malutka1939 05.02.08, 21:55 Poszukuję Cię kochana bo martwię sie co u Was. Nie piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lusiasia Re: Ussa jesteś tu? :)) 07.02.08, 07:01 a co u ciebie? korzystalas z KD w Novum? Ussa sie chyba udziela na forum invitrowe ciezarowki, czasami ja tam widzialam i chyba wszystko ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ussa77 Re: Ussa jesteś tu? :)) 07.02.08, 10:53 jestem, jestem ale rzadko.. bo cały czas mam mdlosci i staram sie wiecej odpoczywać. u nas wszystko w porzadku.. jestesmy juz po usg genetycznym i teście podwójnym i wszystkie wyniki ok!!! ciesze sie bardzo ale przed nami najtrudniejsze badanie: echo serca bliźniaków!!! zaczynam wlasnie 17 tc. Odpowiedz Link Zgłoś
iw80 do ussa77 07.02.08, 11:35 ussa prześlij mi proszę link do invitrowych ciężarówek nie moge nigdzie znaleźć. odpoczywaj i dbaj o siebie. trzymam kciuki za badanie echa serca maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
malutka1939 Re: link 07.02.08, 19:53 Ussa to cieszę się że wszystko ok :0 Niech maluszki zdrowo rosną. Lusiasia ja podchodziłam do ivf z kd 2 razy i niestety nie udało się. teraz odpoczywam . Odpowiedz Link Zgłoś