam kreska sie czuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi9913 moja beta w 29dc 28.12.07, 11:09 wynik bety- 292. Całkiem spory, objawy ciazowe bardzo słabe, dopadło mnie powarzne przeziębienie. dzisiaj trochę zaniepokoił mnie mocny bół krzyza w nocy i rano, musiałam wziąść dwie no spy żeby przeszło. w poprZedniej ciąży w 29dc miałam bete 33 a w 31 150, więc ta jest imponująco duża. jestem dobrej myśli i czekam na spokojne 9 miesięcy. w poniedziałek powtórze bete. dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewula771 Re: moja beta w 29dc 28.12.07, 12:25 BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beta śliczna, trzymam kciuki za spokojne 9 m-cy Ps. ja też zrobiłam bete i wynosi ona 485.5! Odpowiedz Link Zgłoś
mahita70 znowu nic!! 04.01.08, 14:50 Hej. dzisiaj znowu robiłam test bo 28.12 powinnam mieć okres a nie mam do dziś nawet śladu objawu!!! ale co?? nic!!zero drugiej kreski na teście!! mam cały czas bóle takie dziwne w podbrzuszu i krzyżu ale nie typowe dla ikresu i moje piersi są bardzo nabrzmiałe i obolałe! o c tu chodi?? Odpowiedz Link Zgłoś