vendona 27.09.03, 00:11 Chcialabym sie dowiedziec, czy ktoras z Was cierpi na endometrioze. I jakie sa Wasze wyniki w staraniach(przy tej chorobie), by miec dzidka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tina Re: Endometrioza IP: *.chello.pl / *.chello.pl 28.09.03, 15:07 Melduję się na wezwanie. Niestety nie mam się czym pochwalić. 10 lat po ślubie, 3 i pół po laparoskopii. I nic. Ale moja mama urodziła nas troje zanim usunięto jej macicę i przydatki z powodu zaawansowanej endometriozy, więc podobno można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiakasia Re: Endometrioza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 17:51 ja mam endometrioze, bardzo zaawansowaną, jestem półtora roku po laparoskopii, rok temu skończyłam terapię hormonalną (zastrzyki dipheryline), w marcu okazało się, że endo wróciła (torbiele) tydzien temu okazało się, że .. torbiele zniknęły wlasnie zaczelam stymulację do ICSI o wynikach napiszę wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Endometrioza IP: *.chello.pl 28.09.03, 19:25 Znalazłam taki link: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=272 Ale mam nadzieję, ze Ciebie nie będzie dotyczył Odpowiedz Link Zgłoś
vendona Re: Endometrioza 28.09.03, 22:55 Kurcze najgorsze jest to, ze nie moge miec in vitro, poniewaz mam za duze FSH. Ogolnie wydaje mi sie, ze jest okey i mozna zyc bez dziecka, ale na przyklad w tym momencie zalapalam dola i nie moge zrozumiec, dlaczego mnie to wszystko spotkalo. To jest smieszne, ale jak juz bylam mala to mowilam, ze chce miec duza rodzine (trojka, czworka dzieciakow). A tu cholercia ani jednego nie mozna. Buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś