szklanapulapka2 11.04.08, 11:49 Ewela, pochwal się wynikiem usg dzisiaj (o ile dobrze pamiętam, dziś miałaś mieć, tak?). Jest jedna czy dwie Stokrotki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewela221 Re: Ewela !!! 11.04.08, 19:18 Za tydzien w piatek dopiero mam usg, teraz jeszcze podobno za wczesnie. Wczoraj sie troche zmartwilam, bo mialam lekkie, krotkotrwale plamienie, lekarz mowi, by sie tym nie przejmowac, bo tak czasami bywa... ale jak sie nie martwic?? Dzis na szczescie juz nie ma i mam nadzieje, ze to nie wroci. Mdli mnie i troche pobolewa krzyz i brzuch (na to biore nospe). Tak bym chciala juz byc po tym usg, wtedy bede spokojniejsza, a teraz sa straszne nerwy. Nie powtarzalam bety, bo sie boje, bedzie co bedzie, poczekam... A co u Ciebie Kochana? Jak objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: Ewela !!! 11.04.08, 20:44 Wiesz, ja, jak była w ciąży z Adasiem, to na pierwszym usg byłam chyba koło 37dc. Też lekarz przez telefon mi odradzał, mówił, ze nie będzie jeszcze widac, ale ja sie uparłam. no i to było tak, ze w niedzielę, w 34 dc. zrobiłam test, a w poniedziałek byłam na usg - pewnie, zę dziecka jeszcze nie widziaąłm, ale lekarz wypatrzył pęcherzyk ciążowy. Wiedziaąłm tyle przynajmniej, ze jest dopbrze umiejscowiony, no i... jeden. A co do moich "objawów", to nic sie nie zmieniło, tzn. objawów ciążowych brak. Tempka na poziomie 37,1 (leki!!!), do południa pobolewa mnie brzuch jak na @ i to wszystko. No i od kilku dni codziennie boli mnie głowa, chyba sie migreny nabawię przez te nerwy. W niedzielę testuję. Jutro kupię tescik i w niedzielę... niech sie dzieje, co chce... Biorę leki, w tym niekorzystny dla dziecka encorton, więc w razie czego pewnie musiałabym odstawić. W niedzielę dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
misia322 Re: Ewela !!! 12.04.08, 21:32 Agnieszka trzymam mocno kciuki !!!! napisz rano jaki wynik ,i musze przyznac ze bardzo Ci kibicuje w twoich staraniach )bo przeciez mamy jeden CEL !! pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś