IP: *.zd.com.pl / 192.168.2.* 26.08.03, 19:41
Czy ktoras z Was leczyla sie w InviMedzie? U jakiego lekarza? Z jakim
skutkiem?
Obserwuj wątek
    • emu23 Re: InviMed 27.08.03, 10:01
      ja zaczęłam się leczyć u dr Rokickiego
      wygląda na znającego się
      miła obsluga, polecam
      • Gość: Anna Re: InviMed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 10:39
        Ja po 6 latach leczenia zdecydowałam się w kwietniu na zmianę kliniki - właśnie
        na InviMed. Leczę się u dr. Rokickiego - wspaniały lekarz!!! Godny polecenia!!!
        W czerwcu podeszłam do in-vitro - obecnie jestem w 14 tygodniu ciąży. Czego i
        Tobie z całego serca życzę. Pozdrawiam ciepło
        • Gość: mika Re: InviMed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.03, 11:37
          Anno, czy możesz powiedzieć jaką klinikę opuściłaś? Jestem na początku
          drogi i chciałabym od razu wybrać dobrze, dzięki
          • Gość: Anna Re: InviMed IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:21
            Mika ja wcześniej leczyłam się w klinice Novum (2 nieudane próby in-vitro).
            Jednak znam koleżanki, które po leczeniu w tej klinice mają już piękne
            maleństwa. Mi akurat się tam nie udało!!! Postanowiłam więc zmienić klinikę na
            InviMed. Podoba mi się tutaj podejście do pacjentki (lekarz pamięta każdą
            pacjętkę). Nie czuję się w tej klinice anonimowa, atmosfera jest bardzo miła,
            począwszy od Pani w recepcji poprzez pielęgniarki a skończywszy na lekarzach.
            Ceny są podobne we wszystkich klinikach.
            Mika jeżeli będziesz miała więcej pytań, pytaj śmiało, odpowiem bardzo chętnie.
            Pozdrawiam bardzo ciepło i życzę trafnego wyboru (ja sugerowałabym InviMed) ale
            wybór należdo Ciebie. Może warto wybrać się do obydwu klinik na pierwszą,
            wstępną wizytę?
            Pozdrawiam Anna
            • Gość: jm Re: InviMed IP: *.k.mcnet.pl 28.08.03, 10:23
              Witam. Ja też leczyłam się w Invimedzie u dr Rokickiego - zresztą bardzo
              skutecznie. Jestem w 16 tygodniu ciąży. Polecam
              • Gość: justynka Re: InviMed IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 29.08.03, 10:18
                Dziekuje Wam - dodalyscie mi otuchy i nadziei. Mnie Novum rozczarowalo i wtedy
                ktos mi powiedzial, ze InviMed ma rownie dobre wyniki. Spodobalo mi sie, ze to
                taka mala klinika, gdzie czlowiek czuje sie intymnie. Trzymajcie kciuki, zeby i
                mnie sie udalo.
                • Gość: Alpianka Re: InviMed IP: *.tele2.pl 29.08.03, 14:58
                  Trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo.
                  Tez obecnie lecze sie w Invimedzie, zrezygnowalam z Novum.
                  pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka